- Konu Sahibi montesorri
amaaannn 2 sene öncenin konusunu hortlatmislar bende ciddiye alıp yorum yazdım .s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayhhh eski konuymuss..
Gecmistir coktan.
bende oldum o ameliyatı gözüm yerinden fırladı resmen Allahimm o nasıl acıydı kıtır kıtır kesti resmen gözümün içini..off aklıma geldikçe tuhaf oluyorumEn iyi çare sarımsağı ikiye kesip sulu kısmını iyice sürmek.. Ben sırf bundan ameliyat olmuştum. Göz kapağını ters çevirip kesiyorlar arpacığı alıyorlar.
Hiç acımıyor ki, iğne çok yakıyor ama sonrası hiç hissedilmiyor.bende oldum o ameliyatı gözüm yerinden fırladı resmen Allahimm o nasıl acıydı kıtır kıtır kesti resmen gözümün içini..off aklıma geldikçe tuhaf oluyorum
O uçukta oluyor :) Ama çok etkili cidden..Hanımların dediği gibi pamukla cay surebilrisin sarimsak surebilirsin bir de kasigi isitip cikan yere basarlar ya o ucukta miydi bilemedim
bana iki iğne yaptı yinede uyusmadim canım çok yandıHiç acımıyor ki, iğne çok yakıyor ama sonrası hiç hissedilmiyor.
Aa bak bana da 2 yaptı, ilkini yaptı kesiyi atarkan ben hissettim tekrar iğne vurdu, bir daha da bişi hissetmedim. Aslında alkolikler falan kolay uyuşmazmış, alkol de kullanmıyorum kibana iki iğne yaptı yinede uyusmadim canım çok yandı