• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözek yine hortladı

hıhhh üzülmezsen üzülme

gece gidiyoruz canlar 1 hafta yokum yokluğumda Allaha emanet olun hepinizi özlüycem antalaya belek e gidicez Allahın izniyle inşallah
herkesleri öpüyorum sevgiler saygılar...........

ıyı tatıller..:a015:
cok ozluycem:çok üzgünüm: gelır gelmez haber versengözlerimebaksanab

gecerken ugradım sımdı yıne gıdıyorum arkıdese davetlıyımşakkıdı

iyi geceler kizlar nasilsiniz..sengözlerimebaksanab.bi selam vereyim dedim...tatlicadiarzu..

kimse yokmu .:1no2:..kizlar muhabbet ediyorsunuz diye geldim ama kaybolmussunuz:çok üzgünüm:

selam mıllet..
kımsecıkler yok bugun..
bende az sonra gezmeye gıdıcem bı bakıyım dedım şakkıdı

BEN BEKARKENE CANIM SIKILIYO DİYİNCE ANNEM CANI SIKILAN KIZIN CANI KOCA İSTERMİŞ DERDİ :roflol:SUSAR OTURURDUM YERİME YEVRÜM DİŞLİ SEN EVLİSİN BU DURUMDA BU TEZ ÇÜRÜTÜLDÜ SANIRSAM:roflol:

benım annem de aynını derdı..:jeyyar:
hepsı aynı mı bu modellerındelikafadulden

aksama herkez burda olsun hazır olda:dilcikar:
ben su herıfı postalayıp gelıyım :roflol:

laborant veterıner saglık son sınıf..:delphin:
aftan yararlandım da..delikafadulden

HAY MAŞALLAH AFERİN SANA İNŞALLAH BİTİRMENDE NASİP OLUR BACUM...BENDE BURHAN ALTINTOP GİBİ KOOOOOSSSSKOCA ANADOLU AÇIKÖĞRETİMDEYİM 2. SINIF 2 SENE DAHA VAR BİTER İNŞALLAH 1 HAFTA 10 GÜN SONRA BAŞLICAM DERS ÇALIŞMAYA OFFFF OFFhihoyyyt

HAY MAŞALLAH AFERİN SANA İNŞALLAH BİTİRMENDE NASİP OLUR BACUM...BENDE BURHAN ALTINTOP GİBİ KOOOOOSSSSKOCA ANADOLU AÇIKÖĞRETİMDEYİM 2. SINIF 2 SENE DAHA VAR BİTER İNŞALLAH 1 HAFTA 10 GÜN SONRA BAŞLICAM DERS ÇALIŞMAYA OFFFF OFFhihoyyyt

neden 1 hafta 10 gun sonra laa..delikafadulden
kızım benım bolumde a.ö.fkaydirigubbakcemile5

neden 1 hafta 10 gun sonra laa..delikafadulden
kızım benım bolumde a.ö.fkaydirigubbakcemile5

yavrucuğum bu hafta annem taşınıyo bütün hafta anneme yardım etmeliyim vede benim sene tekrarım var 3 dersten kaldım yani sorumlu derslerim az zaten ilk sınav 7 ünite filan benim bölümde kamu yönetimi bitirince kk nın valiliği için başvurucam:roflol:

yavrucuğum bu hafta annem taşınıyo bütün hafta anneme yardım etmeliyim vede benim sene tekrarım var 3 dersten kaldım yani sorumlu derslerim az zaten ilk sınav 7 ünite filan benim bölümde kamu yönetimi bitirince kk nın valiliği için başvurucam:roflol:

hımm anladım..yerimseniben
benım bolum onlısans ıkı yıllık ..
bu yıl bıtırıp kpss ye gırıcem..kaydirigubbakcemile5
olmazsa bende ısletme 3. sınıftan baslıycam bı daha kı yıl..:lepi:

Back
X