Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Kesinlikle beyaz tene güneş inanılmaz zarar veriyor tatlım, bende güneşe kolay çıkmıyorum artık.
Onlar kızarmış tavuk gibi olsun:2: biz ay gibi parlarız:KK1::KK1:

:KK3:Tatlım rica ederim paylaşılmayan bilgi bilgi değildir işinize yaraması en büyük mutluluğum oluyor:KK16:
Canım nemlendiriciyi sürdükten 10-15 dk sonra sürebilirsin koruyucunu.
Tekrar belirteyim ben elimdeki karışımın bitmesini bekliyorum, buğday yağını çıkartıp pirinç kepeği yağı ekleyeceğim daha başarılı bir yağ olduğunu öğrendim istersen sende şimdiden onu al.:KK34:
Doa firmasına güveniyorum pirinç kepeği yağını onlardan temin edebilirsin:21:

çok sağol canım bende o zaman pirinç kepegi yagı alırım doa firması bunu söylemen iyi oldu aktara soruyorum hangi marka daha iydir diye adam ya elndeki en pahalı ürüne iyi diyor amaç para kazanmak
tekrardan sağol canım :KK16:

çok sağol canım bende o zaman pirinç kepegi yagı alırım doa firması bunu söylemen iyi oldu aktara soruyorum hangi marka daha iydir diye adam ya elndeki en pahalı ürüne iyi diyor amaç para kazanmak
tekrardan sağol canım :KK16:

Canım doa ve karden'den şaşma sakın diğerleri hep hile hurda amann:KK34:

Hanımlar cildimiz için argan yağının peşine düşmemizin sebebi içerdiği yüksek e vitamini değil mi?

Yüksek oranda E vitamini içeren yağlarımız varken, eczaneden de e vitamini alabilirken, neden başka ülkelerin yağlarına ve içinde ne olduğunu bilmediğimiz yüksek vaatler yüksek fiyatlarla satılan nemlendirici, kırışıklık, sivilce önleyici kremlere dünyanın parasını verip üstüne sorunumuzu çözemiyoruz ki:KK4:

İki çözüm geliştirdim.:KK17::KK12:

1) Cildinize uygun nemlendiricinin içine 2-3 ampul evigen ( E vitaminidir eczaneden alabilirsiniz) ekleyin öyle kullanın.
(Bepanthen krem in içine kullanan bir arkadaşımız da olumlu sonuç aldı. Ben yine aktarda gördüğüm mecitefendi'nin ''kayısı çekirdeği kremi '' ve ''kara üzüm çekirdeği kremi''nden aldım. Eski nemlendirici kabımı güzelce dezenfekte edip iki kremden 1 er çorba kaşığı ekleyip evigeni ilave ettim oldu bana nemlendirici)

2) ''buğday yağı + hodan yağı + kayısı çekirdeği yağı+ üzüm çekirdeği yağı''
bunları da başka bir şişede ''hodan yağını 3 kapak'', ''buğday yağını 2 kapak'' ve diğerlerini bir kapak koyarak başka bir şişede karıştırın düzenli olarak (cildinizin ihtiyaç durumuna göre sizler belirleyebilirsiniz ben şu ara haftada 2 gece karışımı ve 2 gecede sadece buğday yağı sürüp yatıyorum) gece temiz cilde masaj yaparak veya nemli pamuğa damlatarak sürüp yatın.

Sabah yüzünüzü temizleyiciniz ile yıkayıp (Ben ''kükürtlü sabun+ damla sakızlı sabun+ buğday özlü sabun''larımdan birini kullanıyorum
göz makyajı dahil çok güzel temizliyor cildimi aktarlarda mevcut) E vitamini ilave ettiğimiz nemlendiricinizi uygulayın 10 gün sonra değişim neymiş adım adım görün..:KK9:

(Sıkışmış gözenekler duru aydınlık lekesiz pırıl pırıl bir cilt ki alnımdaki mimik kırışınığını ciddi şekilde azalttı ):nazar:

Kısaca yağ karışımı ile geceleri cildimizi besleyip, gündüzleri nemlendiricimizin içindeki e vitaminimizle günlük nem ve yenilenme ihtiyacını karşılıyoruz. Kil maskesini de öneririm, ben haftada 1-2 defa yapıyorum.

