kızlar bu ürünleri şiddetle tavsiye ediyorum..toniği hergün temiz cilde, maskeyi ise haftada 2gün banyo sonrasında uyguluyorum..çok memnun kaldım..tavsiye ederim hemde fiyatları uygun..
(tonik alkollü haberiniz olsun..)
çok sağol fiyatları nasıl?canm toniğide maskeyide düzenli uyguluyorum..normalde hergün makyaj yapan biriyim ama şu sıralar pek yapmıyorum yapsamda likit fondöten değil pudra sürüyorum yüzüme..benm alnım nasıl desem böle iğne batırmış çıkarmış gibiydi burnumda siyah noktalar yanaklarıma doğruda gözenekler artık belirginleşmeye başlamıştı baya..bi güzellik uzmanına danıştım..bu toniği ve maskeyi önerdi..denedim denedikçe memnuniyetim arttı..bu ürünleri kullanmaya başlayalı 3 hafta oldu sanırım..alnım %50 oranında düzeldi diyebilirim..çok mutlu oluyorum düzeldikçe çünkü artık düzelmez gözüyle bakıyordum.. sabah akşam temiz cildime (yani makyajsız haline) toniği sonrasında nemlendiriciyi,eğer makyaj varsa önce bi yüz temizleme jelim var onu sonra toniği sonra nemlendiriciyi, ve haftada 2 gün banyo sonrasında bu maskeyi uyguluyorum (arkasında 5 dk bekletin diyor ama ben 10-15dk bekletiyorum) ve sonrasında yine nemlendiricimi sürüyorum..bunları ayırım yapmaksızın tüm yüzüme uyguluyorum karma ciltliyim..ben memnun kaldım umarım sizde deneyip memnun kalırsınız tabiki diğer ürün önerilerine de açığım :) bu arada ürünlerin siyah noktaya aman aman bi etki ettiğini düşünmüyorum ama cımbızla alıp üzerine tonik nemlendirici uyguladığımda iyi bi sonuç aldığımı söyleyebilirim...
temizleme jeli olarak bana yine aynı markanın şu ürününü önerdi
şuan kullandığım jel bitince bunu almayı düşünüyorum..
Hmm bende dışarı çıkar çıkmaz maske alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?