How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gözlerimi Kaybedebilirmişim ...

öncelikle geçmiş olsun Allah'ım öyle birşey yaşatmasın.Ben miyoptum bir zamanlar hatta hiper miyop her kontrole gittiğimde retinamı incelerlerdi yırtılma var mı diye doktorum bana da söylerdi fotograf flashı çakar gibi olursa ve uçan sinek gibi görürsen hemen gel diye ben sadece uçan sinek görürdüm ve yıllar sonra lasek ameliyatı oldum yani gözlerimi çizdirdim herşey maşallah çok güzel ama o uçan sineği hala görüyorum ve korkuyorum doktor normal olduğunu söyledi.Hiç zaman kaybetmeden bir başka doktora daha git eğer ankara da yaşıyorsan hacettepe hastanesinin gözünü öneririm çok güzel ilgileniyorlar ayrıca özele gitmek istersen maya göz hastanesini öneririm tekrar geçmiş olsun.

Kesinlikle yorgunluk diyip geçiştirmeyin.
Ben ilkkez Dünya Göz'e gittim.
Normalde gittiğim farklı bi özel hastane vardı ve hiç onlar kadar detaylı araştırmadı.
Bu harfi oku şu harfi oku hıı derecen artmış aynı kalmış vs gibi basit muayeneden geçirdiler.
Ama Dünya Göze gittiğimde doktor ilk önce ön muayene mi yaptı ardından gözlerime bi damla sıktı, gözlerim kocaman oldu ve bulanık görmeye başladı.
15 dk bekledikten sonra bi makinaya soktu inanılmaz yoğun derece de ışık veriyordu başımı ağrıttı o ışık zaman zaman kendimi geri çekme gereği duyuyordum.
İşte ışıkla birlikte gözlerime baktı aşağı çekti eliyle yukarı çekti vs epey inceledi ve çok şaşırdı o muayeneden sonra teşhisi koydu.
Sende muhakkak görün derim canım.
Babamın amcasının çocuğu,18 yaşında iken bu nedenden dolayı gözlerini kaybetmiş :50:

CAnım şimdi sen söyleyince hatırladım,göz doktorum bu uygulamayı bana 5-6 yıl önce yapmıştı önce muayene etmişti daha sonra gözüme 3 kere damla sıktılar 15 dk aralıklarla daha sonra gözlerim bulanık görmeye başladı gözümün büyüdüğünü anladım daha sonra makinada kontrol etti birşey çıkmamıştı.

Allah razı olsun canım.
Bütün dengem bozuldu ya uyku arasında bile aklıma gelir oldu.
Pazartesi gideceğim bi doktora acaba Dünya Gözün bu teşhisi koyduğunu söylesem mi yoksa hic birşey demesem mi?
O mu bana söylese böyle birşey olduğunu.

bence söleme başka dr.a gidiyorsan o sana sölesin gözünde ne olduğunu..

bende düya göze gidiyorum etilerdeki..

6 ayda bir kontrole gitmem gerekiyor...

geçtiğimiz aylarda 2013 yazında geceleri az gördüğümü söledi dr. her dr.a gittim aynı şeyler söylendi. tedavisi de yok zaten...

sende bi dr.a daha git o da aynı şeyi sölerse tedawini dünya göz de olmanı tawsiye ederim..

Kızlar Merhaba
1.50 Derece Miyop'um Rutin kontrollerim icin Dünya Göz Hastanesine gittim.
Ufak bir muayenede bile herşeyi kontrol ediyorlar.
Doktor bir kac şeyden şüphelendi ışıklı bir makinaya soktu.
Cok şaşırdı bu imkansız daha yaşın kücük nasıl bu kadar yırtıklar olabilir Retinanda falan dedi.
Yanımda annemde vardı anlayamadık ne dediğini.
Epey bi inceledi makina ile.
Arada gözlerinin önüne beyaz şeyler geliyor mu yada şimşek cakıyormuş gibi oluyor mu falan dedi.
Zaman zaman beyaz şeyler görüyorum gelip geciyor ama şimşek cakması falan olmuyor.
Eğer düzenli lazer ameliyatlarını olmazsan kör olabilirsin dedi resmen ya şoka girdim.
Bu hastalık hakkında bilgisi olan varmı kızlar?
Retinam ince ve yırtıklar varmış.
Kabusum oldu gercekten.
Başka bir doktora görünmem gerekir mi yoksa iyi bir hastane diye direk ameliyatı olmalı mıyım?

