Gözek yine hortladı

bende en iyi puanı seçtim:)gerçektende en sevdiğim topik bu yani gözek yine hortladı topiği:)

hadı kıslar allaha emanet olun ..ıyı geceler ..byeeeeee olsun..tatlı ruyalar dua etmeyı unutmayın haaaaaaaaaaaaa...
uykunuzda kabuzzz olarım ona güre.........

YA KIZLAR BİR HAFTADIR ANAMIN EVİNİ TAŞICAM DİYE SARFETTİĞİM ENERJİ BUGÜN İŞ AKŞAM YEMEK VE 12 BUÇUĞA KADAR Kİ EV TEMİZLİĞİM SONRASINDA BU UYKUSUZLUKLA VALLAHİ BEN YAKINDA NAKAVT OLURUM GİBİME GELİYOR -tatlicadiarzu-

YA KIZLAR BİR HAFTADIR ANAMIN EVİNİ TAŞICAM DİYE SARFETTİĞİM ENERJİ BUGÜN İŞ AKŞAM YEMEK VE 12 BUÇUĞA KADAR Kİ EV TEMİZLİĞİM SONRASINDA BU UYKUSUZLUKLA VALLAHİ BEN YAKINDA NAKAVT OLURUM GİBİME GELİYOR -tatlicadiarzu-

sende gıt yat..:teselli:
hadı ıyı gecelerŞeniz:a015:

herkez gıdıo bende gıdıp yatıyım barı :nazar:

EFENİM BU SEBEPTEN DOLAYIDIR Kİ SİZLERE BU MUKADDES GECEDE EŞLİK EDEMİYİCİĞİMİ DERİN BİR ELEMLE BİLDİRİR GELECEK GÜNLERDE Kİ MUHABBET DOLU BİRLİKTELİKLERİMİZE KATKIDA BULUNABİLMEK ADINA GECEYİ EN GÜZEL DİLEKLERİM VE ŞÜKRANLARIMLA TERKETMEK MECBURİYETİMİ ANLAMANIZI DİLERİM TÜM ARKADAŞLARIMI SEVGİYLE KUCAKLIYORUM delikafadulden:jeyyar:

neden boyle oldu sımdı supu..:uhm:
nerde hata yaptık bız..benneyaptımki
ılıskımızı gozden gecırelım en ıyısıdelikafadulden

ilişkii derkenn
tertemizz topiğimdee çarpık ilişkii istemiyommm:icecream:kaydirigubbakcemile

çıkmazım duygum iyi geceler iyi geceler rüyanda rüyalarının prensini gör
süpüş gözet ve dishe öpüyorum yevrilerim sizleri hade canlarım hepinize böyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

EFENİM BU SEBEPTEN DOLAYIDIR Kİ SİZLERE BU MUKADDES GECEDE EŞLİK EDEMİYİCİĞİMİ DERİN BİR ELEMLE BİLDİRİR GELECEK GÜNLERDE Kİ MUHABBET DOLU BİRLİKTELİKLERİMİZE KATKIDA BULUNABİLMEK ADINA GECEYİ EN GÜZEL DİLEKLERİM VE ŞÜKRANLARIMLA TERKETMEK MECBURİYETİMİ ANLAMANIZI DİLERİM TÜM ARKADAŞLARIMI SEVGİYLE KUCAKLIYORUM delikafadulden:jeyyar:

manyak yaa..delikafadulden
sevıom senı:asigim:

kızlar hani bu arkadaş irtibat ekle bölümü varya gözek ve dishe ekledim sizi arkadaş ekle bölümünden irtibat ne oluyo?yani doğrumu ekledim?dediğim gibi bu teknolojik konularda biraz gerüzekalıyımdırda:eek:klava:

herkez topıgımızı degerlendırsın..3 yıldıza dustuk yıne ..:1closedeyes:
kım munasebetsız bızle ugrasıosa artık..:dilcikar:
herkez puanlasın cıkmadan..:mymeka:
bu da mıllete kapak olsun..sositososito
demı kanka..kaydirigubbakcemile5

aynenn kankaa
bu kaddarrr olmazz canımm
tamamm temizlikk imandandaa hepp bizmii kirletiyokk canımm ortalığıı
yıldızımızz düştükçee çoğaltırızz bizz
çünküü birimizz hepimizz hepimizz birimiz içinn
ciddenn şuu topiktee şunuu görüyom kii burdann hepp dostlukk çıkıyoo
hiçç kavgamız olmadı
kıskançlık yok
burdaa herkess birbiriylee çok samimi ve içtenn hepinizee teşekkürlerra.s.kaydirigubbakcemile5:asigim:

X