- 10 Nisan 2007
- 3.967
- 5
hoşuma gitmese zıplarmıyım buraya tuana nasıl fıstık kızın
cok sukur ıyı gozumun bebegı..
mısıl mısıl uyuyoo.:asigim:.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşuma gitmese zıplarmıyım buraya tuana nasıl fıstık kızın
radyolara bakıodum
cok sukur ıyı gozumun bebegı..
mısıl mısıl uyuyoo.:asigim:.
ya bu gözek ne demeye duruyorda yazmıyor.....
ya ne yarısması...yasınız kucuk evlndıysenız ben ne yapayım basınız gögemı erdı yanı benım evde kalmama neden ....ıma edıyorsunuz...ınsan alıstıra alıstıra soyle yok 21 de evlenmışş...bır baskasıda 5 yıl cıkmısta 22 de evlenmıs...
ah aha kara bahtım kör talıhım ah....
ya ne yarısması...yasınız kucuk evlndıysenız ben ne yapayım basınız gögemı erdı yanı benım evde kalmama neden ....ıma edıyorsunuz...ınsan alıstıra alıstıra soyle yok 21 de evlenmışş...bır baskasıda 5 yıl cıkmısta 22 de evlenmıs...
yaa nasıl tatlı birşey o ya maşallah diyeyim hele o küçükken bir fotosu varya saçında bant felan var ayakkabısının teki yoktu galiba çok şeker ya ağzı hele tam yemelik...
kızlara bayılıyorum ama iki tane yeter artık sizlerin kuzuları veriz allah nazrlardan saklasın
ana ne yarışması neler kaçırdım ben ya:uhm:
eee baktında ne gordun radyoda ....:1shok:kafamçokkarıştı
heytttttttttttttttttttttttttt delikafaduldenyer açın üleynnnnnnn ben geldim:lepi:
anam buda evlı be ben ne geyıge düşmüşümde haberım yok.........:1shok:delikafaduldendelikafadulden
anam buda evlı be ben ne geyıge düşmüşümde haberım yok.........:1shok:delikafaduldendelikafadulden
casmin hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile5
anacım ben sabah nasıl kalkıcam yaff sıpam okula gidiyor gerçi onu yollayınca küçüğümle tekrar yatıyok ama sabah kalkması çok zor oluyor:sm_confused: