Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendin ol la, kibarlik edem derken kirilcek biyerlerindelikafaduldenınan gormedım bebişim..
sorry..:kedi:
nassın nası gıdıo ılıskın hersey yolunda umarım.opuyorumnanaktan.
agzini kapamayi unutuyondur da ondan acik kaliyodur osüprizzzzzcok sukur ıyıyım bende..opuyorumnanaktan
hersey yolunda kuzumda gıttıkce akıllanıo buyuyor yaa bazen ettıgı laflara agzım acık bakakalıyorum..kaydirigubbakcemile3
küs küs gelin olduya, havalara cikdi gari dimikaydirigubbakcemile5ben mavruya çüştüm.......:sinifsinif::dilcikar:.
du agzini öpem gizemli danamŞenizyaşlılık ne yaparsınsenağlama soldaki sen olin yavrum:hulya:
yani semiya sorumu simdi bu, nolsun hale cicim ayinda, hergün banyo ve yatak arasinda mekik dokuyodur, neyini annatsin daha, o kaa mesgulki buraya bile ugrayamiyo zavallikaydirigubbakcemile2marul gelde anlat bacım nasıl geçiyo :jeyyar:
iyi diyek iyi olak lady,opuyorumnanaktanselam
naparsınız herkesin keyfi yerinde mi :hulya:
marul gel la gel:CüvCüv:Bir kezde burdayken beni çağırın akannehir
falla ben oyun takiliyom artikinne öle mesac yazıp çıkıyosunus ya
nerde takılıyonus söleyin bakem :1ninca:
aksi bacım cidden harikasın
cevabına bittim
:roflol:
ee hediye alalım
şöyle kuaförlerinde kullandığı
yüksek voltta bişey
Vay vay bütün ekip burada ne güzelllllopuyorumnanaktan
babylıss dıe bı marka var ondan ıstıyom
sen nerdesın :dilcikar:
Ay bugün öldüm öldüm dirildim.
Tapum vardı ama ben böyle sorunlu bir topu görmedim yeminle.turkbayragi
ama nihayet bitirdim şükürler olsunki:lepi:
tapu mu ev mı aldın arsa mı
ben hıc anlamam o işlerden
ıyı şükür bıtmış ama :lepi:Şeniz
adoş ve danaları, böcüş, dana, danacıklar, dişi, dikkat hamile var, duyguş, ezbuz, ezbuz kayıplarda yine, göbik, gözek, geyik burda yapılır, geyikler, gözek, hortladı, lady, ladyimiz yine lady, leydi danası, marıl, mavrulam evlendi, mavruş, süpürge yeni adı aksi, semiha, uğurböcüğüm nişanlandı, uğurböcüğümde evlenecek, wampir ezbuz, yine
Gel abla gel etiketlere gellllllll:kedi:
başım ağrıyo erken kaltım 8 çeyrekte uyuyamadım ondanmıki acep uffsss
Ellerine sağlık bidenem,ama sende kayıplardasın ne zamandır ben göremiyorum seni yaa:sinifsinif:
canim sorma son zamanlarda kötü günler geciriyoruz atlatmaya calisiyoruz insallah
bide benim pc bozuk tamirde kardesminkini getirdim oda pek saglam degil idare ediyom
off bugun bide evde tamirat vardi yeni temizlik yapmistim her taraf toz icinde cinler tepemde anliycan kafa dagitmaya geldim