Merhabalar, çok geçmiş olsun ihmal etmeyin aman. Bana da ışık oldunuz şu an içim içimi yiyor çünkü ben de uçuşan sinekler görüyorum yıllardır doktr normal drmişti ama bi iki kez de şimşek tarzı değil de pıtır pıtır kıvılcım şeklinde gördüm ya korktum şu an :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öncelikle geçmiş olsun Allah'ım öyle birşey yaşatmasın.Ben miyoptum bir zamanlar hatta hiper miyop her kontrole gittiğimde retinamı incelerlerdi yırtılma var mı diye doktorum bana da söylerdi fotograf flashı çakar gibi olursa ve uçan sinek gibi görürsen hemen gel diye ben sadece uçan sinek görürdüm ve yıllar sonra lasek ameliyatı oldum yani gözlerimi çizdirdim herşey maşallah çok güzel ama o uçan sineği hala görüyorum ve korkuyorum doktor normal olduğunu söyledi.Hiç zaman kaybetmeden bir başka doktora daha git eğer ankara da yaşıyorsan hacettepe hastanesinin gözünü öneririm çok güzel ilgileniyorlar ayrıca özele gitmek istersen maya göz hastanesini öneririm tekrar geçmiş olsun.

aLLAH RAZI OLSUN CANIM.
bENCE SENDE BAŞKA BİR DOKTORA GİT.
o UÇAN ŞEYLER BUNUN EN BÜYÜK BELİRTİSİ.
mUHAKKAK GÖRÜN BAŞKA Bİ DOKTORA.
mAALESEF BEN iSTANBULDAYIM, Araştırma hastanesine görüneceğim canım.

CAnım şimdi sen söyleyince hatırladım,göz doktorum bu uygulamayı bana 5-6 yıl önce yapmıştı önce muayene etmişti daha sonra gözüme 3 kere damla sıktılar 15 dk aralıklarla daha sonra gözlerim bulanık görmeye başladı gözümün büyüdüğünü anladım daha sonra makinada kontrol etti birşey çıkmamıştı.

Oh iyi çok şükür canım.
Düzenli aralıklarla hpiniz yaptırın bu kontrolü ama en ummadık şeyde çıkıyor valla.

bence söleme başka dr.a gidiyorsan o sana sölesin gözünde ne olduğunu..

bende düya göze gidiyorum etilerdeki..

6 ayda bir kontrole gitmem gerekiyor...

geçtiğimiz aylarda 2013 yazında geceleri az gördüğümü söledi dr. her dr.a gittim aynı şeyler söylendi. tedavisi de yok zaten...

sende bi dr.a daha git o da aynı şeyi sölerse tedawini dünya göz de olmanı tawsiye ederim..

Tamam canım çok teşekkür ederim.
Bi araştırma HAstanesine gideceğim.
Bakalım onlar ne diyecek.

Merhabalar, çok geçmiş olsun ihmal etmeyin aman. Bana da ışık oldunuz şu an içim içimi yiyor çünkü ben de uçuşan sinekler görüyorum yıllardır doktr normal drmişti ama bi iki kez de şimşek tarzı değil de pıtır pıtır kıvılcım şeklinde gördüm ya korktum şu an :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Offf hemen başka doktora gidin lütfen.
Retinanız incelmiş hatta yırtılma olabilir.
Benim zaten aklımın ucuna gelmezdi böyle birşey eminim sizlerinde hiç gelmemiştir diye bilgilendirmek istedim.
Lütfen ihmal etmeden başka doktora git canım.

Çok sağol canım.
Ay acaba ağrı falan oluyor mu onu merak ediyorum.
Bu kadar basit tedavisi olan şey insanın kör olmasına neden oluyormuş ya.
Uykularım kaçtı valla.
Ya o kontrole gitmeseydim hiç öğrenilmeyecekti.
Hatta kontrolü başka bir Dr'da yapsaydım yine o kontrolü yapmazdı.
Şükürler olsun rabbime valla.

