Gözek yine hortladı

arkadaşlar netimm yokk maleseff şimdi memleketteyim arkadaşın nettenn girdimm hepinizi özledimm benn cok iyiyimm

kızlarr şimdi çıkmak zorundayım yarın evime döncemm
şimdi çıkıyom en kısa sürede görüşürüz umarımm

millet nasılsınız........delikafadulden.......VANDAN SEVGILER.....:teytey:.......COK GIREMIYORUM ELEKTRIK KESINTISI OLUYOR ..........UMARIM HERKES IYIDIR......yerimseniben........SÖYLEMEYIN BİLİYORUM ÖZLEDINIZ BENİ DİMİ............:jeyyar::jeyyar:ÖPÜYÜM SİZİ FISTIK LOKUMLARI.........ŞenizŞeniz...

şimdii yinee bii bakamm dedimm
duygu sen nedenn vandasınn
vallaaa şuu nett sorunumm gitsinnn artıkkk çok özledimm sohbeti

şimdii yinee bii bakamm dedimm
duygu sen nedenn vandasınn
vallaaa şuu nett sorunumm gitsinnn artıkkk çok özledimm sohbeti

YAVYUM....hihoyyyt.........abimler vanda.........konyaya gelmişlerdi..............bende zaten vana gitcektim.......onlarla beraber vana geldim.........yigenime bakıyorum.........gelinimizde calışıyor........
bir hafta daha vandayım..........:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bu arada herkesler umarım yerimsenibeniyidir...mavru..........dishe..........süpüş............smhsmh..............ve dıger kızlar..........a.s.a.s.

duygum yeğenini benim içinde öp canım bol bol hasret gider şimdi nasıl halasının kuzusu bizi nasıl korkutmuştu miniğim

duygum yeğenini benim içinde öp canım bol bol hasret gider şimdi nasıl halasının kuzusu bizi nasıl korkutmuştu miniğim

ablacıgım evet korkuttu.....hep sevdıklerım dua ettı:Saruboceq: allah razı olsun herkesten..........şükür allahıma iyi.......pekte sevımlı bi şey oldu:emir_bebek: iki gündür uyku problemi var........mirmirmirmir.....allahım olmayan ve ısteyen herkese versın saglıklı sıhhatlı...........
öpüyüm ablacıgım senın yerinede...........
bende seni öpüyorum kocaman.........ŞenizŞeniz

millet nasılsınız........delikafadulden.......VANDAN SEVGILER.....:teytey:.......COK GIREMIYORUM ELEKTRIK KESINTISI OLUYOR ..........UMARIM HERKES IYIDIR......yerimseniben........SÖYLEMEYIN BİLİYORUM ÖZLEDINIZ BENİ DİMİ............:jeyyar::jeyyar:ÖPÜYÜM SİZİ FISTIK LOKUMLARI.........ŞenizŞeniz...
oo van da havalar nasıl kuzum
YAVYUM....hihoyyyt.........abimler vanda.........konyaya gelmişlerdi..............bende zaten vana gitcektim.......onlarla beraber vana geldim.........yigenime bakıyorum.........gelinimizde calışıyor........
bir hafta daha vandayım..........:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bu arada herkesler umarım yerimsenibeniyidir...mavru..........dishe..........süpüş............smhsmh..............ve dıger kızlar..........a.s.a.s.
hım demek yiğenine bakıyosun kızmı erkekmi kaç yaşında
sanki sıkılmış gibi bi hava sezinledim sende:sm_confused:

allammm sanaa ŞÜkÜrr netımm bugÜnn geldıı ÇarŞıdann at nallıı nazarboncuĞu Çaktımm duvaraa Çıvıylee bı daha net gıtmesın dıee

allammm sanaa ŞÜkÜrr netİmm bugÜnn geldİİ ÇarŞıdann at nallıı nazarboncuĞu Çaktımm duvaraa Çİvİylee bİ daha net gİtmesİn dİee

ule insan nala parami verir:1closedeyes:
yoldan gecen atlai yakalasan 4 nal birden alirdin kaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-
gece burda olun le hepinizde:icecream:

haydın kızlar
DANALARIN SESSIZLIGI sızı beklıyo
hanıbal gelcek sımdı :roflol:

X