Kulaklarımı bol bol çılatırsınız...:KK9:

Benim gibi gamzeli arkadaşlarım lütfen gamzelerinizin üstüne gelmeyecek şekilde uygulayın, hodan yağı gamzelerimi doldurdu :KK53: o kısma sürmediğimde geri geldiler:KK14::KK1:

Hodan yağını hamile arkadaşlarımız doktora danışmadan kullanmamalılar. (Hodan yağımın kutusunda böyle bir uyarı var)

E vitaminine alerjisi olan yada alerji yapabilecek tipte cilde sahip arkadaşlarım bileğinizin iç kısmında deneme yapmasını kızarıklık yoksa kullanmalarını rica ediyorum ki sorun yaşamayalım.
:KK16:Saygılar:KK42:

canım bilgin için sağol.nemlendrici derken nasıl bi krem alsam bir çok şey denedim memnun kalmadım.şimdi sadece güneş koruyucu kullanıyom solente diye bi marka dr vermişti bundanda memnun değiim daha önce sebamed kullandım koruyucu olarak ama oda kıllanma yapıyomuş, tavisye edecen güneş koruyucu ve nemledirici krem var mı. evigen demişsin ya bunu kreme ekleyim mi sürecem. kil maskesine gelince hazır ı kullanayım yoksa aktardan aldığım yeşil kili mi? sen bu maskeyi nasıl yapıyosun. yağlar konusunda da bi çok topikte gerçek olmayanlar satılıyor deniyor hakiki olduğunu nasıl anlarız. hodan yağı dolgunluk veriyo demişsin benim yüzüm çok zayıf kullansam dolgunlaşır mı. ayyy .çok soru sordum kusura bakma.teşekkür ederim

Arkadaşlar nasıl güveniyorsunuz bütün bunlara? Arkadaş birsürü yağı yüzüne sürüyo. Yaa yağlar yüzü tüylendirir. Bilmiyormusunuz? Ayrıca annemde 5-6yıl önce cildine bu tür yağlar sürerdi. Bunu hergün yapardı ve ne oldu? Cildi sarktı. Çok pişmn oldu yaptığına. Benc güzellik uzmanına danışmdan böyle işlere girmeyin. Tamam arkadaş iyi niyetiyle bişeyler paylaşmak istemiş ama bence işin uzmanları dururken her söylenen şeye güvenmeyin.

Arkadaşlar nasıl güveniyorsunuz bütün bunlara? Arkadaş birsürü yağı yüzüne sürüyo. Yaa yağlar yüzü tüylendirir. Bilmiyormusunuz? Ayrıca annemde 5-6yıl önce cildine bu tür yağlar sürerdi. Bunu hergün yapardı ve ne oldu? Cildi sarktı. Çok pişmn oldu yaptığına. Benc güzellik uzmanına danışmdan böyle işlere girmeyin. Tamam arkadaş iyi niyetiyle bişeyler paylaşmak istemiş ama bence işin uzmanları dururken her söylenen şeye güvenmeyin.

Güveniyoruz ki sürüyoruz ve neticeler ortada ki kafalarda soru işareti oluşmaması için resimde paylaştım.
Tüyle dış etkenlerle kuvvetlenmez ki bu sorunu yaşayanların %99.9 u hormon değişiminden ya da bozukluğundan bu sorunu yaşıyorlar:KK20:
Bu tür yağlar diye yuvarlama yapma lütfen madem kullandı tek tek isim say bize, kimsenin aklında soru işareti bırakma!
Ha yüzünde ki tüylerin rengi koyulaşır ama o da ancak badem yağı, hint yağı, ceviz yağı gibi yağlarla mümkün. Benim karışımlarımda bu yağlardan hangisi var?
Annenden bahsetmişsin güzelim o elastikiyet kaybının yaştan ve genetik olarak olabileceğini hiç düşündünüzmü?
Şahsen benim annem 48 yaşında ve cildi gayet sıkı gören ablam zannediyor.
O işin uzmanları olan güzellik uzmanından bana bir başarılı örnek gösterir misin?
O suna dumankaya vs ler bu yağları hiç kullanmıyor ayrıca değil mi?!
Üst yorumlarda veya diğer konularda doktor doktor, güzellik uzmanı, dermotolog gezmiş, o çok ünlü markaların sözde süper ürünlerine benim kadar belkide çok daha fazla paralar harcamış ama sonuç alamamış arkadaşlarımızı okumuş olmalısın.:KK14:
Mesela güzide duran delik deşik cildini sözde argan yağıyla düzeltti değil mi ve buna binlerce kadın inandı.
Hadi bana 1 kişi çıkıp evet benim de cildim düzeldi şöyle böyle desin, argan yağının tek numarası e vitaminin içeriğinin yüksekliği ki zeytin yağı, üzüm çekirdeği yağı, buğday yağı da e vitamini içeriği bir o kadar yüksek yağlardır.
Sadece piyasanın yenilik ihtiyacını gidermek için parlatılmış süslenmiş gümüş tepside ortaya sürülmüş bir yağ!
İşleri güçleri anlaşmalı firmalar ve kremleri, serumları vs ve... ürünleri bizlere mucize ve tek yol oymuş gibi dayatmak!
Ayrıca kendin deneyimlemeden ve kullananlarında olumlu yorumlarını göz ardı ederek menfi yorum yapmanı da hiç etik bulmadım.:KK42:

