gozenek sıkılastırmada en ıyı urunler

çok teşekkür ederim canım.. jojoba yag dengesini düzenler diye kullanmıştım ama dediğini yapıp bırakayım inşallah sonucu güzel olur çünkü hiç estetik durmuyor

bunların yanısıra maske ve peelıngde yaparsan cok daha hzlı sonuc alırsın..benm tonıgım,maskem,peelıngım,yuz yıkama jelm hep deep cleanın..oncekı sflardada yazdm cnm bnmde asırı ırı gozenklerm vardı ama smdı epey kuculduler..gozenksz tek bı santımı olmayan alnım bıle puruzsuzlesmeye basladı artık yer yer...gozeneklern dahada buyumeden onlemnı al cnm..

selam canım ben sebemadın tonıgını kullandım ve gercekten gozenekler hemen sıkılasıyor ama parlama yaptıgı ıcınn sevmedım gozeneklere etkısı ıyı tekrar kullanmaya devam edıcem su aralar hıc bısı kullanmıyorum yogunluktan tavsıye ederım

Ölünceye kadar JOHNSON&JOHNSON - NEUTROGENA - DEEP CLEAN ürünleri almayacağım... nedenini öğrenmek istiyorsanız açtığım konulardan, " markanı kendin seç " konusuna uğrayın.. İlk sayfayı gördükten sonra fikirleriniz 180 derece değişecek garanti veriyorum..

Tatlım kil maskesini nerden alıyoruz ve nasıl bişey katı mı yüze nasıl uyguluyoruz bili verirsen sevinirim

Tatlım kil maskesini nerden alıyoruz ve nasıl bişey katı mı yüze nasıl uyguluyoruz bili verirsen sevinirim

kil aktarlarda satılır toz halinde yeşil renktedir. suyla yada gülsuyuyla karıştırıp krem kıvamına gelince temizlenmiş cildine sür bekle hatta sürmeden önce cildini iyice temizleyip buhara tut sonra maskeyi yap çok etkili olduğunu görünce şaşıracaksın :)

aslında benimde sorum var burnumdaki gözenekler çok açık çok geniş nasıl sıkılaştırcam denemediğim şey kalmadı ama hep aynı hep aynı(

deep clean hayatımda gordugum en guzel markalardan 300 tl ye bile urunlerım var ama 15 tl lık urunun verdıgı etkıyı vermıyor 10 yıldır deep clean scrup kullanıyorum sabah aksam yuzumu onunla temızlıyorum cok memnunum

konuyu tekrardan pörtlettiğim için kusura bakmayın arkadaşlar :) cildim çok yağlı ve gözenek sıkıntısı yaşıyorum yanak bölgemde ve t bölgemde gözenekler var dahada ilerlemesinden korkuyorum. sizin önerdiğiniz deep clean gerçekten iyi gelir mi ya da yanında başka bir ürün daha kullanmalımıyım yardımcı olursanız çok çok sevinirim

konunun başından beri deep clean'i öneren siz değil misiniz?şimdi de almayacağım demişsiniz 1 yılda ne değişti acaba?

konunun başından beri deep clean'i öneren siz değil misiniz?şimdi de almayacağım demişsiniz 1 yılda ne değişti acaba?

kremlerin insan hayatını çok degiştirdigine ben artık inanmıyorum hangi krem olursa olsun kırışıklık kremi kırışıklıgı geçirmiyor azaltmıyorda sivilce kremleride aynı anca doktorların verdigi bazı yan etkileri olan kremler belki işe yarayabiliyor onuda herkese vermiyorlar mesela yüzünüz çok sivilceliyse kötü durumdaysa felan çünkü vücudunuzda bir tarafı iyileştirirken diğer tarafı bozuyorsunuz
geçen bir doktor televizyonda söylemişti hala yüzü en iyi temizleyen sabun demişti gidip en doğalında bir sabun alacaksınız yüzünüzü onunla yıkayın gerçekten doğru söylüyor ben yapıyorum yüzümdeki fazla yağlar gidiyor yüz yumuşacık oluyor onun üstününede her gün yüzünüzü katkı maddesi içermeyen pahalı olmasına gerek yok bir kremle nemlendirin yeterli yüzünüzü aşırı derecede kremlere alıştırmayın çünkü hep ister bu sefer sürmeyinde eskisi gibi degilmişsiniz gibi hissedersiniz
geçenlerde foruma bakarak bir krem aldım sivilce geçiriyor diye la roche posey duo şu meşhur krem işe yaramayacagını biliyordum ama işte insanız forumda 10 tane yoorumda 8 tanesi kötüyle 2 tanesi iyi ama umut edip o 2 yoruma krem alabiliyoruz ve 40 tl üstünde kreme para verdim geçirmedi
şunuda ekleyeyim birde doğuştan şanslı olacaksınız hakikaten bazıların yüzü inanılmaz derecede parlak sivilcesiz tertemiz oluyor krem sürmelerine bile gerek olmuyor örnek benim annem hiç yağlı bir cildi yoktur 52 yaşında krem bile doğru düzgün sürmez tertemiz

Resimleri tekrar atsanız gözükmüyor

Merhaba benim cildim kuru ve gözeneklerim çok açık tonik,yüz yıkıma jeli ve sarkma yaşlanma karşıtı gece gündüz kremi tüm önerilerinizi bekliyorum lütfen çok pahalı olmayan önerilerinizi bekliyorum lütfen

cadı fındığı toniği iyi diye duydum. bende var denemek istiyorum ama cildim çok kuru daha çok kurutur diye korkuyorum

pahalı olmayan içeriği en iyi marka şu sıralar herbaderm bence. cosmed de öyleydi ama fiyatları epey arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…