Gözek yine hortladı

anacım ben sabah nasıl kalkıcam yaff sıpam okula gidiyor gerçi onu yollayınca küçüğümle tekrar yatıyok ama sabah kalkması çok zor oluyor:sm_confused:

ya bu gözek ne demeye duruyorda yazmıyor.....

ya ne yarısması...yasınız kucuk evlndıysenız ben ne yapayım basınız gögemı erdı yanı benım evde kalmama neden ....ıma edıyorsunuz...ınsan alıstıra alıstıra soyle yok 21 de evlenmışş...bır baskasıda 5 yıl cıkmısta 22 de evlenmıs...
ah aha kara bahtım kör talıhım ah....

heytttttttttttttttttttttttttt delikafaduldenyer açın üleynnnnnnn ben geldim:lepi:

cok sukur ıyı gozumun bebegı..
mısıl mısıl uyuyoo.:asigim:.

yaa nasıl tatlı birşey o ya maşallah diyeyim hele o küçükken bir fotosu varya saçında bant felan var ayakkabısının teki yoktu galiba çok şeker ya ağzı hele tam yemelik...
kızlara bayılıyorum ama iki tane yeter artık sizlerin kuzuları veriz allah nazrlardan saklasın

ana ne yarışması neler kaçırdım ben ya:uhm:

resım yukluo sanırım gozek..:sm_confused:
nan bosver sen bıze bakma..
bekarlık sultanlıktır..yerimseniben
ıstedıgın gıbı gez gıyın keyfını cıkar ..
evlendıgınde uzerıne oyle buyuk bır yuk bınecek kı..
kıskanc bır kocan olursa bırde..:mymeka:
ask geldıgı zaman doyasıya yasa ..:asigim:

tesekkurler..
her anı farklı guzel onların yaa..:asigim:
Yaradanım herkeze nasıp eylesın..:Saruboceq:
ısteyenlere cıfter cıfter versın ınsallah..:Saruboceq:

kısım bunlar nasip kısmet işi bak adam bir çıktı karşıma üniversiteyi felan yaktırdı bana... eğitimime devam etseydim şu an çok farklı olurdu hayatım ama kuzucuklarım varken iyikide evlenmişim diyorum...

elbet seninde karşına sevbileceğin güvenebileceğin biri mutlaka çıkar bende aynı sein gibiydim güzen sıfırdı
ama aşk öle bir şeyki herşeyi birden siliyo gözü kararıyo insanın... dishinin dedüğü gibi aşk-ı kıyamettttt:asigim:

eee baktında ne gordun radyoda ....:1shok:kafamçokkarıştı

actım wınamptan dınlıyorum laa..
ne gorebılırım kı..delikafadulden
bız Zekı Murenı gorecez de Zekı Muren de bızı goruyor mu gıbı oldu ama:roflol:

ayyyy yaa 2 saattee bi resimm yüklenmedii erorr veriyoo süreklii

ısallah agzınızdan bal kaymak akıyor..............
amın amın ..dua edın oldumu bakın sızınde kızçelerınız var...
den kı allahım şu duygu ya ıyısınden bır koca ver deyın emı.............

anacım ben sabah nasıl kalkıcam yaff sıpam okula gidiyor gerçi onu yollayınca küçüğümle tekrar yatıyok ama sabah kalkması çok zor oluyor:sm_confused:

sende yatmazsın kalkmak gıbı derdın olmazdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…