GözdeButik :) Kalan Tüm Ürünler İçin 78. Sayfaya Bakın

baktım 19. sayfaya ve 11.sıradaki kçük çanta 31. resimdeki mavi adidas eşofman altı 33.resim şirinler olan 59.resimdeki puantiyeli etek ve son resimdeki şort duruyorsa elinizde istiyorum bu ürünleri bedenleri yazmıyor ama.

kıyafetlerimn geneli 38 bedene uygun canım eşofmanlarda falan farketmiyo pek belleri söylediklerinin hepsi duruyor

kıyafetlerimn geneli 38 bedene uygun canım eşofmanlarda falan farketmiyo pek belleri söylediklerinin hepsi duruyor

ürünlerde sorun varmı mesela siyah küçük çantanın iç kısmında yırtık falan yada etekte tshirt e leke yırtık ben 36 bedenim etek 36 ya uyarmı acaba ödeme şekliniz nasıl

ürünlerde sorun varmı mesela siyah küçük çantanın iç kısmında yırtık falan yada etekte tshirt e leke yırtık ben 36 bedenim etek 36 ya uyarmı acaba ödeme şekliniz nasıl

yok canım çantayı 1 2 kere kullandım kullanmadım öyle duruyo yani içinde falan yırtık yok resimde görüldüğü gibi eteğin beli dar zaten beni biraz rahatsız etmişti sana tam olur bence ben 38 bedenim çünkü . bugun havale yaparsan yarın kargolarım var seninkileride kargoya veririm canım

kızlar bu ürünler sadece 1- 2 tl

fiyatlar

sadece 1 2 tl kızlar bu ürünlerin arasında 2 tl den pahalı birşey yok . DİĞER TÜM ÜRÜNLER 19. SAYFADA FİYATLARIYLA

Son düzenleme:

canım 5 dakika engelindeyim özel mesajda istanbuldayım ben

21. Sayfadaki ürünler sadece 1 tl kızlar diğer tüm ürünler 19. Sayfada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…