How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gözlerimi Kaybedebilirmişim ...

Çok teşekkür ederim.
Allah size de acil şifalar verir inşallah.

http://www.bursaretina.com/?k=4
Prof dr. Remzi avcı. Yalnızca retina alanında uzman profesör, türkiye'nin her yerinden hastası var geçmişini de okursun.
Mutlaka gitmeni öneriyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun, bende de göz tembelliği var, 1,5 derece ve uzağı göremiyorum ha bir de astigmat eşlik ediyor. Bana böyle bişeyden söz etmediler, retina yırtılması ayrıca oluşan bir problem demek ki, ne gerekiyorsa yaptırın bence, tekrar çok geçmiş olsun.

Kızlar Merhaba
1.50 Derece Miyop'um Rutin kontrollerim icin Dünya Göz Hastanesine gittim.
Ufak bir muayenede bile herşeyi kontrol ediyorlar.
Doktor bir kac şeyden şüphelendi ışıklı bir makinaya soktu.
Cok şaşırdı bu imkansız daha yaşın kücük nasıl bu kadar yırtıklar olabilir Retinanda falan dedi.
Yanımda annemde vardı anlayamadık ne dediğini.
Epey bi inceledi makina ile.
Arada gözlerinin önüne beyaz şeyler geliyor mu yada şimşek cakıyormuş gibi oluyor mu falan dedi.
Zaman zaman beyaz şeyler görüyorum gelip geciyor ama şimşek cakması falan olmuyor.
Eğer düzenli lazer ameliyatlarını olmazsan kör olabilirsin dedi resmen ya şoka girdim.
Bu hastalık hakkında bilgisi olan varmı kızlar?
Retinam ince ve yırtıklar varmış.
Kabusum oldu gercekten.
Başka bir doktora görünmem gerekir mi yoksa iyi bir hastane diye direk ameliyatı olmalı mıyım?

Kuzummmm çok üzüldümm . Umarım doktorun dediği şey sadece dilinde kalır . Sıkma canını hemen bebeğim bi kaç hastahaneye daha görün göz alanında çok iyi doktorlarımız var her konuda uzman ( yeğenim için araştırma yapmıştık bizde oran biliyorum ) .
Bi tanıdıgımın kızında da retina da yırtık vardı . Ameliyatını oldu şu an gayet iyi.
Umarım sağlığına kavusursun kuzum en kısa sürede

Geçmiş olsun canım bir üniversite ya da araştırma hastanesine de gidip muayeneni ol eğer aynı şeyleri söylüyorlarsa ertelemeden ameliyatını ol bir bilgim yok ama çok geçmiş olsun:5:

Kızlar Merhaba
Cok şaşırdı bu imkansız daha yaşın kücük nasıl bu kadar yırtıklar olabilir Retinanda falan dedi.
Arada gözlerinin önüne beyaz şeyler geliyor mu yada şimşek cakıyormuş gibi oluyor mu falan dedi.
Zaman zaman beyaz şeyler görüyorum gelip geciyor ama şimşek cakması falan olmuyor.
Eğer düzenli lazer ameliyatlarını olmazsan kör olabilirsin dedi resmen ya şoka girdim.
Kabusum oldu gercekten.
Başka bir doktora görünmem gerekir mi yoksa iyi bir hastane diye direk ameliyatı olmalı mıyım?
çok geçmiş olsun. kesinlikle tek dr un sözüyle iş yapma ben o yüzden boş yere bi ameliyat oldum . dr araştır iyi bi dr a görün

Kuzummmm çok üzüldümm . Umarım doktorun dediği şey sadece dilinde kalır . Sıkma canını hemen bebeğim bi kaç hastahaneye daha görün göz alanında çok iyi doktorlarımız var her konuda uzman ( yeğenim için araştırma yapmıştık bizde oran biliyorum ) .
Bi tanıdıgımın kızında da retina da yırtık vardı . Ameliyatını oldu şu an gayet iyi.
Umarım sağlığına kavusursun kuzum en kısa sürede

İnşallah canım benim ama Doktor'un dediği doğrudur.
Başka 2 doktora daha gideceğim garanti olsun diye.
Bu arada, iyi bilen bir doktorun yapması gerekiyormuş ameliyatı.
İyi araştırmamız gerekiyor :50:

Geçmiş olsun canım bir üniversite ya da araştırma hastanesine de gidip muayeneni ol eğer aynı şeyleri söylüyorlarsa ertelemeden ameliyatını ol bir bilgim yok ama çok geçmiş olsun:5:

Teşekkür ederim Tatlım benim evet öyle yapacağım valla. :43:
Hemen bu hafta bi doktora gitmeliyim muhakkak.

