Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef canım ne doğal yöntemler ne de dermakozmetik ürünler hiçbiri bir işe yaramıyor.:1no2:
Ben uzun zamandır her gün madensuyu+limondan elde edilmiş buzu sürüyorum gözeneklere ama yok olması gibi bir şey söz konusu değil. Onlara alışsan iyi edersin. Çünkü bu yöntemler en fazla birazcık toparlar gözenekleri ama pürüzsüz birbenneyaptımki
arkadasın yorumuna aynen katılıyorum...bende gözenekli+yaglı cilde sahibim ne yaptıysam yok yok yok...cildim artık yıprandı bu tür ürünlerden(dermatalojik) ama kil kullanıyorum kısmen de olsa faydasını gördümzemuszemus
yüzümdeki gözenekleri kapatmak için maske falan ne yapabilirim yada bi ürün falan varmı tavsiyeniz
kese yapin muhakkak
ama hart hart değil, nazikce...
kil maskesinin gözenekleri sıkıştırdığını tecrübe etmiş biri olarak kesinlikle öneriyorum...
ardından bir de cilek yagını sulandırıp buz kalıplarına koyun bunu sabah aksam yüzünüze uygulayın ne gözenek kalır ne bişi...
..........gözenekler her insanda olur önemli olan düzenli bakım yapmaktır..... sana tavsiyem 2 gün arayla peeling-maske kombinasyonunu uygula.....ben sunadumankayanın ürünlerinden peeling ve yağlı cilt maskesini uyguluyorum ve cildim bebek gibi oldu..............o kadının ürünlerine çoooooooook güveniyorum ben......istersen sitesini incele beni anlarsın-----------
yüzümdeki gözenekleri kapatmak için maske falan ne yapabilirim yada bi ürün falan varmı tavsiyeniz