How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gözlerimi Kaybedebilirmişim ...

Selamlar.
Ben de gözlerinde ciddi problemler olan biriyim. Üstelik benimkilerin tedavisi de yok, riskli olduğundan ameliyat vs etmiyorlar.
Dünya göz iyi bi hastane. Ama ben sana sadece retina üzerine olan bi hastane önerebiirim istersen, sonuçta riske atılmayacak bi mesele. bursa'da.
Dünyaca ünlü türkiye nin en iyi doktorları orada.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öncelikle geçmiş olsun. umarım en kısa sürede sağlığını kavuşursun.

bişeyi merak ediyorum. bunun nedenini doktora sordun mu? durduk yere olmamıştır heralde. lens kullanıyor musun? yada bilgisyar karşısında uzun zaman duruyor musun?

öncelikle geçmiş olsun inşAllah yanlış bir teşhis vardır birçok arkadaşımın dediği gibi özel hastahanelerde durum çok abartılabiliyor ... size sorum lens kullandınız mı acaba onunla alakalı olabilir mi bende lens kullanıyorum ve zarar vermesinden korkuyorum

Kızlar Merhaba
1.50 Derece Miyop'um Rutin kontrollerim icin Dünya Göz Hastanesine gittim.
Ufak bir muayenede bile herşeyi kontrol ediyorlar.
Doktor bir kac şeyden şüphelendi ışıklı bir makinaya soktu.
Cok şaşırdı bu imkansız daha yaşın kücük nasıl bu kadar yırtıklar olabilir Retinanda falan dedi.
Yanımda annemde vardı anlayamadık ne dediğini.
Epey bi inceledi makina ile.
Arada gözlerinin önüne beyaz şeyler geliyor mu yada şimşek cakıyormuş gibi oluyor mu falan dedi.
Zaman zaman beyaz şeyler görüyorum gelip geciyor ama şimşek cakması falan olmuyor.
Eğer düzenli lazer ameliyatlarını olmazsan kör olabilirsin dedi resmen ya şoka girdim.
Bu hastalık hakkında bilgisi olan varmı kızlar?
Retinam ince ve yırtıklar varmış.
Kabusum oldu gercekten.
Başka bir doktora görünmem gerekir mi yoksa iyi bir hastane diye direk ameliyatı olmalı mıyım?

Ben senin yerinde olsam boyle onemli bir karari sadece ozel hastanede söylenen seye gore almazdim. Hangi sehirdesin? Eger istanbuldaysan, beyoglunda resat belger egitim arastirma hastanesi var, binasi yikik dokuktur gozunu korkutmasin ama istanbulda hatta belki türkiyede göz alaninda bir numaradir.

Benzer bir sıkıntı yaşadım.Sakın ihmal etme.Şimşek çakması seviyesine gelmeden tedavini yaptır.Mutlaka retina uzmanı bir prof a görün.Çok geçmiş olsun.

sevgili özge
hastalık hakkında bilgim yok.
ama yinede ihmal etme.başka doktora da git derim ben.

konunu saptırmak istemem ama sana ve marlasinger arkadasima
bir sorum olacak.

bende 2 yıl önce dünya göze kızımı götürmüştüm.
henüz 1 yaşındayken.gözü kayıyor gibiydi...

orada ki doktor.birşeyi yok dedi.
benim içime sinmemişti bahata götürdüm.

orda ki doktorda birşey yok dedi.

fakat geçen gün birisi kizimin gözünde kayma olduğunu
dünya göze göturmemi söyledi.tekrar orayı önerdi.

en kısa zaman da tekrar götürmek istiyorum.
önerdiginiz doktor varmı.

öncelikle geçmiş olsun kızınıza ve size ... benim kuzenimin çocugunda da göz kayması vardı İstanbul üniversitesi hastahanesindeki Prof Dr Acun Gezer tedavisi yaptı çok memnun kaldılar. İmkanınız varsa Acun beye bir gösterin...

bazen 3-4 doktor bile farklı şeyler söyleyebiliyor. bir hatta iki doktora bile bağlı kalma bence. iyice araştır.

Kızlar Merhaba
Cok şaşırdı bu imkansız daha yaşın kücük nasıl bu kadar yırtıklar olabilir Retinanda falan dedi.
Arada gözlerinin önüne beyaz şeyler geliyor mu yada şimşek cakıyormuş gibi oluyor mu falan dedi.
Zaman zaman beyaz şeyler görüyorum gelip geciyor ama şimşek cakması falan olmuyor.
Eğer düzenli lazer ameliyatlarını olmazsan kör olabilirsin dedi resmen ya şoka girdim.
Kabusum oldu gercekten.
Başka bir doktora görünmem gerekir mi yoksa iyi bir hastane diye direk ameliyatı olmalı mıyım?

