zeynepmina Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2007 89 0 28 Haziran 2008 Konu Sahibi zeynepmina #1 arkadaşlar benim oğlum 18 günlük.solurken bazen hzlı solumaya başlıyo sonra yavaşlıyo.sizlerdede böyle seyler oluyomu paylasırsanız sevinirim tesekkürler
arkadaşlar benim oğlum 18 günlük.solurken bazen hzlı solumaya başlıyo sonra yavaşlıyo.sizlerdede böyle seyler oluyomu paylasırsanız sevinirim tesekkürler
elif445 anne Kayıtlı Üye 27 Nisan 2007 4.654 6 28 Haziran 2008 Konu Sahibi zeynepmina #2 evet canım bazen çok hızlı soluk alıyor bazen sanki hiç almıyormuş gibi oluyor bazende öksürüyor tıkandı sanıyorum çok korkutuyor bu beni............
evet canım bazen çok hızlı soluk alıyor bazen sanki hiç almıyormuş gibi oluyor bazende öksürüyor tıkandı sanıyorum çok korkutuyor bu beni............
zeynepmina Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2007 89 0 28 Haziran 2008 Konu Sahibi zeynepmina #3 bendede aynı seyler oluyo
Aysgl07 doğaç efe &duru ela Kayıtlı Üye 6 Haziran 2008 2.994 10 28 Haziran 2008 Konu Sahibi zeynepmina #4 benim oğlumdada var aynı durum hele acıkınca he he he he başlıyo sanki yıllardır aç kalmış biri gibi davranıyo uyurkende bazen çıkarıyo soluk seslerini bazende kuzu kuzu sessiz duruyo :roflol:
benim oğlumdada var aynı durum hele acıkınca he he he he başlıyo sanki yıllardır aç kalmış biri gibi davranıyo uyurkende bazen çıkarıyo soluk seslerini bazende kuzu kuzu sessiz duruyo :roflol:
cemredeniz Hiçbişeyim.. Kayıtlı Üye 3 Mart 2008 10.211 293 29 Haziran 2008 Konu Sahibi zeynepmina #5 evet aynı selerı bende yasıyorum .. mrk etmee ay bırde bazen guluyor hemen sonrasında aglıyorr suratını eksıtıyorr yabvrumu melekler dövuyor sanırımmm
evet aynı selerı bende yasıyorum .. mrk etmee ay bırde bazen guluyor hemen sonrasında aglıyorr suratını eksıtıyorr yabvrumu melekler dövuyor sanırımmm