gozenek sıkılastırmada en ıyı urunler

yasım 24 canım..kremı ve dıgerlerını yenı kullanmaya basladım..bıkac gun sonra etkılerını az cok gormeye baslarım.o zaman yıne yazıcam merk etme..calısmaya basladgm ıcın asırı yorgun gelıorum eve..pamuga tonıgı dokup yatakta sılıorum yuzumu :) maske olrk kendı yas grubuna hıtap edenlerı dene ıstersen canm..35yas maskesı cıldıne agır gelebılr.. :44:

kızlar benim size tavsiyem kimyasal ürün kullanmamanız. biliyorum onlar hayatımızın her yerinde ama doğal yollarlada bir çok ihtiyacımızı karşılarız. ben mesala haftada yada 5 günde bir gül suyuyla hazırlanmış kil maskesi yaparım. ardından gül suyuyla silip nemlendirici sürüyorum. gül suyu cildi harika yapıyor. benm tavsiyem bu

canım ben ne kullandımsa la roche posaay, babe, neostrata etki etmedi gözenekler kapanmadı.. bu arada kil maskesi bu kadar etkiliyse almaya değer fiyatı da gayet uygunmuş deneyebilirim

Son düzenleme:
BENEV SALICYLIC ASID EXFOLIATOR shewolf yazmışsın bu nasıl bir ürün canım içeriği nedir.

onu ben kullanmadım canım..kullanan var mı die sormuştum..bu arada kullandığım ürünlerden çok memnunum (krem hariç şimdilik )
bu yazdıklarımın arasından peelingi kesinlikle öneriyorum..eğer gözenekleriniz baya belirginse peeling olarak granülleri büyük olanlardan almalıymışız..deep clean peeling ilk uygulamam da bile süper etki etti..deep cleana güveniorum galiba

eğer gözeneklerinizle ilgili çok da sorun yaşamıyorsanız şu ödüllü peeling ürünü sizin için uygun olabilir

deep cleanın yüz temizleme jeline gelince

bu ürün benm cildimi çok kurutuyor..gözle temas ettirmeyin yazıor arkasında,bir kere tüm yüzümü yıkadım hakkaten kuruttu göz çevremi ya e bende farklı ürünler kullanmak istemiorum makyaj temzlemek için..neyse bakalım artık ekstradan bi tanede göz makyaj temizleyicisi alıcam artık..hı bu arada göz makyajı için neutrogena için iyi dedi gittiğim yerdeki kadın, ve hatta lancomeunkine tek rakipmiş

kremi begenmedim dediğim gibi..garnierinki gibi nemlendirmedi sanki üstelik makyaj öncesinde de iyi bir baz görevi görüyordu garnier.. bitirene kdr bolca kullanıcam belki fikrim değişir bilemiyorum..makyaj öncesinde sürdüğümde cildimi öle bir kurutuyorki pudra tutunamıyor cildime..sonraları hafiften yağlanmaya başlayınca pudra sürmeliyim galiba..of ya bi uygun şeyi bulabilmek için 100 tane ürün değiştirmek mi gerekiyor..gitsek objektif birilerine de şöle ii bişey önerseler..kendi çalıştıkları firmadan satmak için uğraşıp insanı sinir ediorlar

35 yaşa hitab ediyosa da o ürünün hangisi olduğunu söylermisin:)
bi bu kaldı denmedğim:)

galiba hep deneme yanılma ile olacak canım:)) bende i deneyim bakalım

arkdslar gozenekler kuculmeye devam edıyorlar..1 -1.5 ay ıcınde cok yol katettım..deep cleanın peelıngını kesınlıkle ve kesınlıkle onerıyorum..sıyah noktalara bırebır..banyodayken sacımda kremımı bekletırken uyguluyorum peelıngı..daıresel hareketlerle ovalıyorum sonuc super..benm burnumun ustunde bııırsuru sıyah noktam vardı..bu peelıngı 2.yapısım %50sı gıttı dıyebılırım..aynı zmnda gozeneklerede cok ıyı etkı edıyor..yuzumu yıkadıgımda bebek gbı puruzsuz oluyor..kesnlkle deneyın derım..tekrar belırteyım cıldım yaglıya donuk karma,yanaklarım kuru,cıldm hassas ama asırı bı hassasıyetım yok..bu peelıngı her banyoya grısımde (2-3gunde bır) uygulayacagım ılk 15 gun..sonraları ıse haftada 2 kere fln..bu arada bıologıc kremım aynen duruyor gecen gıttım yıne garnıer aldım..bıologıc yaglı olan alnımda bıle kırısıklık yaptı dusunun artık yanagımı fln..bu urunu cıldı asırı yaglı olanlar kullanmalı ve tabı sııvılcelı olanlar..kremı alıp o kızın yanına da gdcm ama su sıra ıslerım yogun..smdlk bu kdr kzlar ılerleyen gunlerde yenı gelısmelerle gorusmek dılegıyle