Geçmiş olsun, bende de göz tembelliği var, 1,5 derece ve uzağı göremiyorum ha bir de astigmat eşlik ediyor. Bana böyle bişeyden söz etmediler, retina yırtılması ayrıca oluşan bir problem demek ki, ne gerekiyorsa yaptırın bence, tekrar çok geçmiş olsun.

Sizi çok iyi anlıyorum :50:
Maalesef benim gözlerde sorunlu.
1,25 miyoptu son kontrole bi gittim 1,75 olmuş.
Derece fazla arttığı için doktor 1,50 gözlük verdi ağır gelir biranda artış dedi.
İyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim.

canım banada 15gün önce öyle teşhis kondu.ben15yıdır lens kullanıyorum ondan olmus.2yıl gözlük tak retina kendini onarır dedi...ama lens kullanmaya devam edersen kör kalabilirsiniz dedi...o yüzden seni anlıyorum su anda 4gözüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım hiç ameliyat olmadan mı kendini onarır dedi?
Lazer ameliyatı dışında kendi kendini onarması imkansız demişti.
Hatta zaman geçtikçe yırtıklar artıyormuş.
Farklı bi doktora git sen bence.
Ben lens hiç kullanmadım canım bende dörtgözüm :1:
Her ne kadar sadece tv izlerken göremediğim için taksamda

Kızlar Merhaba
Kabusum oldu gercekten.
Geçmiş olsun bende gözlük kullanıyorum senin derecenden yüksek miyop astigmat var bende de,beyaz dediginiz nedir acaba zaman zaman benim gözümde de beyazımsı sıvı oluyor iltihap gibi ama iltihap değil merak ettim şimdi.:18::18:

Geçmiş olsun bende gözlük kullanıyorum senin derecenden yüksek miyop astigmat var bende de,beyaz dediginiz nedir acaba zaman zaman benim gözümde de beyazımsı sıvı oluyor iltihap gibi ama iltihap değil merak ettim şimdi.:18::18:

Yok canım böyle gözünün önünden beyaz şeyler geçiyor.
Bende yıllardır olurdu da sebebinin bu olduğunu tahmin dhi etmedim :50:

Evet kuzum öyle yapacağım korkuyorum ya acaba ağrıtır mı bu lazer ameliyatı

Hiç korkma kuzum içini ferah tut dualarım seninle fikrim olmasa da ağrımayacağını düşünüyorum ameliyat ufakta olsa adı korkutuyor haklısın ama gerek yok sağlığına kavuşacaksın :16:

Retinası Yırtık Yada İnce Olanlara Lazer Olmaz Denilir Hep Eee Bu Doktor Neden Ameliyat Olun Diyor ki :ssz: Ben Güvenemedim Bu Doktora Birkaç Doktora Daha Görünün Para Almak İçin Abartmış Olabilir

Hiç korkma kuzum içini ferah tut dualarım seninle fikrim olmasa da ağrımayacağını düşünüyorum ameliyat ufakta olsa adı korkutuyor haklısın ama gerek yok sağlığına kavuşacaksın :16:

Evet canım benim.
Ömrümün sonuna kadar tekrar edecekmiş yırtıkları kapatma ameliyatı.
Çünkü retinam ince olduğundan sürekli yeni yırtıklar oalcakmış :14:

öncelikle çok geçmiş olsun..kesinlikle bir kaç doktora daha muayene olun. malesef annemde 2002 senesinde retina dekolmanı yüzünden gözünün birini kaybetti.. kaybettiği gözü 2,50 numaraydı,dğer gözü ise 4 numara düşük numaralı gözde yaşadık biz kaybı..okmeydanı sgk bu konuda oldukça iyi lütfen tekrar muayene olun...

Son düzenleme:
Sizi çok iyi anlıyorum :50:
Maalesef benim gözlerde sorunlu.
1,25 miyoptu son kontrole bi gittim 1,75 olmuş.
Derece fazla arttığı için doktor 1,50 gözlük verdi ağır gelir biranda artış dedi.
İyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim.

Bende 10 yaşımda 1,50 ile başladım, bir sonraki kontrol de 1,75 olmuştu.
Uzun bir süre öyle kullandım, sonra astigmat çok fazla arttığı için 1,50 numaraya düşürdü doktorum.
Aynı muayenelerden mi geçtiniz?
Yoksa kapsamlı bir muayene miydi? Gözümde beyaz noktalar, ufak ışıklar bazen bana da oluyor ama ben yorgunluktur diyorum.

Back