Gözek yine hortladı

hıhhh üzülmezsen üzülme

gece gidiyoruz canlar 1 hafta yokum yokluğumda Allaha emanet olun hepinizi özlüycem antalaya belek e gidicez Allahın izniyle inşallah
herkesleri öpüyorum sevgiler saygılar...........

ıyı tatıller..:a015:
cok ozluycem:çok üzgünüm: gelır gelmez haber versengözlerimebaksanab

gecerken ugradım sımdı yıne gıdıyorum arkıdese davetlıyımşakkıdı

smhsmh iyi tatillerr bebişimmmmm senii özliycezzz tek ayağı kalkıkk üye similiii

iyi geceler kizlar nasilsiniz..sengözlerimebaksanab.bi selam vereyim dedim...tatlicadiarzu..

kimse yokmu .:1no2:..kizlar muhabbet ediyorsunuz diye geldim ama kaybolmussunuz:çok üzgünüm:

selam mıllet..
kımsecıkler yok bugun..
bende az sonra gezmeye gıdıcem bı bakıyım dedım şakkıdı

can sıkıntısı....... :nazar:

BEN BEKARKENE CANIM SIKILIYO DİYİNCE ANNEM CANI SIKILAN KIZIN CANI KOCA İSTERMİŞ DERDİ :roflol:SUSAR OTURURDUM YERİME YEVRÜM DİŞLİ SEN EVLİSİN BU DURUMDA BU TEZ ÇÜRÜTÜLDÜ SANIRSAM:roflol:

Ha dişli gız ne sorucam sen ne okuyosun bacum=)yeni kayıt yaptırdım didin ya=)

BEN BEKARKENE CANIM SIKILIYO DİYİNCE ANNEM CANI SIKILAN KIZIN CANI KOCA İSTERMİŞ DERDİ :roflol:SUSAR OTURURDUM YERİME YEVRÜM DİŞLİ SEN EVLİSİN BU DURUMDA BU TEZ ÇÜRÜTÜLDÜ SANIRSAM:roflol:

benım annem de aynını derdı..:jeyyar:
hepsı aynı mı bu modellerındelikafadulden

aksama herkez burda olsun hazır olda:dilcikar:
ben su herıfı postalayıp gelıyım :roflol:

laborant veterıner saglık son sınıf..:nazar:
aftan yararlandım da..delikafadulden

HAY MAŞALLAH AFERİN SANA İNŞALLAH BİTİRMENDE NASİP OLUR BACUM...BENDE BURHAN ALTINTOP GİBİ KOOOOOSSSSKOCA ANADOLU AÇIKÖĞRETİMDEYİM 2. SINIF 2 SENE DAHA VAR BİTER İNŞALLAH 1 HAFTA 10 GÜN SONRA BAŞLICAM DERS ÇALIŞMAYA OFFFF OFFhihoyyyt

HAY MAŞALLAH AFERİN SANA İNŞALLAH BİTİRMENDE NASİP OLUR BACUM...BENDE BURHAN ALTINTOP GİBİ KOOOOOSSSSKOCA ANADOLU AÇIKÖĞRETİMDEYİM 2. SINIF 2 SENE DAHA VAR BİTER İNŞALLAH 1 HAFTA 10 GÜN SONRA BAŞLICAM DERS ÇALIŞMAYA OFFFF OFFhihoyyyt

neden 1 hafta 10 gun sonra laa..delikafadulden
kızım benım bolumde a.ö.fkaydirigubbakcemile5

neden 1 hafta 10 gun sonra laa..delikafadulden
kızım benım bolumde a.ö.fkaydirigubbakcemile5

yavrucuğum bu hafta annem taşınıyo bütün hafta anneme yardım etmeliyim vede benim sene tekrarım var 3 dersten kaldım yani sorumlu derslerim az zaten ilk sınav 7 ünite filan benim bölümde kamu yönetimi bitirince kk nın valiliği için başvurucam:roflol:

yavrucuğum bu hafta annem taşınıyo bütün hafta anneme yardım etmeliyim vede benim sene tekrarım var 3 dersten kaldım yani sorumlu derslerim az zaten ilk sınav 7 ünite filan benim bölümde kamu yönetimi bitirince kk nın valiliği için başvurucam:roflol:

hımm anladım..yerimseniben
benım bolum onlısans ıkı yıllık ..
bu yıl bıtırıp kpss ye gırıcem..kaydirigubbakcemile5
olmazsa bende ısletme 3. sınıftan baslıycam bı daha kı yıl..:lepi:

X