How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gozde_Gorkem'in Günlüğü

gozde_gorkem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
189
0
26
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar,ben Gözde.17 yaşındayım ve öğrenciyim.Siteyi yeni keşfettim ve hemen üye oldum.İlk işimde günlük açmak oldu.
Durumumu şöyle anlatıyım.Ben bundan 2 ay önce 66 kiloydum ve kendi çabalarımla diyet yapmadan,sadece abur cuburu,asitli içecekleri,kızartmayı falan bırakarak 2 ayda 6.5 kilo verdim.Şuan 59.5 kiloyum.Beyaz ekmeği bırakmıştım,kepekli ekmek yiyordum.Neredeyse 2-3 hafta hiç çikolata yemiyordum ama bana bir hırs gelmişti ve artık gözüm abur cuburları görmez olmuştu.Yemedikçe mutlu oluyordum.
Her akşam 1 saat kadar spor yapıyordum.Bir çok şey denedim.Slim in 6 Leslie,Ebru Şallı... İşe de yaradılar.6.5 kilo verdim ve çok inceldim.Her gören ''Çok zayıflamışsın'' diyordu.Bu da beni mutlu ediyordu.
Ama sonra birden iştahım çok azaldı.Hiç bir şey yiyemiyordum.Çok çabuk doyuyordum.9-10 saat bir şey yemeden durabiliyordum.
Midem küçülmüştü.Sonra hasta oldum ve tam 5 gün okula gidemedim.Bu hastalığım geçti.Ağzımda vitaminsizlikten yara çıktı.O da geçti karaciğerimin olduğu bölgede ağrılar çekiyordum ki gece sadece sırtüstü yatabiliyordum.Başka türlü yatmaya çalıştığımda kramplar giriyordu.Neyse bunu da atlattım.
Tabi böyle şeyler olunca bende azim falan kalmadı.Neredeyse 1 ay oldu.Hiç spor yapmadım.Sürekli yemek yiyorum.Tatlıymış hamurmuş hiç bakmıyorum.Akşam 7 den sonra bile yemeye başladım.Ama buna rağmen hala kilo veriyorum.Eskiden 10 gün de 1.5 kilo falan verirdim ama şimdi bu durumda bile 500-600 gram veriyorum.Yani vücudum kilo vermeye alıştı.
Tekrar eski düzenime dönmek istiyorum.Sanırım bunun için de biraz motivasyona ihtiyacım var.
Basen bölgesinde 1 beden inceldim artık 40 beden giyiyorum ama 38 giymek istiyorum.
Benim bu zayıflamada daha çok karın ve bel bölgemden gitti hiç fazlalığım kalmadı.53-54 kilo olan birinin ki gibi göbeğim ve belim var.Ama alt bölgeden 1 beden incelmeme rağmen bana hala yeterli gelmiyor.1 beden daha incelmeliyim.Çevremdekiler yeter bu kadar daha fazla zayıflama diyorlar.Çünkü yüzümde kaşık kadar kaldı.Yanak falan kalmadı bende.
Basenim geniş ve sadece basen ve popo kısmını çalıştırmak istiyorum.Sizde bana yapmam gerekenleri söylerseniz çok mutlu olurum :)
Bir de şikayetim bacaklarımın iç bölgesi sarkık ve selülitler var.Bir beden incelmeme rağmen selülitler azalmadı sanki daha da fazla belli olmaya başladı ya da bana öyle geliyor.Egzersizle bu selülistlerden kurtulmak istiyorum
9-10 haziran gibi denize gidicem.O zamana kadar bu selülitlerin yok olmasa da azalmasını istiyorum.Yani önümde 2 hafta var.Sizce neler yapmalıyım? :)

hoşgeldin canım,yaşın çok genç zorlanmadan kilo verebilirsin,benimde kızım 17 yaşına giricek bu yaz,onunda 5 kilo fazlası var,şimdi okulda tatilde birlikte yapıcaz,her gün yürüyüşle birde abur cuburu kesince gençler kolayca verebiliyor kilo,senin yapacağın gelişme çağında olduğun için her besinden yeteri miktar yiyip,cips kola mayonez ketçap,sucuk sosis türü şeyleri kesip sağlıklı beslenmen,vede bölgesel egzersizler yapman,madem oralarda sorun var plates çok toparlıyor,bir dönem yaptım güzel sonuçlar aldım,belki kızımla onuda yaparız,kolay gelsin.....

Önerilerin için çok teşekkür ederim.Zaten ideal kilom 51-67 arası ve 2 ayda 6.5 kilo verdim.Eğer devam edersem istediğim kiloya ulaşabileceğime inanıyorum.Dün olmayan azmim bugün tekrar geldi ve az önce nivea body ile dinamik sabahlar egzersizlerini yaptım.
4 sene önce giydiğim bir pantolonum vardı.Bana olmuyordu.Ama çok sevdiğim için atmamıştım ve hep dolabımda duruyordu.Bugün o pantolonumu denedim ve oldu o kadar çok sevindim ki anlatamam.Bugünü çok beklemiştim.İnsan isteyince her şeyi başarabiliyor :)

Bugünkü listem:

Sabah 8.30 Bir yarım kepekli,yağsız,beyaz peynirli ve sucuklu tost
13.30 Bir yarım yağsız,kepekli beyaz peynirli tost ve biraz kiraz
18.00 Bir tabak şehriyeli tavuk çorbası ve bir yarım dilim kepekli ekmek

Egzersiz:Nivea body ile dinamik sabahlar

canım insan isterse zoru başarıyor ama güçlü bir irade ve azim gerekli,bu iş zaman istiyor yılgınlık yok,ara ara bize dar gelen giysiyi deneyip ne kadar yol aldığımızı öğrenenebiliriz.ben 40 beden giyiyorum,şimdi 3 kilo fazlam var geçen gezmeye giderken zorla giydim ve hemen bu işe start verdim.4 .günüm çok güzel gidiyor,hadi bakalım güzel menüler bekliyoruz senden.
şimdiye kadar yediklerin güzel menüne salata yoğurt süt eklemelisin hedefe daha emin adımlarla ilerlersin kolay gelsin canım.

Tavsiyen için teşekkür ederim canım.Zaten azim olmadan hiçbir şey başarılmıyor.2 ayda 6.5 kilo vererek gördüm bunu.Geriye 5 kilom kaldı.Çabaladığımda onu da verebilrim.Sınavlar yüzünde pek spor yapamıyordum ama 2 gün sonra sınavlarım bitecek ve tekrar spor yapmaya başlıcam.

Dün internete girmediğim için listemi yazamamıştım.Dün pazardı ve malum pikniğe gittik.Pek dikkat edemedim.
İşte listem:
Sabah 10.30 2 dilim kepekli ekmek,biraz salça biraz çilek reçeli,bir siyah zeytin,bir bardak az şekerli çay,biraz diyet peynir
Saat 15.30 Bir tane kıymalı maydonozlu gözleme,bir bardak ev yapımı ayran
Saat 16.30 Bir tane lorlu maydonozlu gözleme,biraz erik
Saat 18.00 Biraz dondurma

Dün spor yapmadım.Bugün sınavım vardı.Ama bu akşam yapıcam :)

Son düzenleme:
Bugünkü listem:

Sabah 7.30 Bir tane lorlu,maydonozlu,salçalı gözleme
Saat 13.00 Bir tabak sulu köfte,bir yarım dilim kepek ekmeği
Saat 15.30 Biraz erik
Saat 19.30 Bir tabak sulu köfte,bir yarım kepekli ekmek

Egzersiz: Nivea body ile dinemik sabahlar

Bugünkü listem:

7.30 Bir yarım kepekli,yağsız,beyaz peynirli tost
13.00 Bir yarım ekmek sade tavuk döner
18.00 Bir tabak yoğurtlu spagetti

Bugün egzersiz yapamayacağım.Çünkü yarın sınavım var.Herkese iyi akşamlar :)

Bugün okulda sınavlar bittiği için kutlama yaptık.O yüzden pek dikkat edemedim :)

Bugünkü listem şöyle:

7.30 Bir yarım,kepekli,yağsız,beyaz peynirli tost
11.45 Bir yarım,kepekli,yağsız,beyaz peynirli tost
13.00 Bir dilim çikolatalı pasta,Bir bardak fanta,Biraz cips
19.15 Bir tabak tavuklu,patatesli bezelye,Bir kase yoğurt

Dün internete giremedim.O yüzden dünkü menümü şimdi yazıyorum.

09.00 Bir tabak menemen,2 yarım dilim kepekli ekmek
14.30 Bir tabak tavuklu,patatesli bezelye,bir kase yoğurt
18.00 Kola
20.30 Bir dilim kepekli ekmek,bir küçük poğaça,Çilek reçeli,peynir

Egzersiz : 2.30 saat yürüyüş

Bugünkü listem

7.30 biraz erik
12.00 Bir kakolu dondurma
13.30 salçalı yumurta,2 küçük dilim kepekli ekmek
18.30 bir tabak tel şehriyeli çorba,2 kaşık yeşil fasulye,2 kaşık pilav,1 yarım dilim kepekli ekmek

Bugünkü listem:
09.30 Bir yarım simit,1 parça beyaz peynir,biraz ayva reçeli,2 yeşil 2 siyah zeytin,biraz salatalk,bir bardak az şekerli çay
13.30 Bir tabak sütlü çorba,bir yarım kepekli ekmek,biraz çoban salatası
16.30 Külahta az vanilyalı,bademli dondurma
18.00 Bir tabak sütlü çorba,2 kaşık yeşil fasulya,biraz çoban salatası,bir yarım kepekli ekmek

Egzersiz:Callenatics+30 dakika yürüyüş

Herkese tekrar merhaba.Hazirndan beri diyet ve egzersizi bırakmıştım.56 kiloya düşmüştüm.Hazirandan bu yana 2 kilo aldım ve şuan 58 kiloyum.Eskisi gibi dikkat etmiyorum.Önceden kendimi öyle şartlamışım ki canım hiç abur cubur çekmiyordu,geceleri yemek yemiyordum,her gün büyük bir istekle spor yapıyordum.Ama şimdi bunların tam zıttını yapıyorum.Araya yaz tatili girdi.Tatile falan gittim.Bir gün uymadım iki gün uymadım derken aylar geçti ve 2 kiloyu geri aldım.Etrafımdakiler 60 kiloya çıkmamı söylüyorlar ama ben 54 olmak istiyorum.Sanırım biraz da motivasyona ihtiyacım var.Bu sene lise sondayım ve üniversite sınavlarına hazırlanıyorum.2 günde bir spor yapmayı düşünüyorum.4 kilo vermeliyim ve popom ve bacaklarım sıkılaşmalı neler yapmalıyım?Yardımcı olur musunuz?Leslie mi yapmalıyım Nivea mı?Yoksa başka bir şey mi? :)

60 kiloya çıkmamla birlikte tekrar dikkat etmeye başladım.
Bugünkü kahvaltım saat 10.30
Bir kase ekmekli tarhana çorbası ve 3 turşu
$181120121150.jpg

Patatesli omlet bir yarım çavdar ekmeği
$181120121151.jpg

Back