Gözeneklerim Dolu

hasret6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
97
0
Merhaba
benimde cildimde bi sorunum varr. gözeneklerim cok büyük ve icleri dolu. ici dolu oluncada dahada büyüyorlar gözenekler ve bende sıkıyorum. Burun ve yanak cevremde cok var.
Okadarda cildime düskünüm hic fondoton falan kullanmiyorum her sabah tonik kullanirim ama artik birkac gün oldu pudra kullanmaya basladim cünki biktim artik. haftada 1 defa kil maskesi veya yogurt maskesi yapiyorum ama 2gün geciyor yine gözenekler doluyor. Peelingde yapiyorum. Yani gözeneklerim tam olarak temizlenmiyor her bakimdan sonra azda olsa yine dolu oluyorlar. Bu ayni sorunu yasayan varmi aramizda.. ne yapabilirim?? lütfen cevap yazin

canım aynısı bende de var yanaklarım ve alnımda 3 gün oldu yves roche gözeneklr için maske ve gece kremini kullanıyorum inşallah işe yarar:KK5: bide biodermanın gözenek küçültücüsünü merak ediyorum ama bakalım önce bu bitsin işe yarıcak mı bıktım artık...:KK5:

aynı sorun bendede vaar. ve bende sıkıyorum lanet olsun kızarıyor yüzüm. sıkmayınca onlar doluyor yaa ne sürsem sıktığımdaki gibi içi boşalmıyor çok sinir oluyorum:KK47::KK47:

cildimde beni rahatsiz eden en büyük sey bu :KK43: malesef ne yaparsam yapayim düzelmiyor iyi bir cilt uzmanindan yardim almam gerekiyor ama almanyada kimseye güvenemiyorum malesef türkiyeye gelinceye kadar cildim kimbilir ne kadar kötü olcak offfff :KK5:

evet kizlar bende sıktıgımda kizariyorr.. ve korkuyorum acaba sonradan yüzümde sarkma falan olurmu diye.
@burhaninaysesi canim bende almanyadanim zaten yardim almaya kalkinca hemen pahali ve faydasiz kremler falan veriyorlar .. ben acikcasi dogal seylerle yapilabilincek maskeler istiyorum

Öncelikle siyah noktalarınızı sakın sıkmayın. Cilt sürekli kirlendiği için hatta cildiniz yağlıysa siyah nokta sorununuz olması gayet mümkün. Siyah nokta temizliği günlük/iki günde bir yapılır ne kadar sık oluştuğuna bağlı. Öncelikle yoğurt maskesi tavsiye ediyorlar ama ben hiç denemedim, tek tavsiyem sabah akşam yüzünüzü hafif sıcak suyla yıkayın ve ardından gözenekleriniz açılır siyah nokta temizleyici tonik kullanın (clean&clear'ın mavi renkli bi toniği vardı) ardından Neutrogena'nın yüz yıkama ürünlerinden kullanabilirsiniz bende şuan bir tane grapefruit'li var, siyah noktalarımda etkili olduğunu düşünüyorum. şimdilik aklıma bu kadar geliyor

benimde yüzümde çok var ben yoğurda biraz limon sıkıyorum karıştıyorum onu yüzüme sürüp 10 dk bekletiyorum ılık suyla yıkıyorum ve iyi oluyor isterseni:KK71:z sizde deneyebilrisiniz...

evet kizlar bende sıktıgımda kizariyorr.. ve korkuyorum acaba sonradan yüzümde sarkma falan olurmu diye.
@burhaninaysesi canim bende almanyadanim zaten yardim almaya kalkinca hemen pahali ve faydasiz kremler falan veriyorlar .. ben acikcasi dogal seylerle yapilabilincek maskeler istiyorum

aynen canim benim burda doktara gitsek hemen bi kremle gecistircekler bende dogal olsun istiyorum evde kendimiz birseyler yapsak ama tam ise yarayan bisey

Aynı derdi doktora söylediğimde siyah noktanın tek tedavisinin isotrexin olduğunu söyledi. Daha önce de kullandığımda annem yüzümün bebek gibi olduğunu söylerdi, işe yaramıştı yani, ama o zaman bi ilaç daha kullanıyodum. Bakalım nolucak, doktor 3 ay aralıksız kullanıcaksın diye ısrar ettii..

ben yarimsaat önce yogurt maskesi yaptim simdi yüzümü yikadimm..cildim cok güzell oldu.. birsey sürmeden simdi yatacam..bakalim yarin nasil olacakk :80:

merhaba arkadaslar:80: bendede var gözenek sorunu bu aralar cildimde yani yanaklarimda acik renkte lekelerde olusmaya basladi:85::44: bende bebenin peelingini aldim onu kullaniyorum aklima geldikce:KK9: almanyada yasayan biri olarak size totes meer maskesini tavsiye edebilirim düzenli kullanirsaniz faydasini görürsünüz ama ben düzenli kullanamiyorum aliyorum düzenli kullanicam bu defa diyorum ama olmuyor:KK35: haftada 2-3 kez dustan sonra yaparsanaiz gözenekler acik oldugu icin iyice temizleniyorlar:KK76:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benim de gözeneklerim ( özellikle t bölgem cok genişledi ve bende 4 aydır la oche possay efectlar duonun setini ve gece kremi olarak da biroade 12 kullanıyorum arada maske yapıyorum ancak göenekler halaa aynı kurtulmanın bir yolu yokmu...

malesef benim de gözeneklerim dolu :2: üstelik yanaklarıma dogru açılma yapıyo delik delik görünüyo cok rahatsız edio beni keşke bi çaresi olsaa :KK43:

ben gene tüm maaşımı gidip bir kil maskesi ve tonige yatırdım :) faydalarını paylaşcam ama bir ay gecmesi gerek dün aldım

dcl clay mint mask

noviderm broade tonik

geçenlerde tvde bi cilt uzmanının verdiği tarifi görmüştüm gözenek sıkılaştırıcı maske diye ayrıca siyah noktalara da iyi geliyormuş.
mısır unu ve zeytinyağını krem kıvamına getirip yüzünüze uyguluyorsunuz. henüz denemedim ama işe yarar gibi bikaç uygulamadan sonra.
yüzdeki noktalara kil maskesi de çok iyi geliyor ben haftada bi uyguluyorum onu 2.uygulamadan sonra değişikliği farkediyorsun zaten :KK66:

Aynı derdi doktora söylediğimde siyah noktanın tek tedavisinin isotrexin olduğunu söyledi. Daha önce de kullandığımda annem yüzümün bebek gibi olduğunu söylerdi, işe yaramıştı yani, ama o zaman bi ilaç daha kullanıyodum. Bakalım nolucak, doktor 3 ay aralıksız kullanıcaksın diye ısrar ettii..

nerden bulabiliriz bu ilacı

benimde yüzümde çok var ben yoğurda biraz limon sıkıyorum karıştıyorum onu yüzüme sürüp 10 dk bekletiyorum ılık suyla yıkıyorum ve iyi oluyor isterseni:KK71:z sizde deneyebilrisiniz...

sıcak su siyah nokta oluşumunu artırıyor arkadaşım yüzünüzü soğuk suyla yıkayın limon ve elma sirkesi karışımı toniği hazırlayın kendinize enfeksiyon kırıcı özelliği sayesinde siyah nokta oluşmasını engellemiş olursunuz siyah noktalarıda eldiven yada pamukla sıkın :KK36:

X