Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Pirinç kepeği ve nar çekirdeği yağım var, ama aldığım kara üzüm çekirdeği yağını bitirmek için, mesela dün üzüm çekirdeği yağını kullandım, bugünde nar çekirdeği ve pirinç kepeği yağını kullanacağım. Pirinç kepeği de Anti-aging özelliği varmış, zaten dediğin gibi cilt rengini de düzenliyor. 1 ayı geçmiş pirinç kepeği yağını kullanalı. Üzüm bitince daha almayacağım senin gibi. :) Bugün maske günüm kil maskemi yapayım. :)

Üzüm çekirdğei yağı var tatlım elimde onun sadece işlev alanını değiştirdim banyodan sonra ıslan cilde masaj yapıyorum.:KK9:
Yüzüne nar+ pirinci eksik etme.

Laktik asitli tonik minik minik pul pul soyuyor cildi ama tca 1 hafta içinde güneş sonrası nasıl soyulursun o şekilde tabaka halinde soyuyor.
Cilt daha çok soyulduğu için cilt yeniliyor ve 5-6 uygulamadan sonra ciddi farklar oluşuyor.
Ama laktik asitli tonik ile bunu minil minik düzenli yapmak bence daha doğru.
Bence oranını bozma devam ey sebum salgını düzenlemiş, toniğini sürdükten sonra nar çekirdeği yağı sür o şekilde uyu gündüzde bol bol melisa kremin ile nemlendirmeye devam et.:KK34:[/QUOTE]

Teşekkürlerr
TCA bana biraz tehlikeli göründü...biraz daha havalar soğusun güneş iyice gitsin öyle yapılabilir....şimdi tabaka halinde soyulursam cildim cok hassaslaşır.
Ben birakmayımmi diyosun LA yı ama cok soydu böyle pul pul oldum kurudum... ozaman dediğin gibi ben LA yı sürdükten ve kuruduktan sonra nar cekirdeği süreyim...sabahta bol bol melisa+evigen

Eğer 1 ay içinde lekelerim geçmemiş olursa sizden TCA yı uygulamak için yardim alabilirim :)))

An itibariyle TCA yapmış bulunmaktayım, %20 lik istedim ben...
İlk TCA yapışım, vatana millete hayırlı olsun:KK8:
Cayır cayır yandım valla:2:

Kargom dün gelmiş evde olmadığım için bugün elime geçti :)
Büyük bi merakla saç spreyini denemek için sabırsızlanıyorum :))yanında birde hindistan cevizi yağı ve sandal ağacı parfümü aldım.
Parfüm bana parfüm kokusundan ziyade sabun kokusu gibi geldi mis gibi sabun kokuyor :KK70:

An itibariyle TCA yapmış bulunmaktayım, %20 lik istedim ben...
İlk TCA yapışım, vatana millete hayırlı olsun:KK8:
Cayır cayır yandım valla:2:

:KK1: İlk yaptığımda bende fena yanmıştım 40 saniye zor dayandım, hayırlı olsun tatlım (ben 15lik tca kullanıyorum)

Kargom dün gelmiş evde olmadığım için bugün elime geçti :)
Büyük bi merakla saç spreyini denemek için sabırsızlanıyorum :))yanında birde hindistan cevizi yağı ve sandal ağacı parfümü aldım.
Parfüm bana parfüm kokusundan ziyade sabun kokusu gibi geldi mis gibi sabun kokuyor :KK70:

Sandan ağacı solidi çok severim:KK16:
Hindistan cevizi yağını saç bakımı + kırışıklıkları olan arkadaşlara özellikle tavsiye ediyorum çok olumlu sonuçlar alan arkadaşım var :KK9:

:KK1: İlk yaptığımda bende fena yanmıştım 40 saniye zor dayandım, hayırlı olsun tatlım (ben 15lik tca kullanıyorum)

Sandan ağacı solidi çok severim:KK16:
Hindistan cevizi yağını saç bakımı + kırışıklıkları olan arkadaşlara özellikle tavsiye ediyorum çok olumlu sonuçlar alan arkadaşım var :KK9:

Hindistan cevizi yağını yüzedemi sürüyorlar. Nasıl kullanılıyor.

Ne yapsam acaba, 3 tane yağı kullanıyorum. Bunudamı eklesem yoksa biraz beklesem mi?

Hindistan cevizi yağını sadece göz çevrene olacak şekilde bakım planına dahil edebilirsin:KK34:

Hindistan cevizi yağım şu an dışırada yumuşak krem kıvamında, o zaman hepsini tamamen eritmek lazım 2-3 damla sürmek için. Zaten saçım için eritiyordum. Shea yağıyla karıştırıp saçıma sürdüm senin yazını okuyunca. Sürerken yumuşacık elime geliyor yağlar. Çok hafifler. Shea katıyken biraz ağır gibi geliyor. :)

Son düzenleme:
Hindistan cevizi yağım şu an dışırada yumuşak krem kıvamında, o zaman hepsini tamamen eritmek lazım 2-3 damla sürmek için. Zaten saçım için eritiyordum. Shea yağıyla karıştırıp saçıma sürdüm senin yazını okuyunca. Sürerken yumuşacık elime geliyor yağlar. Çok hafifler. Shea katıyken biraz ağır gibi geliyor. :)

Eritmene gerek yok tatlım göz çevren için kullanacağın zaman bir süre parmağını gezdir üstünde yeterli gelecektir.
Yapısı gereği shea butter (mango yağı, hindistan cevizi yağı, kakao yağı) katı ama düşük zincirli yağlardan bu sebeple cilde ve saça çabuk tutunuyor ve hızlı emiliyor.