arkdslar gozenekler kuculmeye devam edıyorlar..1 -1.5 ay ıcınde cok yol katettım..deep cleanın peelıngını kesınlıkle ve kesınlıkle onerıyorum..sıyah noktalara bırebır..banyodayken sacımda kremımı bekletırken uyguluyorum peelıngı..daıresel hareketlerle ovalıyorum sonuc super..benm burnumun ustunde bııırsuru sıyah noktam vardı..bu peelıngı 2.yapısım %50sı gıttı dıyebılırım..aynı zmnda gozeneklerede cok ıyı etkı edıyor..yuzumu yıkadıgımda bebek gbı puruzsuz oluyor..kesnlkle deneyın derım..tekrar belırteyım cıldım yaglıya donuk karma,yanaklarım kuru,cıldm hassas ama asırı bı hassasıyetım yok..bu peelıngı her banyoya grısımde (2-3gunde bır) uygulayacagım ılk 15 gun..sonraları ıse haftada 2 kere fln..bu arada bıologıc kremım aynen duruyor gecen gıttım yıne garnıer aldım..bıologıc yaglı olan alnımda bıle kırısıklık yaptı dusunun artık yanagımı fln..bu urunu cıldı asırı yaglı olanlar kullanmalı ve tabı sııvılcelı olanlar..kremı alıp o kızın yanına da gdcm ama su sıra ıslerım yogun..smdlk bu kdr kzlar ılerleyen gunlerde yenı gelısmelerle gorusmek dılegıyle

2-3gunde bır banyo yapıorum..peelıngıde her banyoya grdgmdde yapıorum banyoda gozenekler acıldıgı ıcın daha ıyı etkı edıyor..banyodan sonra deep clean maskemı uyguluyorum hatta suan yuzumde brzdan duruluycam..sonrasında tonık ve nemlendırıcı surucem

Anladım en kısa zamanda alacağım o peelingi,aslında peelingimde var yanda..tonik ve nemlendiricinde aynı markamı??

canım yazmstım hepsını..nemlendırıcı garnıerın saf ve temız gozenek sıkılastrıcı nemlendırıcısı,tonık deep clean alkollu tonık

deep clean yüz temizleme jelini kullanıyorum.. gerçekten memnunum yüzüm yaglı eskisi kadar çok yağlanmıyor. ama ben içime sinsin diye önce makyajımı pamugu ıslatıp jojoba yagı ile siliyorum.. temizleme jeliyle temizleyip yesilcay ve limon karısımlı tonigimi ( kendi yapımım ) yüzüme sürüp nemlendirici kullanıyorum.. tek sikayetim gözeneklerim baya irileşti. yanaklarımda yokken oraya da sıcradı nerede hata yaptım bilmyorum :) şimdi bir peeling önerilmiş üst mesajlarda deep clean a güveniyorum deneyeceğim inşallah kurtulurum..

cnm gozenklern ırılestıyse,suankı bakımında bır hata yapıorsun demektr..eger hatalı olmasaydı en azından o gozenkler ırılesmez veya yanklarnada scramazdı..bnde aynı sorunu yasadgm ıcın blıyorm..bna doktorum excıpıal lıpo onerdıkı o yag bazlıdr onu brktktan snrasnda ıse ben acıbadm sutu kullnmya bsladm makyjmı temzlemek ıcın..bana kalırsa yaglı veya karma cıltler yag barndran hıcbr urunu kullanmamalılar..jojoba yagını kullnmayı bırakırsan kesnlkle sonucunu ılk haftanın sonunda bıle gorecksn..makyajnı daha ıyı temzlmk ıcın oncesnde yag kullnmk yerıne sonrasnda tonık kullnmayı dene..evde yapılan hcbr urunun marketlerdekı kdr etkılı olablecegını pek dusnmuyorum ackcası cunku bnde brcok sey denedım..sana tavsyem kesnlkle yag surme yuzune jelle yıka,tonıgını sur en sonda yagsz bı nemlendırıcıyle kurumasnı engelle cıldının..kesnlkle farkı goreceksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…