Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Evet tatlım ayrıca bugday yağı kullanacaksın istersen yağlı karışımdaki buğday yağı miktarınıda yükseltebilirsin:KK34:
Ve mutlaka cildini ölü hücrelerden peeling veya kil maskesi yaparak arındırmanı da tavsiye ederim ki yaptığımız bakım cilde işleyebilsin:21:

buğday yağı derken seyreltilmiş olanından mı ?

Son düzenleme:
Evet tatlım ayrıca bugday yağı kullanacaksın istersen yağlı karışımdaki buğday yağı miktarınıda yükseltebilirsin:KK34:
Ve mutlaka cildini ölü hücrelerden peeling veya kil maskesi yaparak arındırmanı da tavsiye ederim ki yaptığımız bakım cilde işleyebilsin:21:

eğer renk tonuna faydası varsa bende alırım

Son düzenleme:
Canım verdiğin yağ karışımı denedim haftada birgün pirinç kepeği yağı + hodan yağı + nar çekirdeği yağı+ kayısı çekirdeği yağı ile masaj yaparak sildim , birgün ara verdim ertesi gece sadece nar çekirdeği 1 gece ara verip diğer gecede sadece pirinç kepeği yağı ile masaj yaparak sildim bunun dışında Ispartadan aldığım gül özlü kremime evigen kırdım her gün sürdüm 1 haftanın sonunda kuzenim sen cildine ne yaptın dedi erkek arkadaşımda senin cildin ışıl ışıl olmuş dedi :) tabii ben çok mutlu oldum :) bu arada yağ karışımını yapmadan önce mısırunu maskesi yaptım o maske çok iyi geliyor cildime ama bu yağlarıda ekleyince süper oldu gerçekten o kadar para vermeğe gerek yok doğal şeyler varken çoook çoooook teşekkürler :):KK16:

Birde avokado yağının öneriyorum süper bişey hücreleri yeniliyor tek başına bile süper etki yapıyor avokado maskesi de süper

Canım verdiğin yağ karışımı denedim haftada birgün pirinç kepeği yağı + hodan yağı + nar çekirdeği yağı+ kayısı çekirdeği yağı ile masaj yaparak sildim , birgün ara verdim ertesi gece sadece nar çekirdeği 1 gece ara verip diğer gecede sadece pirinç kepeği yağı ile masaj yaparak sildim bunun dışında Ispartadan aldığım gül özlü kremime evigen kırdım her gün sürdüm 1 haftanın sonunda kuzenim sen cildine ne yaptın dedi erkek arkadaşımda senin cildin ışıl ışıl olmuş dedi :) tabii ben çok mutlu oldum :) bu arada yağ karışımını yapmadan önce mısırunu maskesi yaptım o maske çok iyi geliyor cildime ama bu yağlarıda ekleyince süper oldu gerçekten o kadar para vermeğe gerek yok doğal şeyler varken çoook çoooook teşekkürler :):KK16:

Rica ederim:KK9:Bu henüz başlangıç daha güzel tepkiler alacaksınız:KK54:

Birde avokado yağının öneriyorum süper bişey hücreleri yeniliyor tek başına bile süper etki yapıyor avokado maskesi de süper

Bende karşıt olarak mango butter öneriyorum mutlaka deneyin yenilenme yumuşaklık neymiş görün, hem saç bakımında hem eller, dudak dirsek diz vs kullanıyorum:KK34:

Kızlar siz bu LA yı her gün mü sürüyorsunuz?
Ben tekrardan başladım ama ben öncedende yazdığım gibi 2 gün sürüp bırakıyordum hergün sürsem nasıl bi fark olur acaba ?

Slm subaru :KK54:,senin tariflerine yeni başlıyıcam fakat birkaç sorum olucak;

1)Doa kozmetik başlığı altında 73. sayfadaki tariflerden %20 laktik asitli tonik için 1 şişe(30 ml) %20lik LA ve aynı miktarda gül suyu
karıştır demişsin,bende LA 20 ml'lik vardı,bu 20 ml'lik LA ile yine aynı miktarda gül suyu karıştırdım.Diğer yağlardan da 5 damla yerine 4'er
damla ekledim,fakat lavanta yağını dikkat etmeme rağmen yanlışlıkla 4 yerine 8-9 damla kadar geldi,bir sorun olur mu?

2)Bu LA'li toniği hergün sabah akşam uygulayabilirmiyim,yoksa sadece akşamlarımı uygulasam?Kaçar damla pamuğa damlatmalıyım,10-12 damla yeterlimi yoksa fazlamı?

3)Son sorumsa LA'li toniği uygulama sonrasında (eğer sabahlarıda uygularsam) illaki nemlendirici kullanmalımıyım?Nemlendiriciyi sürdükten hemen sonra güneş losyonu
sürsem yoksa belli bir süre geçmesinemi gerek var?

BU kadar subarucuğum,senin tariflerini düzenli olarak uyguluyucam sonra gelişmeleri burada yazarım:KK19:

lady buğday yağı yada pirinç kepeği yağı vücudumuzun başka yerlerindeki lekeler içinde iyi gelirmi mesala bacağımda kıl dönmesinden sonra sivilce izleri falan kalıyor yada bunun için önerin başka bir yağ varmı bu arada nemlendirici kreminden çok memnunum kullanmaya devam ettim hiç bi zararını görmedim belki ilk başta başka nedenlerden bir kaç sivilce çıktı cildim böyle tepki verdi bilemiyorum ama yüzümü canlandırdı baya çok teşekürler sana laf çok uzatıyorum ama kızlar almanyada şu an bir çok bayan kara üzüm çekirdeği kremi kullanıyormuş cilt için çok faydalı olduğunu söylüyorlarmış

Son düzenleme:
Tatlım cildindeki lekeli görünümü o yağ karışımı ve e vitamini ilave ettiğin nemlendirici kısa sürede çözecek sende değişime gün gün şahit olacaksın zaten hiç takma aklına:21:
Lekeli görünümden kurtulman için ara ara gece yüzünü temizledikten sonra sadece buğday yağı sürüp yatmanı öneririm cildim beyaz olduğu için bende çektim :KK34:
Aktarlarda mecit efendinin kocaman 200ml bir nemlendiricisi var 'kara üzüm çekirdeği kremi' ve 'kayısı çekirdeği kremi' olarak onlardan aldım
Eski nemlendirici kabımı yıkadım ikisinden 2 şer tatlı kaşığı gibi koyup 2 ampul e vitamini ekledim tahta kaşıkla güzelce karıştırdım...
oldu bana nemlendirici :KK9::KK76::KK9:

Umarım benim kadar sizlere de faydası dokunur:KK42::KK3:

Tavsiyelerin için teşekkürler.

lady merhaba,

bir süredir bu bölüme girmedim..Düzenli olarak ozon yağını kullandım hatta aldığım o kutuyu bitirdim..malesef ellerinde de kalmamış..1 aydır kullanamıyorum..
onun dışında nar çekirdeği-kara üzüm çekirdeği-pirinç kepeği yağı karışımını da arada bir sürüyorum..ayrıca %40lık LA karışımına da artık başlıyorum onu da sürücem..
Şimdi siteye yeni yağlar da gelmiş..hemen hemen hepsinden aldım..baobab yağı ve macadamia da göz altına sürülebiliyormuş..argan yağı,hindistan cevizi yağı vs..de aldım..
ama bu kadar yağ alınca benim kafam çok karıştı, yağ koleksiyonum oldu..şimdi kendime nasıl bir program uygulayayım sence ?
cildim lekeli öncelikli hedefim cilt lekelerim ve göz altlarım..
bir de saç uçlarım cansız ve kırıklar var..

bütün yağlardan aldım diyebilirim bu nedenle hangisini kullanacağımı şaşırdım :) yardımcı olursan sevinirim..

Son düzenleme:
Laktik asit'in yararını görmeye başlıyorum. Yanaklarım pürüzsüzleşti. Geçen hafta soyulmalar vardı. Şu an alnım pütürlü bakalım inşallah, devamı gelecek. Toniğimi dökmüştüm. Yeniden aldım laktik asit. Kara üzüm çekirdeği yağını çıkarttım, ablama verdim o kullanacak. Şu an sadece pirinç ve nar'ı kullanıyorum. Macadamia var onu sonra ekleyeceğim, kenarda bekliyor.

Kızlar siz bu LA yı her gün mü sürüyorsunuz?
Ben tekrardan başladım ama ben öncedende yazdığım gibi 2 gün sürüp bırakıyordum hergün sürsem nasıl bi fark olur acaba ?

Aslında laktik asit demesek iyi olur yanlış anlaşılıp okuyan biri saf olarak cildine sürebilir ve cildi hassas ise oluşacak yanma batma hissi ve kızarıklık ile panikleyebilir :KK34:
Laktik asitli toniğimi ben her gün kullanıyorum tatlım. Cildinde soyulma artar, cildin daha çok yenilenir :KK16:

Slm subaru :KK54:,senin tariflerine yeni başlıyıcam fakat birkaç sorum olucak;

1)Doa kozmetik başlığı altında 73. sayfadaki tariflerden %20 laktik asitli tonik için 1 şişe(30 ml) %20lik LA ve aynı miktarda gül suyu
karıştır demişsin,bende LA 20 ml'lik vardı,bu 20 ml'lik LA ile yine aynı miktarda gül suyu karıştırdım.Diğer yağlardan da 5 damla yerine 4'er
damla ekledim,fakat lavanta yağını dikkat etmeme rağmen yanlışlıkla 4 yerine 8-9 damla kadar geldi,bir sorun olur mu?

2)Bu LA'li toniği hergün sabah akşam uygulayabilirmiyim,yoksa sadece akşamlarımı uygulasam?Kaçar damla pamuğa damlatmalıyım,10-12 damla yeterlimi yoksa fazlamı?

3)Son sorumsa LA'li toniği uygulama sonrasında (eğer sabahlarıda uygularsam) illaki nemlendirici kullanmalımıyım?Nemlendiriciyi sürdükten hemen sonra güneş losyonu
sürsem yoksa belli bir süre geçmesinemi gerek var? BU kadar subarucuğum,senin tariflerini düzenli olarak uyguluyucam sonra gelişmeleri burada yazarım:KK19:

Aynı miktar laktik asite aynı miktar gül suyu karıştırabilirsin tatlım çok yanma hissin olursa biraz daha gül suyu eklersin her gece kullanabilirsin sorun olmaz ben sadece geceleri kullanıyorum lütfen 50+ faktör koruyuc kullanmayı ihmal etme gündüz, lavanta yağı candır cildin dostudur sorun olmaz:KK54:

lady buğday yağı yada pirinç kepeği yağı vücudumuzun başka yerlerindeki lekeler içinde iyi gelirmi mesala bacağımda kıl dönmesinden sonra sivilce izleri falan kalıyor yada bunun için önerin başka bir yağ varmı bu arada nemlendirici kreminden çok memnunum kullanmaya devam ettim hiç bi zararını görmedim belki ilk başta başka nedenlerden bir kaç sivilce çıktı cildim böyle tepki verdi bilemiyorum ama yüzümü canlandırdı baya çok teşekürler sana laf çok uzatıyorum ama kızlar almanyada şu an bir çok bayan kara üzüm çekirdeği kremi kullanıyormuş cilt için çok faydalı olduğunu söylüyorlarmış

İlk başta bazı ciltler tepki verebiliyor ama kısa sürede geçiyor, bende çok sevindim memnun olmana güle güle en güzel günlerde kullan.
Kara üzüm çekirdeği kremi ile uğraşana kadar kara üzüm çekirdeği yağı al onu kullan hemde saf olur, katkısız ve kimyasal içermemiş olur:KK34:

Tavsiyelerin için teşekkürler.

Bu bilgilerde eminim benim çok işime yarayacak.:KK34:

:KK17:Rica ederim çok memnun oluyorum sizlerin memnuniyetinden...:nazar:

lady merhaba,

bir süredir bu bölüme girmedim..Düzenli olarak ozon yağını kullandım hatta aldığım o kutuyu bitirdim..malesef ellerinde de kalmamış..1 aydır kullanamıyorum..
onun dışında nar çekirdeği-kara üzüm çekirdeği-pirinç kepeği yağı karışımını da arada bir sürüyorum..ayrıca %40lık LA karışımına da artık başlıyorum onu da sürücem..
Şimdi siteye yeni yağlar da gelmiş..hemen hemen hepsinden aldım..baobab yağı ve macadamia da göz altına sürülebiliyormuş..argan yağı,hindistan cevizi yağı vs..de aldım..
ama bu kadar yağ alınca benim kafam çok karıştı, yağ koleksiyonum oldu..şimdi kendime nasıl bir program uygulayayım sence ?
cildim lekeli öncelikli hedefim cilt lekelerim ve göz altlarım..
bir de saç uçlarım cansız ve kırıklar var..
bütün yağlardan aldım diyebilirim bu nedenle hangisini kullanacağımı şaşırdım :) yardımcı olursan sevinirim..

Göz çevrene macadamia yağı kullansan, cildine baobab yağı ve nar çekirdeği yağını kullansan ve birde laktik asitli tonik... Olduuu :KK9:
Düzenli bunları uygula daha sonra programında yer değişikliği yaparız.
Saç uçlarına sık sık hindistan cevizi+ argan yağı karışımı yağı uygula kırıklarını hafifletip saçını epey toparlar tabi lütfen bunları yaparken saçlarını düzleştirici maşa gibi ısıl işlemlerden mümkün olduğunca uzak tut, saç kremi kullanmayı ihmal etme tabi:KK34:

Laktik asit'in yararını görmeye başlıyorum. Yanaklarım pürüzsüzleşti. Geçen hafta soyulmalar vardı. Şu an alnım pütürlü bakalım inşallah, devamı gelecek. Toniğimi dökmüştüm. Yeniden aldım laktik asit. Kara üzüm çekirdeği yağını çıkarttım, ablama verdim o kullanacak. Şu an sadece pirinç ve nar'ı kullanıyorum. Macadamia var onu sonra ekleyeceğim, kenarda bekliyor.

Pisicik daha dur bu başlangıç... Mesela ben artık fondöten hiç kullanmıyorum sür allığı, sür rimeli, çek kalemi hooop dışarıya:21::KK16:
Laktik asitli tonik/ pirinç kepeği+ nar çekirdeği bu 3lü değişmez favorim...

gözaltı torbaları için neyi önerirsiniz?

Ozon yağı önermek isterdim ama stoklarında olmadığını yazmış bir arkadaşımız:KK14:
İçtiğiniz türk kahvesinin telvesinden 2 çay kaşığı alıp içine 6-7 damla baobab yağı ekleyin karıştırın göz altları ve göz çevrenize bitene kadar üst üste sürüp kuruduktan sonra cildinizi soğuk suyla yıkayın, mutlaka faydasını görürsünüz. Dolaşım hızlanır:KK34:

Son düzenleme:
Bu arada geçmiş kurban bayramınızı kutlarım arkadaşlar, biraz geç yazdım çünkü teknolojiden uzak kalıp iyice dinlenmek istedim.:116::KK71:
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun...
...Ne Mutlu Türküm Diyene...

canım merhaba,

%40lık LA'yı aynı miktar gülsuyu ile karıştıracağım malum artk kasım geldi..
15 faktörlük krem de koruyucu olur mu, güneş kremimi bulamıyorum da :KK1: alana kadar 15 faktörlükle idare etsem.. :26:

canım merhaba,

%40lık LA'yı aynı miktar gülsuyu ile karıştıracağım malum artk kasım geldi..
15 faktörlük krem de koruyucu olur mu, güneş kremimi bulamıyorum da :KK1: alana kadar 15 faktörlükle idare etsem.. :26:

:KK3: Bire bir karışım ağır gelebilir, koyacağın laktik asitin en az 2 katını ekle ve dene, aşırı yanma kızarma batma gibi his oluşmazsa bir miktar daha laktik asit ilavesi yapabilirsin:KK34:
Olur olur 15 faktörde olur nasıl olsa sonbahardayız artık:KK9:

layd bana ne yapmam gerektiğini söyle lütfennn :KK14:

çok yoğun sivilce problemi yaşadım rocctane diye ağır bir ilaç kullandım belki biliyorsundur cildim hassaslaştı o ilaçtan sonra cildime birşey sürmeye korkar oldum bakım makım birşeyde yapmadım takrar yağlanır cildim diye nemlendirici bile sürmedim :KK53: tek kullandığım avene nin temizleme jeli . cildim hafif kızarıklı yani sivilce lekeleri var ayrıca çilliyimde ve gözeneklerim ve siyah noktalarım mevcut ne yapmalıyım şimdi kil maskesi denedim bir iki gün önce gül suyu ve yeşil kili karıştırdım sürdüm devame deyimmi evde olay markasının canlandırıcı toniği nemlendiricisi gece kremi felan var süreyimmi ne tavsiye edersin yardmlarını bekliyorumm :18:

X