Son düzenleme:
canım bilgin için sağol.nemlendrici derken nasıl bi krem alsam bir çok şey denedim memnun kalmadım.şimdi sadece güneş koruyucu kullanıyom solente diye bi marka dr vermişti bundanda memnun değiim daha önce sebamed kullandım koruyucu olarak ama oda kıllanma yapıyomuş, tavisye edecen güneş koruyucu ve nemledirici krem var mı. evigen demişsin ya bunu kreme ekleyim mi sürecem. kil maskesine gelince hazır ı kullanayım yoksa aktardan aldığım yeşil kili mi? sen bu maskeyi nasıl yapıyosun. yağlar konusunda da bi çok topikte gerçek olmayanlar satılıyor deniyor hakiki olduğunu nasıl anlarız. hodan yağı dolgunluk veriyo demişsin benim yüzüm çok zayıf kullansam dolgunlaşır mı. ayyy .çok soru sordum kusura bakma.teşekkür ederim

Piyasada sana uygun nemlendirici yoksa nemlendiricini 1. maddede yazdigim gibi yapabilirsin guzelim.
Evigeni nereye ekledigimi de yine 1. madde de göreceksin.
Koruyucumu watsons tan aldım koruyuculugundan memnunum, fiyatida gayet uygun, ayrica sebamed kozmetik urun degil dermotolojik ve guvenilir bir firmadir, kil tuy gibi sorunlar yaratmaz kim bunu iddia ediyorsa kahkahalarla gulerim ben o cahile, koca firmaya camur atacagina gidip hormon testi yaptirsin:KK1::KK1:
Kil tercihi sana kalmis ben hazir almiyorum kendim aktardan yesil kil alip kendim hazirliyorum:KK34:
Hayir oyle abartilacak bir dolgunluk degil etkisi, hafifi gerip yag dokusu eksikligini tamamliyor (örnek: gazmeleri dolduruyor) :KK31:
Keske alinti yaptigin mesajimi ve diger mesajlari daha dikkatli okusaydin, cunku tum sorularinin cevaplari zaten yazilmisti:KK9::KK54:

ne yazıkki vichynin ürünlerine para verdim ve onları kullanıyorum şu an birsürü para döktüm ama sanki hiç işe yaramıyo :KK43: e vitaminini ne için kullanıyosun canım bide vichynin nemlendiricisine katsam bişey olurmu acaba bide benim cildim yağlı o yağlar dahada yağlandırırmıki bilemedim :18:

bu arada bende anneme bugün kil aldırmıştım pirinç suyu azcıkta limon suyuyla maske yaptım sen nasıl yapıyosun canım kil maskesini :KK34:

ne yazıkki vichynin ürünlerine para verdim ve onları kullanıyorum şu an birsürü para döktüm ama sanki hiç işe yaramıyo :KK43: e vitaminini ne için kullanıyosun canım bide vichynin nemlendiricisine katsam bişey olurmu acaba bide benim cildim yağlı o yağlar dahada yağlandırırmıki bilemedim :18:

Canım hoşgeldin:KK3: vichy bir numaralı para tuzağı bence kullan ürünleri bitir, e vitaminli nemlendiricim vichy'nin başaramadığını başarıp cildi hem nemlendiriyor hem canlandırıyor hem koruyor 1. madde de yazdıklarımı yapmanı öneririm:KK12:
Cildimin yağlı karmadan yağlıya dönük olduğunu ve yağlandırmadığını diğer mesajlarımda belirtmiştim:KK14::KK9::KK34:

bu arada bende anneme bugün kil aldırmıştım pirinç suyu azcıkta limon suyuyla maske yaptım sen nasıl yapıyosun canım kil maskesini :KK34:

Limonun çok masum olduğunu düşünmüyorum sivilceli cilt dengesi bozuk cilttir ve bu cilde strik asit kullanmak hiç mantıklı değil.
Pirinç suyunu hiç denemedim :44: ama yağ karışımımdan yakında buğday yağını çıkarıp pirinç kepeği ağı ekleyeceğim.
Kili her hazırlayışında farklı farklı hazırlayabilirsin mesela ısırgan otunu yada lavantayı yarım çay bardağı suya 1 çay kaşığı atıp 1dk fokurdatıp demle ılınsın bunların suyu ile veya gül suyuyla da kilin kıvamını hazırlayabilirsin içine 2-3 damla bugday yağı, üzüm çekirdeği yağı, kayısı çekirdeği yağı ekleyebilirsin:KK76::KK34::KK42:

ben mecitefendi aldım bugün kardeni unutmuşum :18: bu marka kötü mü canım?

