Gözeneklerden kurtulmanın yolu nedir?

sebul43

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
266
1
burnum , yanaklarım ve çenemdeki iğrenç gözeneklerden ve içindeki siyah noktalardan ne yaptımsa kurtulamıyorum , çok iğrenç görünüyor.. genelde sıkıyorum burnumu ama hepsi çıkmıyor tabi..

var mı deneyip de , mükemmel bir sonuç aldığınız bir ürün?

Canım uyguladığın cilt bakımı ve ürünler bilgi verir misin biraz? Cilt yapını falan?

aynı dert bende de var, sadece temizlemeyle başa çıkamadım:KK50:, ne gerekiyo bilmiyorum...gözenekler kendi kendine büyüyo içi doldukça...ben sıkmayı da beceremiyorum...yaş maya maskesi güzel temizlemişti, ama o da sürekli yapınca mı kesin çözüm olur bilemem...bi kere yapmıştım sadece...offff

Canım uyguladığın cilt bakımı ve ürünler bilgi verir misin biraz? Cilt yapını falan?

T bölgem yağlı, karma bi cildim var

Tonik :gülsuyu , avon ,sebamed
nemlendirici : nivea, vaseline krem, sebamed
temizleyici : clearskin, loreal pure zone, anew , sebamed,nivea v.s. bunlar

T bölgem yağlı, karma bi cildim var

Tonik :gülsuyu , avon ,sebamed
nemlendirici : nivea, vaseline krem, sebamed
temizleyici : clearskin, loreal pure zone, anew , sebamed,nivea v.s. bunlar

İki konu açmışsınız. Diğer konunuza cevap yazdım.

burnum , yanaklarım ve çenemdeki iğrenç gözeneklerden ve içindeki siyah noktalardan ne yaptımsa kurtulamıyorum , çok iğrenç görünüyor.. genelde sıkıyorum burnumu ama hepsi çıkmıyor tabi..

var mı deneyip de , mükemmel bir sonuç aldığınız bir ürün?

Siyah noktalar için Garnier3in1 kesinlikle tavsiye ediyorum..düzenli kullandığımda çok faydasını gördüm,hemde çok.. bıraktığında geri geliyolar ama.. ee bizde düzenli kullanalım başka çaremiz yok dimi :) umarım yarar işine..

X