gozenek sıkılastırmada en ıyı urunler

princess7

✌
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
1.258
39
158
İstanbul
gozenek sıkılastırmak ıcın kullanıpda memnun kaldıgımız sonuc aldıgımız urunlerı buraya yazalım arkadaslar..
*Maske
*tonık
*temzleme jelı
*nemlendırıcı vs.

Ozellıkle tonık ve nemlendırıcı onerılerınızı beklıyorum

Ilk urun adını ben vereyım..BENEV SALICYLIC ASID EXFOLIATOR shewolf bu urunden cok guzel bahsetmıs..kullanıp sonuc alan var mı
Bunun yanısıra CILEK YAGI nın ıyı geldıgını okudum ama bır sonuc alıpda yazan kısı olmadı heralde..

kuzenim denedi cildi yağlıdır gerçekten iyi geldiğini yüzünde hiç bir şey kalmadığını söyledi inanmamıştım ama görünce şok oldum bebek gibi olmuş:))

kızlar bu ürünleri şiddetle tavsiye ediyorum..toniği hergün temiz cilde, maskeyi ise haftada 2gün banyo sonrasında uyguluyorum..çok memnun kaldım..tavsiye ederim hemde fiyatları uygun..
(tonik alkollü haberiniz olsun..)

nasıl ya sıkıştırıyomu cidden gözenekleri ne kadar zamanda gördün faydasını bi anlatırmısın

canm toniğide maskeyide düzenli uyguluyorum..normalde hergün makyaj yapan biriyim ama şu sıralar pek yapmıyorum yapsamda likit fondöten değil pudra sürüyorum yüzüme..benm alnım nasıl desem böle iğne batırmış çıkarmış gibiydi burnumda siyah noktalar yanaklarıma doğruda gözenekler artık belirginleşmeye başlamıştı baya..bi güzellik uzmanına danıştım..bu toniği ve maskeyi önerdi..denedim denedikçe memnuniyetim arttı..bu ürünleri kullanmaya başlayalı 3 hafta oldu sanırım..alnım %50 oranında düzeldi diyebilirim..çok mutlu oluyorum düzeldikçe çünkü artık düzelmez gözüyle bakıyordum.. sabah akşam temiz cildime (yani makyajsız haline) toniği sonrasında nemlendiriciyi,eğer makyaj varsa önce bi yüz temizleme jelim var onu sonra toniği sonra nemlendiriciyi, ve haftada 2 gün banyo sonrasında bu maskeyi uyguluyorum (arkasında 5 dk bekletin diyor ama ben 10-15dk bekletiyorum) ve sonrasında yine nemlendiricimi sürüyorum..bunları ayırım yapmaksızın tüm yüzüme uyguluyorum karma ciltliyim..ben memnun kaldım umarım sizde deneyip memnun kalırsınız tabiki diğer ürün önerilerine de açığım :) bu arada ürünlerin siyah noktaya aman aman bi etki ettiğini düşünmüyorum ama cımbızla alıp üzerine tonik nemlendirici uyguladığımda iyi bi sonuç aldığımı söyleyebilirim...
temizleme jeli olarak bana yine aynı markanın şu ürününü önerdi

şuan kullandığım jel bitince bunu almayı düşünüyorum..

çok sağol fiyatları nasıl?

canım 10-15 lira arasında değişiyor fiyatları..

bir de şu ürünü buldum deneyen sonuç alan var mı?

