canım ben sonuç almaya devam ediyorum..deep clean maskesinden sonra da deep clean tonikten sonra da nemlendirici uyguluyorum uygulamak da gerekli zaten..toniğim bitti yerine başka bir ürün mü alsam die düşündüm çünkü alkollü oldugundan kızarma yapabiliyordu yer yer..ama gözenek sıkılaştırıcı etkisi yadsınamaz..bi güzellik uzmanı şunu önerdi.SEBAMED CLEAR FACE TONER..büzerek sıkılaştırıyor yani daha erken sonuç alınıyor dedi kararsız kaldım :44: kadın sebamed çalışanı olunca yüz temizleme jelini nemlendiricisinide ondan önerdi (bu durumlara sinir oluyorum açıkçası)..siz ne dersiniz sebamed'in toniği için ?
deep clean güzel bir ürün ben de senelerce kullandıama kil maskesini tek geçerim ..
çok memnun kalan bir arkadaşım vardı ..onun tavsiyesiyle aldım ..haftada iki kere yapıyorum ..gerçekten işe yarıyor ..yüzümde pütür pütür dışardan görünmeyen yağ bezesi gibi şeyler vardı ..daha iki kere kullandım geçti valla ... ama yüzde çok bekletmeyin yakıyor kurutyor..kuruyunca hemen yıkayı ..gerçekten faydalı bir ürün ..
Tatlım kil maskesini nerden alıyoruz ve nasıl bişey katı mı yüze nasıl uyguluyoruz bili verirsen sevinirim
Ölünceye kadar JOHNSON&JOHNSON - NEUTROGENA - DEEP CLEAN ürünleri almayacağım... nedenini öğrenmek istiyorsanız açtığım konulardan, " markanı kendin seç " konusuna uğrayın.. İlk sayfayı gördükten sonra fikirleriniz 180 derece değişecek garanti veriyorum..
konunun başından beri deep clean'i öneren siz değil misiniz?şimdi de almayacağım demişsiniz 1 yılda ne değişti acaba?
Neden böyle bişe oldu???????konunun başından beri deep clean'i öneren siz değil misiniz?şimdi de almayacağım demişsiniz 1 yılda ne değişti acaba?
Resimleri tekrar atsanız gözükmüyorkızlar bu ürünleri şiddetle tavsiye ediyorum..toniği hergün temiz cilde, maskeyi ise haftada 2gün banyo sonrasında uyguluyorum..çok memnun kaldım..tavsiye ederim hemde fiyatları uygun..
(tonik alkollü haberiniz olsun..)
gozenek sıkılastırmak ıcın kullanıpda memnun kaldıgımız sonuc aldıgımız urunlerı buraya yazalım arkadaslar..
*Maske
*tonık
*temzleme jelı
*nemlendırıcı vs.
Ozellıkle tonık ve nemlendırıcı onerılerınızı beklıyorum
Ilk urun adını ben vereyım..BENEV SALICYLIC ASID EXFOLIATOR shewolf bu urunden cok guzel bahsetmıs..kullanıp sonuc alan var mı
Bunun yanısıra CILEK YAGI nın ıyı geldıgını okudum ama bır sonuc alıpda yazan kısı olmadı heralde..
Merhaba benim cildim kuru ve gözeneklerim çok açık tonik,yüz yıkıma jeli ve sarkma yaşlanma karşıtı gece gündüz kremi tüm önerilerinizi bekliyorum lütfen çok pahalı olmayan önerilerinizi bekliyorum lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?