GözdeButik :) Kalan Tüm Ürünler İçin 78. Sayfaya Bakın

Mavi ve siyah elbise takma tırnak takma kirpik 2 adet yırtık kot pantolon ayırtılmıştırr bilginize

siparişleri kesin olanlar özelden yazsın pazartesi kargoya veriyim canlarım:) diğer ürünlerdede kazaklarda falan indirim yaptım boşaltıyorum dolabı kaçırmayın kızlar :) KALAN ÜRÜNLERİN HEPSİ 16. SAYFADA

Son düzenleme:
alıcam canım pantolonları sattın dye ben yazmamştım havale mi oluo kapıda ödememi canım ödeme şekli nasıl bide pantolonlar çok düşük belli deil dmi ? ilgin için tşekkrler

alıcam canım pantolonları sattın dye ben yazmamştım havale mi oluo kapıda ödememi canım ödeme şekli nasıl bide pantolonlar çok düşük belli deil dmi ? ilgin için tşekkrler

yok canım sana ayırdım ya soranlar vardı o yüzden satıştan kaldırdım sen istiyosun diye yok çok düşük bel değiller normal belleri havale ile canım kapıda ödeme kalkmş

canım kot gömlek,şişme yelek ve tabletın fıyatlarını öğrenebılır mıyım?

canım kot gömlek,şişme yelek ve tabletın fıyatlarını öğrenebılır mıyım?

canım kot gömlek 15 tl şişme yelekte 15 tl ama sana yaparım bişeyler konusuruz :) tablet değl o canım video oynatıcısı mzk falan dinleyebiliyosn film izleyebiliyosn ondaki filmi direk tv ye bağlayp tv den izleyebiliyosn o tür özellikleri var özelden msj atıyorum 3 olurunu :)

kızlar gömlekler damat ,m & s , urban markalarında bej polar columbia şort penye mood taneleri sadece 2 tl her ürün 2 tl dğer tüm ürünler 13. Sayfada

Son düzenleme:
---------------kalan ürünlerin hepsi 13. Sayfada --------------------

Son düzenleme:

hımm anladım tamam canım tesekkur ettım bı bakıyım ben yazarım yıne...

tüm ürünler 13. sayfada kızlar son eklediğim ürünler 2 şer tl sadece 1 tl ye tişörtler vaar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…