Gözle aynı renk lens

brns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
28
0
Kızlar selam, benim gözlerim ela ama kahverengiye daha yakın bende gözümden bikaç ton açık daha yeşile dönük hareli bi lens istiyorum. gözümle aynı renk olduğu için daha doğal durur diyorum. tavsiye edebiliceğiniz bi lens varmı?

bence gözle aynı renk lens alınırsa renk olarak cok bişey farkedecegini düşünmüyorum
sadece gözlerini lensten dolayı biraz daha büyük gösterebilir..
gözleriniz ela ise yesil tonlarına lensleri öneririm elayla harika oluyor..

gözlerin ele ise rainbow giallo diye bir lens var.sarı bir lens,çok doğal bir yeşil oluşturuyor göze takıldığında.gözlerin ne kadar açık renk olursa ortaya çıkacak yeşil de o kadar doğal ve güzel bir ton oluyor.bence ela gözde en başarılı ve doğal yeşili bu lensle yakalarsın canım.

bence ela gözle yeşillerin kaynaşması süper oluyor .. bende yeşil tonlarında bi lensin güzel olacağını düşündüm ..

Rainbow giallo yu öneririm. uzun zamandır bu lensi araştırıyodum. çok doğal, bi o kadar da rahat bi lens. ve rengide çok güzel.. en sonunda c.tesi günü aldım lenslerimi. çok memnunum.. hem renk olarak hemde rahatlık olarak mükemmeller.. sanki gözümde yok gibi rahat.. ve damarlanma sıfır. lensin dışındaki şeffaf çember bile belli olmuyor bende.. lens olduğu belli diil. görenler lenslerin çok güzelmiş diil de gözlerin çok güzelmiş dio :)

X