Cok ileri safhasinda körlük olabilirmis.Ama cok ilerlemis olsaydi kendin rahatsizlanip doktora giderdin,bence seninki erken teshis olmus gibi.uyusturucu bir damla damlatiyolar,ama tabi atis yapilirken birazcik hissediyorsun.agri esigin cok düsük degilse bence rahat atlatirsin. Böyle bikac seans gitti arkadasim.

Cok ileri safhasinda körlük olabilirmis.Ama cok ilerlemis olsaydi kendin rahatsizlanip doktora giderdin,bence seninki erken teshis olmus gibi.uyusturucu bir damla damlatiyolar,ama tabi atis yapilirken birazcik hissediyorsun.agri esigin cok düsük degilse bence rahat atlatirsin. Böyle bikac seans gitti arkadasim.

İnşallah.
Teşekkür ederim.

Kızlar Merhaba
1.50 Derece Miyop'um Rutin kontrollerim icin Dünya Göz Hastanesine gittim.
Ufak bir muayenede bile herşeyi kontrol ediyorlar.
Doktor bir kac şeyden şüphelendi ışıklı bir makinaya soktu.
Cok şaşırdı bu imkansız daha yaşın kücük nasıl bu kadar yırtıklar olabilir Retinanda falan dedi.
Yanımda annemde vardı anlayamadık ne dediğini.
Epey bi inceledi makina ile.
Arada gözlerinin önüne beyaz şeyler geliyor mu yada şimşek cakıyormuş gibi oluyor mu falan dedi.
Zaman zaman beyaz şeyler görüyorum gelip geciyor ama şimşek cakması falan olmuyor.
Eğer düzenli lazer ameliyatlarını olmazsan kör olabilirsin dedi resmen ya şoka girdim.
Bu hastalık hakkında bilgisi olan varmı kızlar?
Retinam ince ve yırtıklar varmış.
Kabusum oldu gercekten.
Başka bir doktora görünmem gerekir mi yoksa iyi bir hastane diye direk ameliyatı olmalı mıyım?

verilen cevapları okumadım ama çok panik yapma diyeceğim sana sadece. babam da kuzenim de defalarca amelyat oldular retina yırtılmasından dolayı. iyi bir hastanede iyi bir doktor bul kendine. sürekli kontrole git. kendin de farkedersin bir süre sonra problem olduğunda zaten. ameliyat artık basit operasyon sınıfında. bir gece kontrol için tutarlar sadece. biz ege üniversitesine gidiyoruz, ama babamın dru vefat etti yüzden isim veremicem şu an. bulundupğun yerde bir üniversite hastanesine gitmeni tavsiye edebilirim sadece.

verilen cevapları okumadım ama çok panik yapma diyeceğim sana sadece. babam da kuzenim de defalarca amelyat oldular retina yırtılmasından dolayı. iyi bir hastanede iyi bir doktor bul kendine. sürekli kontrole git. kendin de farkedersin bir süre sonra problem olduğunda zaten. ameliyat artık basit operasyon sınıfında. bir gece kontrol için tutarlar sadece. biz ege üniversitesine gidiyoruz, ama babamın dru vefat etti yüzden isim veremicem şu an. bulundupğun yerde bir üniversite hastanesine gitmeni tavsiye edebilirim sadece.

Evet canım herkes Üni. Hast. gitmemi tavsiye etmiş bende öyle yapacağım zaten.
İnşallah dediğin gibi basitbir şekilde atlatırım.
Çok teşekkür ederim.

İnşallah.
Teşekkür ederim.

Korkutma kendini, gercekten artik cok yaygin cok sükürki farkedilmis. Birde söyle birsey duymustum ,afedersiniz cok ikinma ihtiyaci hisseden insanlarda da olabilirmis, hani cok sik kabizlik yasiyorsan dikkat et diye diyorum. acil sifalar insallah.

Korkutma kendini, gercekten artik cok yaygin cok sükürki farkedilmis. Birde söyle birsey duymustum ,afedersiniz cok ikinma ihtiyaci hisseden insanlarda da olabilirmis, hani cok sik kabizlik yasiyorsan dikkat et diye diyorum. acil sifalar insallah.

Çok şükür öyle problemlerim yok canım.
Araştırma hast. randevu aldım taa 28 mayısa verdiler ya.

Back