- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
- 248
Çok teşekkür ederim.
Allah size de acil şifalar verir inşallah.
Kızlar Merhaba
1.50 Derece Miyop'um Rutin kontrollerim icin Dünya Göz Hastanesine gittim.
Ufak bir muayenede bile herşeyi kontrol ediyorlar.
Doktor bir kac şeyden şüphelendi ışıklı bir makinaya soktu.
Cok şaşırdı bu imkansız daha yaşın kücük nasıl bu kadar yırtıklar olabilir Retinanda falan dedi.
Yanımda annemde vardı anlayamadık ne dediğini.
Epey bi inceledi makina ile.
Arada gözlerinin önüne beyaz şeyler geliyor mu yada şimşek cakıyormuş gibi oluyor mu falan dedi.
Zaman zaman beyaz şeyler görüyorum gelip geciyor ama şimşek cakması falan olmuyor.
Eğer düzenli lazer ameliyatlarını olmazsan kör olabilirsin dedi resmen ya şoka girdim.
Bu hastalık hakkında bilgisi olan varmı kızlar?
Retinam ince ve yırtıklar varmış.
Kabusum oldu gercekten.
Başka bir doktora görünmem gerekir mi yoksa iyi bir hastane diye direk ameliyatı olmalı mıyım?
çok geçmiş olsun. kesinlikle tek dr un sözüyle iş yapma ben o yüzden boş yere bi ameliyat oldum . dr araştır iyi bi dr a görünKızlar Merhaba
Cok şaşırdı bu imkansız daha yaşın kücük nasıl bu kadar yırtıklar olabilir Retinanda falan dedi.
Arada gözlerinin önüne beyaz şeyler geliyor mu yada şimşek cakıyormuş gibi oluyor mu falan dedi.
Zaman zaman beyaz şeyler görüyorum gelip geciyor ama şimşek cakması falan olmuyor.
Eğer düzenli lazer ameliyatlarını olmazsan kör olabilirsin dedi resmen ya şoka girdim.
Kabusum oldu gercekten.
Başka bir doktora görünmem gerekir mi yoksa iyi bir hastane diye direk ameliyatı olmalı mıyım?
Kuzummmm çok üzüldümm . Umarım doktorun dediği şey sadece dilinde kalır . Sıkma canını hemen bebeğim bi kaç hastahaneye daha görün göz alanında çok iyi doktorlarımız var her konuda uzman ( yeğenim için araştırma yapmıştık bizde oran biliyorum ) .
Bi tanıdıgımın kızında da retina da yırtık vardı . Ameliyatını oldu şu an gayet iyi.
Umarım sağlığına kavusursun kuzum en kısa sürede
Geçmiş olsun canım bir üniversite ya da araştırma hastanesine de gidip muayeneni ol eğer aynı şeyleri söylüyorlarsa ertelemeden ameliyatını ol bir bilgim yok ama çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun, bende de göz tembelliği var, 1,5 derece ve uzağı göremiyorum ha bir de astigmat eşlik ediyor. Bana böyle bişeyden söz etmediler, retina yırtılması ayrıca oluşan bir problem demek ki, ne gerekiyorsa yaptırın bence, tekrar çok geçmiş olsun.
http://www.bursaretina.com/?k=4
Prof dr. Remzi avcı. Yalnızca retina alanında uzman profesör, türkiye'nin her yerinden hastası var geçmişini de okursun.
Mutlaka gitmeni öneriyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım banada 15gün önce öyle teşhis kondu.ben15yıdır lens kullanıyorum ondan olmus.2yıl gözlük tak retina kendini onarır dedi...ama lens kullanmaya devam edersen kör kalabilirsiniz dedi...o yüzden seni anlıyorum su anda 4gözüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun bende gözlük kullanıyorum senin derecenden yüksek miyop astigmat var bende de,beyaz dediginiz nedir acaba zaman zaman benim gözümde de beyazımsı sıvı oluyor iltihap gibi ama iltihap değil merak ettim şimdi.:18::18:Kızlar Merhaba
Kabusum oldu gercekten.
geçmiş olsun canım benim. başka hastanelere de git mutlaka ihmal etme sakınnnnn
Geçmiş olsun bende gözlük kullanıyorum senin derecenden yüksek miyop astigmat var bende de,beyaz dediginiz nedir acaba zaman zaman benim gözümde de beyazımsı sıvı oluyor iltihap gibi ama iltihap değil merak ettim şimdi.:18::18:
Teşekkür ederim Tatlım benim evet öyle yapacağım valla.
Hemen bu hafta bi doktora gitmeliyim muhakkak.
Evet canım bir kaç yere muayene ol öğren ona göre davranırsın
Evet kuzum öyle yapacağım korkuyorum ya acaba ağrıtır mı bu lazer ameliyatı
Hiç korkma kuzum içini ferah tut dualarım seninle fikrim olmasa da ağrımayacağını düşünüyorum ameliyat ufakta olsa adı korkutuyor haklısın ama gerek yok sağlığına kavuşacaksın
Sizi çok iyi anlıyorum
Maalesef benim gözlerde sorunlu.
1,25 miyoptu son kontrole bi gittim 1,75 olmuş.
Derece fazla arttığı için doktor 1,50 gözlük verdi ağır gelir biranda artış dedi.
İyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?