kızlar benm gozeneklerım kuculmeye devam edıyorrr :)) sonuc aldıkca da devam edesı gelıyor ınsanın..ınanın bana bem alnımda santım yer yoktu puruzsuz olan sımdıyse o santımlerden bıkac yerde olusmaya basladı..burnumun kenarlardında yanaklarıma dogruda gozeneklerım vardı ve baya acıktı..burnumun yan asagısına kadar ola yerler hep genslemıs gozeneklıydı sımdı ıse onlar yol oldu ve sadece yukarılarında azcık kaldı..ben kullandıgım urunlerden cok memnunum..cıldım normalden yaglıya donuk (oncelerı yanaklarım kuruydu smdı o sorunu astım) urunlerı nasıl kullandıgımı sıze yazmstım..bugun gıdıp bıkac yenı urun aldım..
*** Yuz temzleme jelı olarak, deep cleanın normalden yaglıya donuk olan cıltler ıcın olan yuz temzleme jelı (pore wash olanı degıl)
*** peelıng ıcın deep cleanın buyuk mavı tanecıklerı olan peelıngını..uzerınde daily scrub yazıyor
*** nemlendırıcı olarak ıse dr.bıologıcın akne kremını aldım..
Umarım bunlardanda memnun kalırım..bunların yanısıra maskeme ve tonıgıme aynen devam edıyorum..garnıerın nemlendırıcısını bıraktm (cılt bakım danısmanım oyle onerdıgı ıcın) ..
(Oncekı kullandıklarımdan deep cleanın maskesını karma ve yaglı cıltlılere sıddetle tavsıye edıyorum maskeye ıhtıyacınız varsa bır deneyın..tonık de cok guzel ama alkollu oldgu ıcın hassas cıltler dıkkat etsın yanaklarda kızarma yapabılır)Bunlardan sonuc alınca sızıde haberdar edecegım..saglıcakla kalın
BENEV SALICYLIC ASID EXFOLIATOR shewolf yazmışsın bu nasıl bir ürün canım içeriği nedir.
ne güzel haberler...
şu garnieri bi bitiremedim.yarı oldu bitince hemen alcam
toniği.krem nasıl gelişmeleri yazarsan sevinirim.
maya maskeside fena değil .
en azından para dökmüyosun denemeye değer .)))
bu arada senin yaş kaç.bi ürün var çok övüyolar.ama
35 yaşa hitap ediyo.korktum alamadım.daha 5 yılım var
kaş yaparken göz çıkarmayım diye.gelişmeleri takip edicem
35 yaşa hitab ediyosa da o ürünün hangisi olduğunu söylermisin:)
bi bu kaldı denmedğim:)
ecollagen serisi canım çok iddialı.. yeni bide maske çıkarmış.tanıtım fiyatı indirimli.bari sen faydalan...
onu ben kullanmadım canım..kullanan var mı die sormuştum..bu arada kullandığım ürünlerden çok memnunum (krem hariç şimdilik)
bu yazdıklarımın arasından peelingi kesinlikle öneriyorum..eğer gözenekleriniz baya belirginse peeling olarak granülleri büyük olanlardan almalıymışız..deep clean peeling ilk uygulamam da bile süper etki etti..deep cleana güveniorum galiba
eğer gözeneklerinizle ilgili çok da sorun yaşamıyorsanız şu ödüllü peeling ürünü sizin için uygun olabilir
deep cleanın yüz temizleme jeline gelince
bu ürün benm cildimi çok kurutuyor..gözle temas ettirmeyin yazıor arkasında,bir kere tüm yüzümü yıkadım hakkaten kuruttu göz çevremi yae bende farklı ürünler kullanmak istemiorum makyaj temzlemek için..neyse bakalım artık ekstradan bi tanede göz makyaj temizleyicisi alıcam artık..hı bu arada göz makyajı için neutrogena için iyi dedi gittiğim yerdeki kadın, ve hatta lancomeunkine tek rakipmiş
kremi begenmedim dediğim gibi..garnierinki gibi nemlendirmedi sanki üstelik makyaj öncesinde de iyi bir baz görevi görüyordu garnier.. bitirene kdr bolca kullanıcam belki fikrim değişir bilemiyorum..makyaj öncesinde sürdüğümde cildimi öle bir kurutuyorki pudra tutunamıyor cildime..sonraları hafiften yağlanmaya başlayınca pudra sürmeliyim galiba..of ya bi uygun şeyi bulabilmek için 100 tane ürün değiştirmek mi gerekiyor..gitsek objektif birilerine de şöle ii bişey önerseler..kendi çalıştıkları firmadan satmak için uğraşıp insanı sinir ediorlar
cnm gozenklern ırılestıyse,suankı bakımında bır hata yapıorsun demektr..eger hatalı olmasaydı en azından o gozenkler ırılesmez veya yanklarnada scramazdı..bnde aynı sorunu yasadgm ıcın blıyorm..bna doktorum excıpıal lıpo onerdıkı o yag bazlıdr onu brktktan snrasnda ıse ben acıbadm sutu kullnmya bsladm makyjmı temzlemek ıcın..bana kalırsa yaglı veya karma cıltler yag barndran hıcbr urunu kullanmamalılar..jojoba yagını kullnmayı bırakırsan kesnlkle sonucunu ılk haftanın sonunda bıle gorecksn..makyajnı daha ıyı temzlmk ıcın oncesnde yag kullnmk yerıne sonrasnda tonık kullnmayı dene..evde yapılan hcbr urunun marketlerdekı kdr etkılı olablecegını pek dusnmuyorum ackcası cunku bnde brcok sey denedım..sana tavsyem kesnlkle yag surme yuzune jelle yıka,tonıgını sur en sonda yagsz bı nemlendırıcıyle kurumasnı engelle cıldının..kesnlkle farkı goreceksın..deep clean yüz temizleme jelini kullanıyorum.. gerçekten memnunum yüzüm yaglı eskisi kadar çok yağlanmıyor. ama ben içime sinsin diye önce makyajımı pamugu ıslatıp jojoba yagı ile siliyorum.. temizleme jeliyle temizleyip yesilcay ve limon karısımlı tonigimi ( kendi yapımım) yüzüme sürüp nemlendirici kullanıyorum.. tek sikayetim gözeneklerim baya irileşti. yanaklarımda yokken oraya da sıcradı nerede hata yaptım bilmyorum :) şimdi bir peeling önerilmiş üst mesajlarda deep clean a güveniyorum deneyeceğim inşallah kurtulurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?