Gozenekler ve kilcal damarlar yardim!

Kumralada_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
174
0
Kizlar benim yuzumde birtek biyik bolgemde gozeneklerim var tuy cikmaz orada ama gozenekler oldugu icin siyah duruyor gozeneklerimi gidermem icin ne onerirsiniz? Birde burun deliklerimin altinda ve yanaklarimda kilcal damarlar var gecirebilecek bir oneriniz var mi?

eger yanakların kuruysa tahriş etmeyecek bi nemlendici kullan en azından kızarıklık çok olmaz.kılcal damar belirginliğinin çözümü ameliyatmış bende araştırmıştım :KK43:

mrb kılcal damar sorunu bende de var hatta kılcal damarlar kızarıklık yapıyorr ben atkestanesi yağı aldım göz altlarıma sürüyorm 2 gündürr . gözenek derkenn?? nasıl oluo yaniii sivilcelenme mii??

mrb kılcal damar sorunu bende de var hatta kılcal damarlar kızarıklık yapıyorr ben atkestanesi yağı aldım göz altlarıma sürüyorm 2 gündürr . gözenek derkenn?? nasıl oluo yaniii sivilcelenme mii??

hayır canım siyah noktaya benziyo biraz yüzdeki küçük çukur denebilir. atkestanesi yağı işe yarıyor mu canm?

hmmm o zaman benim gözeneklerim de sorun yok:) atkestanesi yağını yüzümde kırmızı pütürtüler var oralara sürüyrm braz ii geldi gibi ama bende damar genişlemesi olduu için kesin çözüm olur mu bilmiyorum. bi de yüzüm kuru olduu için de çıkıyolarr:KK59:

kılcal damar sorunu ben de yaşıyorum güneş koruyucusu kullan mutlaka. ben şimdi bioderma nın sensibio ar diye bir nemlendiricisi var onu kalllanıyorum.

kılcal damar sorunu ben de yaşıyorum güneş koruyucusu kullan mutlaka. ben şimdi bioderma nın sensibio ar diye bir nemlendiricisi var onu kalllanıyorum.

bu nemlendiriciyi hergün mü kullanıyosunuz işe yarıyor mu? ben de de var ama pek yararını göremedim kızarıklıklraa:KK69:

canım özelden atınca anlamadım ben bunu sorduğunu göbeğime sürdüklerimi yazdım.

tatlım o kılcal damarlar için en zararlı şey güneş. Kesinlikle en iyisinden bir güneş koruyucusu kullan her gün, kışın bile. nemlendiriciyi elimden geldiğince her gün kullanıyorum. tonik i de var aynı serinin onunla siliyorum yüzümü. ben biraz da olsa gerileme gördüm. çok pahalı bir marka da değil açıkçası dermokozmatikler genelde çok pahalı bana göre.

yüz yıkama jeli falan kullanıyorsanız kurutmayan şeyler tercih edin ve içinde salisilik asit olan kozmatikleri asla kullanmayın. Gözenek sıkılaştırıcı toniklerde falan genelde oluyor dikkat edin. Benim yüzüm yağlıydı ben kurutan ürünler kullanmaktan hassaslaştırdım ve bir yılda damarlanma oldu, yanaklarım azıcık güneş görünce kıpkırmızı olmaya başladı. Hep o başbelası salisilik asit yüzünden :KK43:

yüz yıkama jeli falan kullanıyorsanız kurutmayan şeyler tercih edin ve içinde salisilik asit olan kozmatikleri asla kullanmayın. Gözenek sıkılaştırıcı toniklerde falan genelde oluyor dikkat edin. Benim yüzüm yağlıydı ben kurutan ürünler kullanmaktan hassaslaştırdım ve bir yılda damarlanma oldu, yanaklarım azıcık güneş görünce kıpkırmızı olmaya başladı. Hep o başbelası salisilik asit yüzünden :KK43:

biodermanın güneş kremini ve bu nemlendiriciyi kullanıyrm ben de özellikle kışın sıcakta daa da artıyrr. garniier yüz temizleme jeli kullanıyrm nasıl sizce?

garnierin 3übiraradasını kullanmıştım o cildimi çok hassaslaştırdı. diğer ürünleri hakkında bir fikrim yok ama kuru ve hassas ciltler olanları seçerseniz iyi olur. hatta maddi durumunuz uygunsa normal kozmatiklerden değil yıkama jelinizi de dermokozmatik bir markadan alın derim.

garnierin 3übiraradasını kullanmıştım o cildimi çok hassaslaştırdı. diğer ürünleri hakkında bir fikrim yok ama kuru ve hassas ciltler olanları seçerseniz iyi olur. hatta maddi durumunuz uygunsa normal kozmatiklerden değil yıkama jelinizi de dermokozmatik bir markadan alın derim.

dermokozmetik derken? ben 18 yaşındaym ve pek bilgim yok açıkçası:KK69:. ama cvbımı alamadım daa bioderma sensibio ar kızarıklıınızı geçirdimi yararını gördünüz mü?:nazar:

slm kızlar kılcal damarı görünce hemen yazmak istedim bi forumda okudum sanırım ahmet marankinin tarifiydi benimde sağ yanağımd abi tane kılcal damar belli oluyo bu yzacağım tarif sicilce,cilt lekeleri ve kılcal damarlara iyi geliyormuş en kısa zamanda bende deneyeceğim.
tarif:
1 çay kaşığı lahana suyu
1 çay kaşığı elma suyu
1 çay kaşığı süt
az miktarda yumurta akı bu karışımları haftada 3-4 kez 2 ay boyunca uygulayın...umarım iyi gelir...lahanayı hafif haşlayıp suyunu alıyoruz..:KK52:

X