GözdeButik :) Kalan Tüm Ürünler İçin 78. Sayfaya Bakın

Eki Görüntüle 1135677 $DSCF5208 - Kopya.jpg Eki Görüntüle 1135679 Eki Görüntüle 1135680 Eki Görüntüle 1135681 Eki Görüntüle 1135682 Eki Görüntüle 1135683 Eki Görüntüle 1135684
1.5 tl lik ürünler tanesi 1.5 tl kızlar...

Canım kargomu teslim aldım hediye ürünler içinde teşekkür ederim
Bedenler uymadı bu defa ama sağlık olsun bende uymayanları satışa koyucam bilgin olsun.
Eşofman çok güzel oldu kotun düğmesi kapanmadı:KK53:
Kazak büyük oldu hırkada dar geldi

Ama ürünler tertemiz yeni gibi herkes güvenle alışveriş yapabilir:KK16:

Canım kargomu teslim aldım hediye ürünler içinde teşekkür ederim
Bedenler uymadı bu defa ama sağlık olsun bende uymayanları satışa koyucam bilgin olsun.
Eşofman çok güzel oldu kotun düğmesi kapanmadı:KK53:
Kazak büyük oldu hırkada dar geldi

Ama ürünler tertemiz yeni gibi herkes güvenle alışveriş yapabilir:KK16:

rica ederim canımm ay bu sefer çok dengesiz olmusss :) eşofmanın olmasına sevindim en azından pantolonda olur diye düşünüyodum aslında kazak salaş bi kazaktı taytın üstüne falan hoş oluyodu öyle denersin bide :) Uymayanları koy satışa canım durup nolcaklar :)

rica ederim canımm ay bu sefer çok dengesiz olmusss :) eşofmanın olmasına sevindim en azından pantolonda olur diye düşünüyodum aslında kazak salaş bi kazaktı taytın üstüne falan hoş oluyodu öyle denersin bide :) Uymayanları koy satışa canım durup nolcaklar :)
Eşofmanı çok sevdim diğerleride elimde kalmasın iade etsem boşuna sen havale ücreti ödersin bende ek kargo ücreti öderim değmez diye düşündüm satışa koyucam elimde kalmasınlar

buyrun hanımlar nakit sıkıntısından herşeyi çok uyguna bırakıyorummm...

X