Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
burnum , yanaklarım ve çenemdeki iğrenç gözeneklerden ve içindeki siyah noktalardan ne yaptımsa kurtulamıyorum , çok iğrenç görünüyor.. genelde sıkıyorum burnumu ama hepsi çıkmıyor tabi..
var mı deneyip de , mükemmel bir sonuç aldığınız bir ürün?
aynı dert bende de var, sadece temizlemeyle başa çıkamadım, ne gerekiyo bilmiyorum...gözenekler kendi kendine büyüyo içi doldukça...ben sıkmayı da beceremiyorum...yaş maya maskesi güzel temizlemişti, ama o da sürekli yapınca mı kesin çözüm olur bilemem...bi kere yapmıştım sadece...offff
burnum , yanaklarım ve çenemdeki iğrenç gözeneklerden ve içindeki siyah noktalardan ne yaptımsa kurtulamıyorum , çok iğrenç görünüyor.. genelde sıkıyorum burnumu ama hepsi çıkmıyor tabi..
var mı deneyip de , mükemmel bir sonuç aldığınız bir ürün?
Siyah noktalar için Garnier3in1 kesinlikle tavsiye ediyorum..düzenli kullandığımda çok faydasını gördüm,hemde çok.. bıraktığında geri geliyolar ama.. ee bizde düzenli kullanalım başka çaremiz yok dimi :) umarım yarar işine..