Merhaba kızlar ben 1 saat önce test yaptım. 5 dakika içinde ben bakınca görüyorum da fotoğraf da çok net olmayacak şekilde silik çizgi var. Acaba hamile miyim ? Çok merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olma ihtimaliniz var veya yalancı pozitif görme ihtimalide bata kaç gününüz var. Sabah ilk idrarla yaparsanız daha net olur duruma göre kan verebilirsinizMerhaba kızlar ben 1 saat önce test yaptım. 5 dakika içinde ben bakınca görüyorum da fotoğraf da çok net olmayacak şekilde silik çizgi var. Acaba hamile miyim ? Çok merak ediyorum
Kuruma çizgisi gibkde duruyo tam emin olamadım bazı markalar yalancı pozitif cikartabilyormus maalesef. Adetinize kac gun var bide sabah ilk idrarla deneyinMerhaba kızlar ben 1 saat önce test yaptım. 5 dakika içinde ben bakınca görüyorum da fotoğraf da çok net olmayacak şekilde silik çizgi var. Acaba hamile miyim ? Çok merak ediyorum
Kuruma çizgisi gibkde duruyo tam emin olamadım bazı markalar yalancı pozitif cikartabilyormus maalesef. Adetinize kac gun var bide sabah ilk idrarla deneyin
O zaman sağlık ocağindan yarin kan verin bence net olur belki daha yeniyse silik gorunuyodurAdetimin üstünden 4 gün geçti ben de emin olamadım![]()
Olma ihtimaliniz var veya yalancı pozitif görme ihtimalide bata kaç gününüz var. Sabah ilk idrarla yaparsanız daha net olur duruma göre kan verebilirsiniz
Evet olabilir haklısınız teşekkür ederimO zaman sağlık ocağindan yarin kan verin bence net olur belki daha yeniyse silik gorunuyodur
O zaman sağlık ocağindan yarin kan verin bence net olur belki daha yeniyse silik gorunuyodur
4 gün geçti 9 aylık evliyim ilk defa görünce heyecan yaptım biraz umarım kuruma değildir yarın test yapınca netleşir artikkOlma ihtimaliniz var veya yalancı pozitif görme ihtimalide bata kaç gününüz var. Sabah ilk idrarla yaparsanız daha net olur duruma göre kan verebilirsiniz
O zaman yarın sabah tekrar test yaparım iki gün arayla tekrarlarim aynı şekilde olursa veya koyulaşma olursa o zaman kan veririm en azından dediğiniz gibi biraz olsa netlik kazanabilirim :))Canım bazı testlerde böyle çıkıyo bence kan verme testlerde koyuluk görürsen verirsin kırmızılaşmasını bekle zaten çok erken öğrenmek de iyi bişey değil.
Umudunu kırmak istemiyorum kesinlikle ama bence idrar testleriyle takip et tamam oldu diyince kan ver
Silik test şüpheli yani kırmızılık olması lazım ciddiye alman için dhaa önce silik test görmüşlüğüm koşa koşa kan vermişliğim varO zaman yarın sabah tekrar test yaparım iki gün arayla tekrarlarim aynı şekilde olursa veya koyulaşma olursa o zaman kan veririm en azından dediğiniz gibi biraz olsa netlik kazanabilirim :))
Shshshsh ben de sabah yine yaptım yine biraz daha belirgin silik çıktı belirtilerde görüyorum. Tat alma duyusu çok kötü kokuya aşırı bir şekilde hassasiyet oluştuğunu fark ettim çünkü bir kaç gün öncesine kadar bunlar yoktu kasıklarda hafif can acitmayacak şekilde ağrı var yani iki defa silik çıkınca suphelerim şu an daha bir arttıSilik test şüpheli yani kırmızılık olması lazım ciddiye alman için dhaa önce silik test görmüşlüğüm koşa koşa kan vermişliğim var![]()
At bakim son testiniShshshsh ben de sabah yine yaptım yine biraz daha belirgin silik çıktı belirtilerde görüyorum. Tat alma duyusu çok kötü kokuya aşırı bir şekilde hassasiyet oluştuğunu fark ettim çünkü bir kaç gün öncesine kadar bunlar yoktu kasıklarda hafif can acitmayacak şekilde ağrı var yani iki defa silik çıkınca suphelerim şu an daha bir arttı
At bakim son testini
Başta o şekilde değildi aslında sonradan o şekilde oldu yani aynı dakikada ikinci silik çizgiyi gördüm yine mi yapsam ne yapsamTest bozuk yada çok idrar damlatmışsın
Canim bunada bakarmisin gebelik oldugunu sanmıyorum ama bi umutSilik test şüpheli yani kırmızılık olması lazım ciddiye alman için dhaa önce silik test görmüşlüğüm koşa koşa kan vermişliğim var![]()
Ya bu kadarlık çıkıyor bazen testlerde kızlar bariz bi kırmızılık pembelik olması lazım dikkate almak içinCanim bunada bakarmisin gebelik oldugunu sanmıyorum ama bi umutEki Görüntüle 3573089