selin_94 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 124 0 22 Kasım 2009 Konu Sahibi selin_94 #1 Yaşım erken olmasına rağmen gözenek boyutum çok büyük bunu dermatoloğa giderek çözebilir miyim?ya da bildiğiniz türden şeylerle...:Saruboceq:
Yaşım erken olmasına rağmen gözenek boyutum çok büyük bunu dermatoloğa giderek çözebilir miyim?ya da bildiğiniz türden şeylerle...:Saruboceq:
selin_94 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 124 0 26 Kasım 2009 Konu Sahibi selin_94 #2 Kimse okumuyo mu??? en azından bi şeyler yazın
I irmaki Ziyaretçi 6 Aralık 2009 Konu Sahibi selin_94 #3 selin_94 .!.: Yaşım erken olmasına rağmen gözenek boyutum çok büyük bunu dermatoloğa giderek çözebilir miyim?ya da bildiğiniz türden şeylerle...:Saruboceq: Genişletmek için tıkla... bunu ancak estetik cerrah cozebilir, hatta onlar bile %100 cozum saglayamaz, ama yasin genc ise 1-2 soydurmadan sonra zaten buyudukce o izler geciyor
selin_94 .!.: Yaşım erken olmasına rağmen gözenek boyutum çok büyük bunu dermatoloğa giderek çözebilir miyim?ya da bildiğiniz türden şeylerle...:Saruboceq: Genişletmek için tıkla... bunu ancak estetik cerrah cozebilir, hatta onlar bile %100 cozum saglayamaz, ama yasin genc ise 1-2 soydurmadan sonra zaten buyudukce o izler geciyor
DagCicegi Bir Kızım Olana Kadar... Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2007 8.073 20 6 Aralık 2009 Konu Sahibi selin_94 #4 Canım..istersen konuyu cilt estetiğine yada güzelliğe taşıyalım Burda fazla dikkat çekmiyor olabilir..daha çok sağlık prb.leriyle ilgili çünkü a.s.
Canım..istersen konuyu cilt estetiğine yada güzelliğe taşıyalım Burda fazla dikkat çekmiyor olabilir..daha çok sağlık prb.leriyle ilgili çünkü a.s.
selin_94 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 124 0 12 Aralık 2009 Konu Sahibi selin_94 #5 evet iyi olur teşekkürler :kedi: