Gözlerimi Kaybedebilirmişim ...

Retinası Yırtık Yada İnce Olanlara Lazer Olmaz Denilir Hep Eee Bu Doktor Neden Ameliyat Olun Diyor ki Ben Güvenemedim Bu Doktora Birkaç Doktora Daha Görünün Para Almak İçin Abartmış Olabilir

Yırtığı doldurup yapıştıran bi lazermiş bu canım.
Başka 2 doktora daha gideceğim teşekkür ederim.

Evet canım benim.
Ömrümün sonuna kadar tekrar edecekmiş yırtıkları kapatma ameliyatı.
Çünkü retinam ince olduğundan sürekli yeni yırtıklar oalcakmış

Demek ki çok ağır bir ameliyat değil öyle hissettim tekrarlayacağına göre zaman zaman muayeneni eksik etmeyeceksin dikkat edeceksin canım canını hiç sıkma

Kesinlikle yorgunluk diyip geçiştirmeyin.
Ben ilkkez Dünya Göz'e gittim.
Normalde gittiğim farklı bi özel hastane vardı ve hiç onlar kadar detaylı araştırmadı.
Bu harfi oku şu harfi oku hıı derecen artmış aynı kalmış vs gibi basit muayeneden geçirdiler.
Ama Dünya Göze gittiğimde doktor ilk önce ön muayene mi yaptı ardından gözlerime bi damla sıktı, gözlerim kocaman oldu ve bulanık görmeye başladı.
15 dk bekledikten sonra bi makinaya soktu inanılmaz yoğun derece de ışık veriyordu başımı ağrıttı o ışık zaman zaman kendimi geri çekme gereği duyuyordum.
İşte ışıkla birlikte gözlerime baktı aşağı çekti eliyle yukarı çekti vs epey inceledi ve çok şaşırdı o muayeneden sonra teşhisi koydu.
Sende muhakkak görün derim canım.
Babamın amcasının çocuğu,18 yaşında iken bu nedenden dolayı gözlerini kaybetmiş

Gerçekten mi inanamıyorum ya gözlerini mi kaybetti
Çok çok geçmiş olsun.
Böyle bi hastalığı olduğunu gözünü kaybettikten sonra mı öğrendi peki?
Yoksa öncesinden bilip tedavi olmuşmuydu?

Geçmiş olsun.
Bence iyi bir prof ya da doçent bul. ona da görün.
inşallah bu doktorun dediği kadar kötü durumda değildir gözlerin.

Gerçekten mi inanamıyorum ya gözlerini mi kaybetti
Çok çok geçmiş olsun.
Böyle bi hastalığı olduğunu gözünü kaybettikten sonra mı öğrendi peki?
Yoksa öncesinden bilip tedavi olmuşmuydu?

annem gözlerinde ışık çakması ve toz uçuşması hissediyordu.. semtimizdeki özel hastahaneye götürdğümzde dekolman dedi bir dizi ameliyat oldu lazerler vs her defasında tutuyordu lazer 1 ay sonra tekrar açılma yapıyordu.. ama dediğim gibi sene 2002de eminim şimdi çok daha fazla ilerleme kaydetmiştir drlar ve tıp..şimdi diğer gözdede incelmeler var her 3 ayda bir kontrol yaptırıyoruz.. panil yapmayın ama pztesiye kadarda bekletmyin

Geçmiş olsun.
Bence iyi bir prof ya da doçent bul. ona da görün.
inşallah bu doktorun dediği kadar kötü durumda değildir gözlerin.

İnşallah çok teşekkür ederim.
Yırtıkların fazla demişti.
Hastalığın ismini bir kağıda yazdı ve bi kaç doktora daha görünebilirsin demişti.

Offff
Çok büyük geçmiş olsun.
Allahım diğer gözünü korusun

yalnız çok şaşırdım doktorunuza bizim ilk gittiğimiz doktor dekolman var sakın vakit kaybetmyin diyip sevk etmişti direk hastehaneye

Canım her muayene de o damlayı bana sıkıyorlardı. Sonra bi makineye geçiyordum, uzakta yeşillikler içinde bir ev gözlerini kapatma diyorlardı artık ne işe yarıyor o muayeneye bilmiyorum tabii, bir de göz tansiyonunu ölçmek için hava üfleyen bir makineyle baktılar o kadar. Sonrası doktor direkt 1,2 harf okutuyordu. Bende ki doğuştan göz tembelliği, ergenlikten sonra numara artışı olmuyor, sabitleniyor. Ama astigmat alıdı başını gidiyor.

Yani acaba retina da oluşan yırtıkların sebebi neye bağlı olabilir?

Allah yardımcın olsun başka hastanelerede gitmeni öneririm

dünya göz hastanesi de olsa başka bir hastaneye daha görün bizim bir tanıdık orada yapılan müdahaleden dolayı kör oldu ve mahkemelikler yıllardır. Kesinlikle böyle şeylerde tek doktor yetmez

Yok kuzum o değil.
Onu muayene öncesi bana da çok yaparlardı bu başka birşey.
Sen doktora git, zaman zaman beyaz noktalar görüyorum de o makinaya sokar.
Sakın ihmal etme lütfen.

Yok kuzum o değil.
Onu muayene öncesi bana da çok yaparlardı bu başka birşey.
Sen doktora git, zaman zaman beyaz noktalar görüyorum de o makinaya sokar.
Sakın ihmal etme lütfen.

Ben gözlükleri de takmıyorum bir de, sanırım haklısın.
Meraktan kapsamlı bir muaeyene olsam iyi olur.

Özgeciim çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inan. Ama bence üniversite hastanesine falan git. Eğer gittiğin yer özel hastane ise karalamak için demiyorum ama bazen para kazanmak için abartabiliyorlar. Üniversite hastanesine baktır canım ihmal etme bi an önce git

göz bu çok önemli Allah korusun... bende ameliyat oldum ve çok iyi araştırdım doktorumu en önemlisi seni ameliyat edecek doktorun senden önce kaç kişiyi ameliyat ettiğidir... çok tecrübeli olması lazım binlerce ameliyat yapmış işinin uzmanı olmasına dikkat et.. hakkında iyi yada kötü diye söylentiler mutlaka olur insanlara da danışabilirsin... çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…