• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri gözenek için bi tavsiye verin :(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

cdm162

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
30
0
86
36
İstanbul
yüzümdeki gözenekleri kapatmak için maske falan ne yapabilirim yada bi ürün falan varmı tavsiyeniz

canım benim bildiğim sodayı buz kalıbında dondurup yüze uygulamak yada elma sirkesini sulandırıp buz kalıbına doldurmak var aynı şekilde çünkü soğuk gözenekleri küçültüyor sodayla sirkede cilde acayip bir güzellik veriyor tavsiye ederim ama kışın uyguulaması zor:Dkafamçokkarıştı

Maalesef canım ne doğal yöntemler ne de dermakozmetik ürünler hiçbiri bir işe yaramıyor.:1no2:
Ben uzun zamandır her gün madensuyu+limondan elde edilmiş buzu sürüyorum gözeneklere ama yok olması gibi bir şey söz konusu değil. Onlara alışsan iyi edersin. Çünkü bu yöntemler en fazla birazcık toparlar gözenekleri ama pürüzsüz bir cilt beklemek hayal kırıklığı olur.benneyaptımki

ben cildimi güzelce temizleyip peelingimi yaptıktan sonra yumurta akı sürüyorum.cildi toparlayıp sıkılaştırıyor.kuruyana kadar bekleyip yıkıyorum.

Maalesef canım ne doğal yöntemler ne de dermakozmetik ürünler hiçbiri bir işe yaramıyor.:1no2:
Ben uzun zamandır her gün madensuyu+limondan elde edilmiş buzu sürüyorum gözeneklere ama yok olması gibi bir şey söz konusu değil. Onlara alışsan iyi edersin. Çünkü bu yöntemler en fazla birazcık toparlar gözenekleri ama pürüzsüz birbenneyaptımki
arkadasın yorumuna aynen katılıyorum...bende gözenekli+yaglı cilde sahibim ne yaptıysam yok yok yok...cildim artık yıprandı bu tür ürünlerden(dermatalojik) ama kil kullanıyorum kısmen de olsa faydasını gördümzemuszemus

kese yapin muhakkak
ama hart hart değil, nazikce...
kil maskesinin gözenekleri sıkıştırdığını tecrübe etmiş biri olarak kesinlikle öneriyorum...
ardından bir de cilek yagını sulandırıp buz kalıplarına koyun bunu sabah aksam yüzünüze uygulayın ne gözenek kalır ne bişi...

tamamen gitmesi imkansız canım..ama küçültmek istersen bende yumurta akı+bi çay kaşığı zeytinyağı yapıorum ilk yapışta bile farkı görüceksin canım...20dk bekleyip ılık suyla yıka..

yüzümdeki gözenekleri kapatmak için maske falan ne yapabilirim yada bi ürün falan varmı tavsiyeniz

canım gözeneklerde kas olmadıgı için açılma sınırıda yok yani dahada açılabilir bunu dengelemek için her yıkamadan sonra tonik kullan dahada açılmaması için ama tonik şu ana kadar açılan gözenegini sıkılaştırmaz bunun için sıkılaştıran ve gözenegi eski hala getiren serumlar var benim kendi müşterilerimde gözlemledigim en iyi sonucu 5 gün gibi kısa sürede veren ddf in wringle mınımızer serumu var cok başarılı tavsiye ederim umarım yardımcı olabilmişimdir canım

..........gözenekler her insanda olur önemli olan düzenli bakım yapmaktır..... sana tavsiyem 2 gün arayla peeling-maske kombinasyonunu uygula.....ben sunadumankayanın ürünlerinden peeling ve yağlı cilt maskesini uyguluyorum ve cildim bebek gibi oldu..............o kadının ürünlerine çoooooooook güveniyorum ben......istersen sitesini incele beni anlarsın-----------

kese yapin muhakkak
ama hart hart değil, nazikce...
kil maskesinin gözenekleri sıkıştırdığını tecrübe etmiş biri olarak kesinlikle öneriyorum...
ardından bir de cilek yagını sulandırıp buz kalıplarına koyun bunu sabah aksam yüzünüze uygulayın ne gözenek kalır ne bişi...

cnm sendeki gözenekler nasıldı ki geçti? benim 2 aydır alın ve burnumda ciddi ciddi gözenekler meydana geldi.bu dediğini yaparsam acaba faydası olur mu

..........gözenekler her insanda olur önemli olan düzenli bakım yapmaktır..... sana tavsiyem 2 gün arayla peeling-maske kombinasyonunu uygula.....ben sunadumankayanın ürünlerinden peeling ve yağlı cilt maskesini uyguluyorum ve cildim bebek gibi oldu..............o kadının ürünlerine çoooooooook güveniyorum ben......istersen sitesini incele beni anlarsın-----------

gözenek için dumankyanın hangi ürününü aldın canm:ssz:

canım ürünlerin tabıki etkisi vardır ama ben yüzümdeki gözeneklerden fraksiyonel lazer ile kurtuldum, tek seansta hemde...nişantaşında sculpture polikliniğinde DR NEZİH KARACA YA TEDAVİ OLDUM BAYA ETKİSİNİ GÖRDÜM TAHMİN ETMİYORDUM BU KADAR ÇABUK VE İYİ SONUÇ ALACAĞIMI BAYA İYİ OLDU.. TAVSİYE EDERİM HERKESE...:9:

ben de aynı dertten muzdaribim ama soğuk kalıplar uygulasam da ertesi gün yine aynı. skin perfection iyi geldi gibi ama gözenekler hala gözle görülebilir düzeyde. ben kozmetik değil kalıcı bir çözüm istiyorum ama umutsuzum sanırım:53:

peki bu fraksiyonel lazerin seans fiyatı ne kadar arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba gözenek maduru arkadaşım. Daha doğrusu mağdurdaşım mı demeliydim :)) Bi kaç ay öncesine kadar ben de aynı durumdaydım çünkü. Ama bir kaç aydır Farmasi kozmetiğin bi ürününü kullanıyorum ki bana çooook iyi geldi, madem sormuşsun paylaşayım istedim. Şimdi benim kullandığım ürün iki tane aslında biri farmasi nature temizleme sütü, diğeri de aynı ürünün toniği. ikisini de kullanıyorum düzenli ve faydasını görmeye başladım zaman içinde. temizleme sütü gözenekleri temizliyor, tonik de temizlenen cildi sıkılaştırıyor. Limonlu olan seriyi kullanman lazım başka çeşitleri de vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bide arada bi limon suyu sür yüzüne o da çok iyi geliyor canım. sevgiler :54:

Back
X