Tatlım çok afedersin yanıtlamadığımı şimdi farkettim, ah bu bademciklerin şişmesi ve ateş dikkat dağınıklığı olarak geri dönüyor:2::KK17:
Canım kötü markalar diyemem ama doğal saf yağlara takılmış durumdayım beklediğim istediğim ölçüde saf değiller düşüncesi aklımda ki belirli oranda inceltme ve karıştırma hakları var firmaların bu sebepten tüm yağları doa'dan temin etmeye başlayacağım elimdekiler bitsin, politika ve titizlikleri ortada sana da öneririm:KK34:

anladım canım bi daha limon katmayı düşünmüyorum zaten cildimi kızarttı :KK47: yaptıkların çok güzel geldi bana ya akşamdan beri annemin başının etini yiyorum anne bak böyle anne şu yağı alalım falan diye :KK52: ben bundan 4 yıl önce roaccutane kullandım sivilcelerim için o zamandan kalma izlerim var yüzümde ve şu aralar yüzümde bi dengesizlik var bazı yerler çok yağlı parlak görünüyo arada gene sivilceler çıkmaya başladı küçük küçük bunun için hangi yağlarla başlayım ne önerirsin bana canım :26: :KK30:

gercekten cok yararlı bilgiler arkadaşlar cok teşekkürler bende deneyeceğim bende hala kendine uygun bir nemlendirici bulamayan biriyim malesef :KK43:

gercekten cok yararlı bilgiler arkadaşlar cok teşekkürler bende deneyeceğim bende hala kendine uygun bir nemlendirici bulamayan biriyim malesef :KK43:

Hoşgeldiniz aramıza sefalar getirdiniz:KK3:
1. maddenin sorunu mükemmel şekilde çözeceğine eminim:KK9::KK34:

bide kusura bakma canım benim finallerim var bu hafta onun için sayfaları tek tek okuyamadım yazılmış şeyleri tekrar soruyosam eğer pardon :KK30:

Hoşgeldiniz aramıza sefalar getirdiniz:KK3:
1. maddenin sorunu mükemmel şekilde çözeceğine eminim:KK9::KK34:

Hoşbuldukk cnm :) gercekten süper şeyler paylaşıyorsun tşkler..
umarım yaa şimdiye kadar pahalı şeyleri de denedim bitkiselde ama olmadı ya son 1.5 senedir sivilce sorunumda var cildim karma su bazlı kremler bile yaglandırıyor cildimi :KK43:

anladım canım bi daha limon katmayı düşünmüyorum zaten cildimi kızarttı :KK47: yaptıkların çok güzel geldi bana ya akşamdan beri annemin başının etini yiyorum anne bak böyle anne şu yağı alalım falan diye :KK52: ben bundan 4 yıl önce roaccutane kullandım sivilcelerim için o zamandan kalma izlerim var yüzümde ve şu aralar yüzümde bi dengesizlik var bazı yerler çok yağlı parlak görünüyo arada gene sivilceler çıkmaya başladı küçük küçük bunun için hangi yağlarla başlayım ne önerirsin bana canım :26: :KK30:

:KK3:Canım peeling yap ki cilt ölü hücreleri atıp yenilensin dengelensin, kil maskeside yapmalısın çözecektir çok uzun süre geçmeden.
Pirinç kepeği yağı, kayısı çekirdeği yağını kil maskesi yaparken ekle.:KK34:
Yoğurt bal maskesi de işe yarayacaktır :KK34:
Süreci izleyelim ona göre ekleme çıkartma yaparız yine:KK9::KK16:

bide kusura bakma canım benim finallerim var bu hafta onun için sayfaları tek tek okuyamadım yazılmış şeyleri tekrar soruyosam eğer pardon :KK30:

Sorun yok tatlım :KK34:

çok teşekkürler paylaşım için.

bende kayısı kremi var(üstünde kayısı çekirdeği yağı ve E vitamini içerir yazıyor)

ben kayısı kremini 2-3 gün sürdüm yüzümü esmerleştirdi ve bıraktım.

sizin önerdiklerinizde bu şekilde esmerleştirme yapabilir mi?? esmer olmak istemiyorum:)

X