Gözde ışık uçuşması

sinemmmsm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2024
60
12
27
Merhaba hanımlar gebelikte başladi ilk bu durum gözlerimde pul pul ışıklar saçılıyor sanki 3 4 saniye sürüyor geçiyordu cok nadir oluyordu. Yine ara ara oluyor bu durum tansiyon hastasiyim yükselip yada düştüğü için mi yoksa retinayla alakalı mi bi sorun var acaba bilemedim. Bu durumu yaşamış olan var mi. Randevu bakiyorjm göz için asla yok...

Merhaba hanımlar gebelikte başladi ilk bu durum gözlerimde pul pul ışıklar saçılıyor sanki 3 4 saniye sürüyor geçiyordu cok nadir oluyordu. Yine ara ara oluyor bu durum tansiyon hastasiyim yükselip yada düştüğü için mi yoksa retinayla alakalı mi bi sorun var acaba bilemedim. Bu durumu yaşamış olan var mi. Randevu bakiyorjm göz için asla yok...
Ben yaşamıştım ancak benim psikolojikti. Ayrıca migrende de olabiliyor bu dediğiniz.

Merhaba hanımlar gebelikte başladi ilk bu durum gözlerimde pul pul ışıklar saçılıyor sanki 3 4 saniye sürüyor geçiyordu cok nadir oluyordu. Yine ara ara oluyor bu durum tansiyon hastasiyim yükselip yada düştüğü için mi yoksa retinayla alakalı mi bi sorun var acaba bilemedim. Bu durumu yaşamış olan var mi. Randevu bakiyorjm göz için asla yok...Auralı

Bende de gebelikle beraber ara ara oluyor. Siyah siyah böcekler uçuşuyor sanki, tansiyonum normal çıkıyor her seferinde

Tansiyon düşünce olabilir auralı migrendede oluyor ama yanı sıra baş ağrısı oluyor göz doktoruna randevu sabah tam 10 da Perşembe ve cuma harici hergün açılıyor o zaman bakınız

X