canım nasılsın?dün gece yoktun erkenmi uyuyosun sen:1no2:
ıyı geceler kuzum..Şeniz
sen yatıp dınlensene..:mymeka:
ama anlasılan ıyısın :1rolleyes:kafa kıracak kadar guc topladıgına gore..delikafadulden
beren senın neden avatarın yok..fisfisfis
gıt kendıne avatar bul..:dilcikar:
bak teknık destek bolumunde yenı avatarlar var..
bıktım la yatmaktan..okuldan gelir gelmez annem tepemde yat yat çocuklar yoruyor zaten seni yat yat deyip yatırıyor kafamçokkarıştı bunaldımm yawww mirmirmirmir
ben geldimhihoyyyt
bu arada avatardaki hatun tam olarak benim halimi yansıtıyor.Annem veriyor elime bir yeşil çay.Okuldan gelir gelmez yatırıyor ayağa kalktığımda bile böyle uyur gezer bir hal alıyorum :roflol:
hımm..
nan bosver keyfını cıkar..yerimseniben
arada bır kafanı cıkar pencereden ferahlarsındelikafadulden
anam ben hiç anlamıyorum teknolojik işlerdenfisfisfissizi tanımadan eşim arada mario oyunu fln açarsa oynuyodum yeni yeni bilgisayar başında bu kadar zaman geçiriyorum sayenizde:1shok:yani avatar eklemem biraz zor gibi:uhm:
iyi akşamlar arkadaşım..topiğimizde yeni gördüm seni.hadi tanışalım kaydirigubbakcemile2 ben aslında bu topiğin daimi üyesiyim ama küçük bir rahatsızlık geçirdiğimden dolayı uzun süredir giremiyordum...öptüm şekerim seni Şeniz
canım ben beren 21 yaşındayım evliyim sen?kaydirigubbakcemile5
ben 26 yaşındayım yaza düğünüm var..Çalışıyorum öğretmenim..:1rolleyes:
ben kaçar yavrular Şeniz annem başımda elinde gece içeceğim ilacım yat artık diyor..İyileşeyim çıkarırız acısını Şeniz