Gözlerimi Her Kapayışımda...

SheKeRs_Sey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
111
0
46
Kayseri
Gözlerimi her kapayısımda senin yanımda olmanı diledim Nasıl bir ask bu bilmiyorum Bir daha kimseyi bu kadar sevebilir miyim onu da bilmiyorum yine aynı yerde oturmus seni düsünüyorum Zamana yenik düsmeyen kalbimi alkıslıyorum büyük bir zevkle ve yine senin yanımda olmanı diliyorum O kadar özledim ki seni, bunu anlatmaya kalemimin gücü dahi yetmiyor Senin imkansız oldugun her an, hayatım o kadar anlamsız o kadar bo$ ki! Yüzüm asık, gözlerim bugulu sonra birden hücum ediyor hatıralar Sanki vazgeçmememi, pes etmememi yürekten dilercesine kosar adımlarla yaklasıyorlar bana Teker teker hatırlatıyorlar kendilerini Bir gülümseyis, bir bakıs, sahilde bir sabah, gece çok uzakta degiller aslında imkansız degiller, yasandılar, gerçekler Yalnızca ?yürekten iste? diye bagırıyorlar bana Iste o an içimden gelerek gülümsüyorum Sen duymasan da bosluga haykırıyorum ? Evet! Seninle olmayı yürekten istiyorum? Etrafıma bakınıyorum Sessizlik Ben de sessizce devam ediyorum, üzerine dünyaları yükledigim sandıgımdan sesler yükseliyor bu sefer Nefes almak için bagırıyorlar yine Yavasça açıyorum kapagını; ama onlar adeta üzerime atlıyorlar Simdi her sey daha bir canlı fotograflar, esyalar yüzüm bir asılıyor, bir gülüyor, yine her yerde SEN! Yine haykırıyorum ve yine yanımda olmanı diliyorum Sokaga çıkıyorum, etraf karanlık sadece ayısıgı saglıyor görmemi, gökyüzüne bakıyorum Yıldızlara anlatıyorum seni, beni, bizi Hepsi daha bir parlıyor simdi, sonra yavasça fısıldıyorum ?Biz ayrıyız? diyorum Onlar da benim gibi donuk bakmaya baslıyorlar ve teker teker kayıyorlar sadece senin yanımda olmanı dilemem için, tabi bu fırsatı kaçırmıyorum Bir kez daha seninle olmayı diliyorum Eve dönüyorum Yatagıma yatıyorum Gözlerimi kapatıyorum Karsıma geliyorsun, ellerini uzatıyorsun bana Gel diyorsun ama sesin duyulmuyor Çok uzaksın Çok yalnızım Nefes almakta zorlanıyorum artık Sensizligin acısı dinecegine yüregimde gün geçtikçe büyüyor Bunu kabullenmem gerek ama vazgeçemiyorum Bu sefer de odamın duvarlarına bagırıyorum Senin yanımda olmanı diliyorum Yeni bir gün doguyor; ama yine sen yoksun Attıgım her adımda, almaya zorlandıgım her nefeste, hayatımın yasadıgım her karesinde adını sayıklıyorum; ama sen yoksun Gün geliyor gözlerimi ayırmıyorum telefondan Çalmayacak, çalamaz biliyorum ama kabullenmiyorum Yine senin yanımda olmanı diliyorum Bu yükü tasımaya daha fazla gücüm yetmiyor Tükeniyorum Gün geçtikçe eriyorum sanki, içimden bir s¸eylerkayıp gidiyor Senden geriye kalan parçamda, bu bedeni tasımaya yetmiyor Artık yanımda olmanı degil, yanında olmayı diliyorum O bembeyaz çarsafın içinde yanında sonsuza kadar uyumayı diliyorum Nerde olursa olsun, yeter ki senin yanında olmayı diliyorum ve yanına geliyorum; çünkü senin ugruna ölmeyi göze alacak kadar seni çok seviyorum?

Bu satırlar gerçek sevginin ardından kalan tek gerçek Onlar ebediyete kadar beraberler artık, kalpleri bir olup atamasa da ruhları bir olup yasayacak ve bu satırlar onları atan kalplerde yasatacak

Allah rahmet eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…