Noviderm Boréade Gözenek Sıkılaştırıcı Temizleme Suyu

saol bende garnier almıştım geçen hafta.şimdilik bişi anlamadım bitince dediklerini alcam

Son düzenleme:
deep clean güzel bir ürün ben de senelerce kullandıama kil maskesini tek geçerim ..
çok memnun kalan bir arkadaşım vardı ..onun tavsiyesiyle aldım ..haftada iki kere yapıyorum ..gerçekten işe yarıyor ..yüzümde pütür pütür dışardan görünmeyen yağ bezesi gibi şeyler vardı ..daha iki kere kullandım geçti valla ... ama yüzde çok bekletmeyin yakıyor kurutyor..kuruyunca hemen yıkayı ..gerçekten faydalı bir ürün ..

kil maskesini uyguladıktan sonra sıkılaştırıcı kullanıyor musunuz üzerine? kil gözenekleri çok ii temizliyor, şimdiye kadar onlarca jel denedim, en ii temizleyen bu..ancak gözenekler kapanmıyor bence..kil kullanan arkadaşlar başka bir şey uyguladınız mı, ne sıklıkta yapmak lazım ve ne kadar sürede sonuç aldınız??

canım ben sonuç almaya devam ediyorum..deep clean maskesinden sonra da deep clean tonikten sonra da nemlendirici uyguluyorum uygulamak da gerekli zaten..toniğim bitti yerine başka bir ürün mü alsam die düşündüm çünkü alkollü oldugundan kızarma yapabiliyordu yer yer..ama gözenek sıkılaştırıcı etkisi yadsınamaz..bi güzellik uzmanı şunu önerdi.SEBAMED CLEAR FACE TONER..büzerek sıkılaştırıyor yani daha erken sonuç alınıyor dedi kararsız kaldım :44: kadın sebamed çalışanı olunca yüz temizleme jelini nemlendiricisinide ondan önerdi (bu durumlara sinir oluyorum açıkçası)..siz ne dersiniz sebamed'in toniği için ?

Son düzenleme:
kızlar benm gozeneklerım kuculmeye devam edıyorrr :)) sonuc aldıkca da devam edesı gelıyor ınsanın..ınanın bana bem alnımda santım yer yoktu puruzsuz olan sımdıyse o santımlerden bıkac yerde olusmaya basladı..burnumun kenarlardında yanaklarıma dogruda gozeneklerım vardı ve baya acıktı..burnumun yan asagısına kadar ola yerler hep genslemıs gozeneklıydı sımdı ıse onlar yol oldu ve sadece yukarılarında azcık kaldı..ben kullandıgım urunlerden cok memnunum..cıldım normalden yaglıya donuk (oncelerı yanaklarım kuruydu smdı o sorunu astım) urunlerı nasıl kullandıgımı sıze yazmstım..bugun gıdıp bıkac yenı urun aldım..

*** Yuz temzleme jelı olarak, deep cleanın normalden yaglıya donuk olan cıltler ıcın olan yuz temzleme jelı (pore wash olanı degıl)
*** peelıng ıcın deep cleanın buyuk mavı tanecıklerı olan peelıngını..uzerınde daily scrub yazıyor
*** nemlendırıcı olarak ıse dr.bıologıcın akne kremını aldım..

Umarım bunlardanda memnun kalırım..bunların yanısıra maskeme ve tonıgıme aynen devam edıyorum..garnıerın nemlendırıcısını bıraktm (cılt bakım danısmanım oyle onerdıgı ıcın) ..
(Oncekı kullandıklarımdan deep cleanın maskesını karma ve yaglı cıltlılere sıddetle tavsıye edıyorum maskeye ıhtıyacınız varsa bır deneyın..tonık de cok guzel ama alkollu oldgu ıcın hassas cıltler dıkkat etsın yanaklarda kızarma yapabılır)Bunlardan sonuc alınca sızıde haberdar edecegım..saglıcakla kalın

ne güzel haberler...
şu garnieri bi bitiremedim.yarı oldu bitince hemen alcam
toniği.krem nasıl gelişmeleri yazarsan sevinirim.
maya maskeside fena değil .
en azından para dökmüyosun denemeye değer .)))
bu arada senin yaş kaç.bi ürün var çok övüyolar.ama
35 yaşa hitap ediyo.korktum alamadım.daha 5 yılım var
kaş yaparken göz çıkarmayım diye.gelişmeleri takip edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…