Çok geçmiş olsun umarım iyileşirsin..yalnız bende gözlerimden şüpheleniyorum ne zamandır doktora gidicem aynı belirtiler bendede var korktum şimdi :(
Lens kullanıyorum çünkü :(

O beyaz şeyler nasıl bişey? Boşluğa bakarken gördüğün beyaz ışık gibi birşeymi?

canim cok gecmis olsun ama kesinlikle baska drda gorun derim yazlik evimizin bahcesinde armut agaci vardi ablam asagidan tutuyor bende yukaridan kopardigimi ona atiyordum bi ara ablam ciglik atti gozune denk gelmis armudun sert sapi neyse 2gun batma var dedi 3 gun gozu cok kotu hal aldi hemen dr gitti ratina cizilmis ufak ufak cizikler var dedi tedavi yapildi aynen ablamda simsek cakiyor diye bahsederdi hatta birgun yolda adamin biri bizi takip ediyor dedi nasil kosduk yokus asagi bakdigimda adam degil ablamin dedigi agac kutugu oracikda olmak istedim ablama ne yaptim diye ve ablam hep beni sucladi yillarca:43:simdi cok iyi sukurler olsun gozluk kullaniyor ara sira ameliyat falanda olmadi:34:

5 sene once lazer olmak icin dunya goz hastanesine gitmistim. O anda lazerin mumkun olmadigini ve retina'mda yirtiklar oldugunu soyledi. Ilk once yirtiklari lazerle yapistirmamiz lazim dedi. Guvenemedim bu sefer Hisar hastanesine gittim. Ordakilerde aynisini dedi ve yirtiklari orada hallettiler... ondan iki yil sonra yine Hisar hastanesinde gozlerimi lazerlettirdim... Allah sifa versin canim..

Çok sağol canım.
Muhtemelen sende normal görme bozukluğu için gittiğin lazer ameliyatında tesadüfen ortaya çıkmıştır.
Ya o yırtıkların kapatıldığı lazer ameliyatında ağrı falan hissediyor musun?

Kızlar Merhaba
Kabusum oldu gercekten.

Canım Allah acil şifalar versin umarım iyileşirsin hemen..

Gecmis olsun.bir arkadasimada ayni islem yapildi.retinaniz yirtilmismi yoksa incemi denmis anlamadim ama, her iki durumdada lazer yapiyorlar, biri yapistirmak biride asi gibi koruyucu amacli yapiliyor, yani yirtilmasin diye. öyle bildigimiz ameliyat gibide degil, yine o muayene oldugunuz cihaz gibi bi makinadan bakiyorsunuz, o sirada doktorda lazer atislari yapiyor. Ilerlemeden iyi bir doktor bulup tedavinizi olun bence.

Çok sağol canım.
Ay acaba ağrı falan oluyor mu onu merak ediyorum.
Bu kadar basit tedavisi olan şey insanın kör olmasına neden oluyormuş ya.
Uykularım kaçtı valla.
Ya o kontrole gitmeseydim hiç öğrenilmeyecekti.
Hatta kontrolü başka bir Dr'da yapsaydım yine o kontrolü yapmazdı.
Şükürler olsun rabbime valla.

öncelikle geçmiş olsun. umarım en kısa sürede sağlığını kavuşursun.

bişeyi merak ediyorum. bunun nedenini doktora sordun mu? durduk yere olmamıştır heralde. lens kullanıyor musun? yada bilgisyar karşısında uzun zaman duruyor musun?

Nedeni Retinası ince olan herkesin yırtılABİLİYORMUŞ CANIM.
bENCE HEPİNİZİN GİDİP KONTROL ETTİRİLMESİ GEREKEN BİRŞEY.
Benim ki tesadüfen ortaya çıktı.

Selamlar.
Ben de gözlerinde ciddi problemler olan biriyim. Üstelik benimkilerin tedavisi de yok, riskli olduğundan ameliyat vs etmiyorlar.
Dünya göz iyi bi hastane. Ama ben sana sadece retina üzerine olan bi hastane önerebiirim istersen, sonuçta riske atılmayacak bi mesele. bursa'da.
Dünyaca ünlü türkiye nin en iyi doktorları orada.

Çok teşekkür ederim.
Allah size de acil şifalar verir inşallah.

Kızlar Merhaba
Kabusum oldu gercekten.

canım banada 15gün önce öyle teşhis kondu.ben15yıdır lens kullanıyorum ondan olmus.2yıl gözlük tak retina kendini onarır dedi...ama lens kullanmaya devam edersen kör kalabilirsiniz dedi...o yüzden seni anlıyorum su anda 4gözüm

Arkadaşım kesinlikle bir üniversite hastanesine gidin. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama dünya göz biraz para derdinde. Eşimde çok sıkıntılar çekmişti gözünden, çok şükür şuanda bir eğitim ve araştırma hastanesinden tedavimizi sürdürüyoruz. Sakın ama sakın hemen ameliyat olmayın.

geçmiş olsun başka doktorada git ne olur ne olmaz

Sağol canım evet gideceğm hatta Pazartesiyi bekleyemem Cumartesi öğleden önce özel bi hast. görünmek istiyorum.
Ya başka bir doktorun böyle bir hastalık olduğunu söylediğini söyleyeyim mi yoksa direk kontrol mü ettirsem?

Sağol canım evet gideceğm hatta Pazartesiyi bekleyemem Cumartesi öğleden önce özel bi hast. görünmek istiyorum.
Ya başka bir doktorun böyle bir hastalık olduğunu söylediğini söyleyeyim mi yoksa direk kontrol mü ettirsem?

önce sesini çıkarma sor bir sorun var de yok derse 2 gün önce şuraya gittim bunları söyledi dersin

o zaman belki daha dikkatli bakar

Kızlar Merhaba
Kabusum oldu gercekten.

geçmiş olsun canım benim. başka hastanelere de git mutlaka ihmal etme sakınnnnn

Back