- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
Ülen ben ne işi yapıyorum:mymeka:
Emlak danışmanıyım ya deli,daire satıcamki para kazanacağım.:icecream:
Daire sattım ama hakkımı yarın alacağım:jeyyar:
Ay kıyamam ben sana,Rabbim inşallah bir an evvel dardan feraha kavuştursun canım benim.Ne sıkıntın varsa bir an evvel rahatlarsın inşallah birtanem:1hug:
bende kendıne aldın sandım
bı dene ben alcam yardım et ıst anadolu yakasındabı 10 yıl sürer ama olsun
yarın zengunsun desene
benımde hıc param yok:sinifsinif:
:çok üzgünüm:Terzi kendi söküğünü dikemezmiş bak ben 6 yıldır bu işi yapıyorum,halen kiralardayım be:çok üzgünüm:bende kendıne aldın sandım
bı dene ben alcam yardım et ıst anadolu yakasındabı 10 yıl sürer ama olsun
yarın zengunsun desene
benımde hıc param yok:sinifsinif:
amin canimŞenizŞeniz
sen ve cinler ve atatürkün ruhu :roflol:canim sorma son zamanlarda kötü günler geciriyoruz atlatmaya calisiyoruz insallah
bide benim pc bozuk tamirde kardesminkini getirdim oda pek saglam degil idare ediyom
off bugun bide evde tamirat vardi yeni temizlik yapmistim her taraf toz icinde cinler tepemde anliycan kafa dagitmaya geldim
Ellerine sağlık bidenem,ama sende kayıplardasın ne zamandır ben göremiyorum seni yaa:sinifsinif:
falla ben oyun takiliyom artikin
hanki cevabima:uhm:
neyise agsama bize biyrin lehmeeecün etmeye gidiyomcokacimcoook
hade gelin, de hadeeecokacimcoook
adoş ve danaları, böcüş, dana, danacıklar, dişi, dikkat hamile var, duyguş, ezbuz, ezbuz kayıplarda yine, göbik, gözek, geyik burda yapılır, geyikler, gözek, hortladı, lady, ladyimiz yine lady, leydi danası, marıl, mavrulam evlendi, mavruş, süpürge yeni adı aksi, semiha, uğurböcüğüm nişanlandı, uğurböcüğümde evlenecek, wampir ezbuz, yine
Gel abla gel etiketlere gellllllll:kedi:
:roflol: :roflol:ama faiziyle alirim-tatlicadiarzu-
:çok üzgünüm:Terzi kendi söküğünü dikemezmiş bak ben 6 yıldır bu işi yapıyorum,halen kiralardayım be:çok üzgünüm:
Rabbim ev isteyene evvvvvgamyoncuiremsu
İş isteyene işşşş:hooray:
Bebek isteyene bebek:CüvCüv:
Versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
muhahhahaadoş ve danaları, böcüş, dana, danacıklar, dişi, dikkat hamile var, duyguş, ezbuz, ezbuz kayıplarda yine, göbik, gözek, geyik burda yapılır, geyikler, gözek, hortladı, lady, ladyimiz yine lady, leydi danası, marıl, mavrulam evlendi, mavruş, süpürge yeni adı aksi, semiha, uğurböcüğüm nişanlandı, uğurböcüğümde evlenecek, wampir ezbuz, yine
Gel abla gel etiketlere gellllllll:kedi:
tısım senden niye başım ağrısınki beeeneden acep ruyanda benimi gördünsengözlerimebaksanab
üzülme böcük ben sana borc veririm:teselli:a.s
ama faiziyle alirim-tatlicadiarzu-
:Saruboceq::Saruboceq::çok üzgünüm:Terzi kendi söküğünü dikemezmiş bak ben 6 yıldır bu işi yapıyorum,halen kiralardayım be:çok üzgünüm:
Rabbim ev isteyene evvvvvgamyoncuiremsu
İş isteyene işşşş:hooray:
Bebek isteyene bebek:CüvCüv:
Versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
cümleten günaydın kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
selamın aleyküm........smhsmh tatlım annem nasılsın
nasılsınız.........yıne ugrayan tüymüş.....
hehhehheh benide etiket etmişler.........
kesin aksinin işidir.....
selamın aleyküm........smhsmh tatlım annem nasılsın
nasılsınız.........yıne ugrayan tüymüş.....
hehhehheh benide etiket etmişler.........
kesin aksinin işidir.....
yok la ben buraya hic etiket neyin eklemedim simdiyecebenneyaptımki
benide eklemisler kim eklediyse
buarada guten morgen hepinizeŞeniz