Gözek yine hortladı

Acıktım nan ben, biri gözleme açsın hade, berenber gözleme yapabilin mi gı?..Bana yapıver heri 2 dakka.

Şeylerinni altında kalmış yazık kız, ben çektim krtardım birgün birine belao lacak hadi hayırlısı..ben çökelekli istiyom gözleme..Gözek yemesin..kilo alıyo sonra.

Biz yeni tanışıyok berenber, yaşın kaç, evli misin, nerde yaşıyon, elektrikli ısıtıcın var mı?

hülyaa msnee gelmiyonn gııı
sonn konuşmadann sonraa korktunn zannumcaa

Biz yeni tanışıyok berenber, yaşın kaç, evli misin, nerde yaşıyon, elektrikli ısıtıcın var mı?

canım evliyim 2ay sonra 21 yaşıma basıcam,istanbuldayız ama seneye sakaryaya yerleşiyoruz kocamın memleketine yani:asigim:

He..başka zaman oynayak senle..eccik sona yatacam ben heerrii..

bende gidicem tmm oynayak sonra, arasira msnde ugra yaŞeniz
zati burda kaybettigim zamana degmez, deger vercem biride yok artikin:1closedeyes:
hayatimdan tamamen cikardim kendisini :nazar:

He..ne güzel berenber..elektrikli ısıtıcı sorumu kaale almamışın, sen beni ciddiye almıyon mu yoksam benneyaptımki

iyii bee bendee berenberlee oynarımm artıkınn gell arkadaşımmm berenberr
sohbet edelimm

süpürge banadamı küstün?gözeklede barışın çok seviyo o süpürgesini:CüvCüv:

La bunlara bişey olmaz en son bıraktığımda 1 sene önce de kavga ediyolardı aha yine aynı şemsiyesiz kokteyller..peehh..

Gözek bedduamı ettin nan sobaya bakıyım dedim elimi yaktım, bıktım nan şu sobadan..bi kestane yemesi güzel he..Hööff...

X