Oyyyy ev mİsler gİbİn ben mİsler gİbİn kızım mİsler gİbİn daha evden Çıkmaya 2 saat var...kocİŞİmde İŞten gelmedİ daha .Öfff gİtmeden ŞİtreŞ yaptım he.bÜtÜn hafta yaĞmur var nan=(gerÇİ ben yaĞmurluĞumla yÜzÜcemde hahahahhahah olan kızıma olcek ona ÜzÜlÜyom=(
canım bnim yaaacok sevındımzemuszemus
masallah
hayırlısıyla saglıcakla gelsın de daha ne olsun canım..:asigim:
ben hala kız da takılmıs durumdayım ama.:kedi:.
teşekkür ederim süfüoooo koca adam olmusdur o
dicekdim ki yazmisin zaten:ecrin_bebek:
hadi gözün aydin, sagligi sihhati iyiymis,:Saruboceq:
amin bitanem senindecok güzel haber semihacim hersey gönlüne göre olsun bitanemŞeniz
aboow:1shok:kocaman olmuş bana alsana hemso onu bak kendım guzelım becerıklıyım aıle kızıyım ceyısde benden ee daha nolsun
ya ben sana senın neyın olcak demıstım onu unuttumda kaydirigubbakcemile3 oğlun mu kızın mı demıstım bı ark daha hamıle onun oğlu olcak dedımde bakalım kımm kazancak ıddaayı merak ettım
kandılımız mubarek olsunzemuszemus
hepimizin canım
hepimizin kandili mübarek olsun
bütün dilekleri gerçek olsun inşallah:Saruboceq:
kandılımız mubarek olsunzemuszemus
hepimizin canım
hepimizin kandili mübarek olsun
bütün dilekleri gerçek olsun inşallah:Saruboceq:
herkesın kandılı mubarek olsun....ne dıleklerınız varsa rabbım kabul etsın gunahlarımızı af etsın........
bu gunlere gelmeyı tekrar nasıp etsın amınnnnnnnnnn
♥ Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.♥
zazişYoldayim danalar tr ye geliyom size hayirli kandiller demeye geldim ozleyin beni leyyyyynŞeniz
bende yarın yola cıkıyorum ogleyın saat 14:00 de..kaydirigubbakcemile2
hakkınızı helal edın ne olur ne olmaz..:kedi: