- 20 Eylül 2024
- 19
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi Kubracan134
Astigmat baktirin, rutin goz muayenesinde pek cikmaz, cunku hasta herseyi guzel gordugunu dusunur, bulaniklik degil caprasiklik yasanir haliyle tespit edilmez.Evet herhangi bir sorun yoktu
Merhaba benim gebelikte yüksek tansiyon çıktı 18 gözümde ışık çakması oluştu güneşe baktım gözüm görmek oldu sonra netleşti yazılar vs
gözüm o günden beri çok hassas artık ışığa bakamıyorum yarasa gibi yaşıyorum doğum yapalı iki ay kaldı gözümde ışık parlamaları var ışık çizgileri ışık yağmuru Allah için biri yardım etsin doktorlar hicbirsey yok diyorlar
Kızzz sen bu kadar bilgi detayı nereden biliyorsun bekarus değil misin sen yaDoğum sırasında ya da sonrasında çok stres, yapıp kendini kastın mı? Mesela normal doğumda ıkınma sırasında gözlere olumsuz etki oluyor.
Retinaya bakmıştır göz doktoru bir şey olsa, bir yırtılma olsa söylerdi.
Doğum sırasında ya da sonrasında çok stres, yapıp kendini kastın mı? Mesela normal doğumda ıkınma sırasında gözlere olumsuz etki oluyor.
Retinaya bakmıştır göz doktoru bir şey olsa, bir yırtılma olsa söylerdi.
34 haftada sezeryan Doğum yaptım ben gebelik zehirlenmesi nöbeti geçirdim 18 tansiyonum oldu kustumBu çok ciddi bir şey yalnız siz takip edilmiyo musunuz? Acil doğuma alınmanız gerekmiyor mu nasıl bir tedavi uygulanıyor size? Kaç haftalık gebesiniz?
Kızzz sen bu kadar bilgi detayı nereden biliyorsun bekarus değil misin sen ya
Evlenme biz evlendik ne olduBen burada okumuştum normal doğumda ıkınma sırasında göz zarar görebiliyormuş özellikle miyoplarda, kornea nakli bile gerekiyormuş.bende de miyop var. İleride biricik kaynanamı görmede sorun yaşamamak araştırdım konuyu, henüz bekarım, henüz burma bileziklerimle ve kaynanamla tanışmadım.
Bence başka uzmanlardan görüş alınMerhaba benim gebelikte yüksek tansiyon çıktı 18 gözümde ışık çakması oluştu güneşe baktım gözüm görmek oldu sonra netleşti yazılar vs
gözüm o günden beri çok hassas artık ışığa bakamıyorum yarasa gibi yaşıyorum doğum yapalı iki ay kaldı gözümde ışık parlamaları var ışık çizgileri ışık yağmuru Allah için biri yardım etsin doktorlar hicbirsey yok diyorlar
Gözlük takmadiginiz zamanlarda aynı sorunu yasamaya devam mi ediyosunzAstigmat baktirin, rutin goz muayenesinde pek cikmaz, cunku hasta herseyi guzel gordugunu dusunur, bulaniklik degil caprasiklik yasanir haliyle tespit edilmez.
Aynisini yasadim, su an gozlukluyum.
Kız
34 haftada sezeryan Doğum yaptım ben gebelik zehirlenmesi nöbeti geçirdim 18 tansiyonum oldu kustum
Doğum yapmazdan önce gözlerime ışık vurdu ondan sonra bidaha iflah olmadım iki ay oldu
Yani hayatım boyunca yarasa gibi mi yaşayacağım üstelik göz cevrem ve başa doğru ağrım var gozlerimde yanma varGöz tansiyonun ve retinanda sorun yoksa bir şey yoktur. Göz doktoruna gittiğinde o ölçü makinelerinde tansiyona, miyop numarana bakmışlardır. Birde kendisi retinaya bakmıştır. Retinada yırtılma olsaydı tedavi uygulardı
Flaş patlaması, gözde örümcek ağları görmek, böyle retina yavaş yavaş inceldiğinde başlıyor tedavisi yok.
Evet.Gözlük takmadiginiz zamanlarda aynı sorunu yasamaya devam mi ediyosunz
Anladım siz şu an da tansiyonunuzu ölçüyor musunuz? Hala yüksek olabilir. İyi bir göz doktoruna gidinKız
34 haftada sezeryan Doğum yaptım ben gebelik zehirlenmesi nöbeti geçirdim 18 tansiyonum oldu kustum
Doğum yapmazdan önce gözlerime ışık vurdu ondan sonra bidaha iflah olmadım iki ay oldu
Dogum yapmazdan once.Kız
Seni kimler üzdüEvlenme biz evlendik ne oldu
Evlilik çocuk büyük sorumlulukSeni kimler üzdü