Saç bakımında özellikle saç boylarında baobab yağı+ hindistan cevizi yağı+ hint yağı+ macadamia yağı dörtlüsünü kullanıyorum bu ara :KK1:

Son düzenleme:
Laktik asitli toniği 5-6 gündür akşamları kullanıyorum. Burnumun üzeri hızmadan dolayı yara olmuştu ve leke kalmıştı. Şu an görünümü hafiflemiş bakalım tamamen geçecekmi. Arada shea'da sürüyordum. Akşamları da pirinç, nar ama L.A. karışımının etkisi galiba. 2 gün önce cildim kupkuruydu pütürlü. Şimdi biraz daha iyi.

Son düzenleme:
Laktik asitli toniği 5-6 gündür akşamları kullanıyorum. Burnumun üzeri hızmadan dolayı yara olmuştu ve leke kalmıştı. Şu an görünümü hafiflemiş bakalım tamamen geçecekmi. Arada shea'da sürüyordum. Akşamları da pirinç, nar ama L.A. karışımının etkisi galiba. 2 gün önce cildim kupkuruydu pütürlü. Şimdi biraz daha iyi.

İlk kullanım zamanında o pütürlü görüntüyü yaratıyor. Düzenli kullanırsan geçer.
Bu pütürlü görüntü pamuğu bastırmandan kaynaklı olabiliyor, tampon yapar gibi sürersen daha iyi olur.
Kısaca diğer tonikler gibi cildi bastıra bastıra silmek yok:KK34:

Son düzenleme:
İlk kullanım zamanında o pütürlü görüntüyü yaratıyor. Düzenli kullanırsan geçer.
Bu pütürlü görüntü pamuğu bastırmandan kaynaklı olabiliyor, tampon yapar gibi sürersen daha iyi olur.
Kısaca diğer tonikler gibi cildi bastıra bastıra silmek yok:KK34:

Geçmeye başlıyor yavaş yavaş, fazla bastırmıyorum. Sadece gitmesini istediğim bir yağ bezesi var birde burnumda kalan yara izi onların üzerinden birkaçkere pamuğu geçiriyorum o zaman bir yanıyor. :)

Geçmeye başlıyor yavaş yavaş, fazla bastırmıyorum. Sadece gitmesini istediğim bir yağ bezesi var birde burnumda kalan yara izi onların üzerinden birkaçkere pamuğu geçiriyorum o zaman bir yanıyor. :)

Fazlası değil tatlım bastırma cildin ıslansın zaten kendisi o ıslaklığı çekip kurutacak, tahriş etme yüzünü kendisi emsin hatta kurusun bir defa daha ıslat yüzünü toniğinle:KK34:

geceleri sıkılaştırıcı özelliği olan clarıns lift minceur visage kullanıyorum bugün evigen ampül aldım,cildim yağlı ve hassas nemlendirici yerine ampulu şırınga yöntemi ile az miktar bu kremle sürsem olabilir mi acaba ? birde yağları pek kullanamadığımdan tüylenme problemim yüzünden e vitamini göz altıma gece yatmadan direk haftada bir veya iki sürsem fayda eder mi? yardımcı olursanız sevinirim nemlendirici,krem denemekten çok sıkıldım her zaman devam edebileceğim yöntem aramaktanda yoruldum ilgilenirseniz sevinirim..

geceleri sıkılaştırıcı özelliği olan clarıns lift minceur visage kullanıyorum bugün evigen ampül aldım,cildim yağlı ve hassas nemlendirici yerine ampulu şırınga yöntemi ile az miktar bu kremle sürsem olabilir mi acaba ? birde yağları pek kullanamadığımdan tüylenme problemim yüzünden e vitamini göz altıma gece yatmadan direk haftada bir veya iki sürsem fayda eder mi? yardımcı olursanız sevinirim nemlendirici,krem denemekten çok sıkıldım her zaman devam edebileceğim yöntem aramaktanda yoruldum ilgilenirseniz sevinirim..

Bu sorularınız ve daha birçok bilgi sahibi olmanız için konuyu ve yazılan mesajları okumanızı tercih ederdim. Elbette elimden geldiğince yardımcı olurum.
Bitkisel yağlar tüylenme yapmaz. Sadece ''badem ceviz, hint'' gibi yağlar tüy renginde koylaşmaya sebep olur
Elbette evigen ciltte tek başına kullanılabilir
Hatta göz çevresi için içtiğiniz türk kahvesinden 1 çay kaşığı alın içine bir miktar evigen koyup karıştırıp bitene kadar tüm göz çevrenize üst üste sürüp kuruduktan sonra ılık suyla durulayın. Dolaşımı hızlandırır hem e vitaminine tutuculuk görevi görür telve:KK34:
Lütfen gelişmeleri bana tekrar tazın:KK16:

Gözaltlarıma Hindistan cevizi yağı sürüyorum 2 gündür.
bakalım faydası olucak mı :)

X