How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

gözde arpacık çıkması

En iyi çare sarımsağı ikiye kesip sulu kısmını iyice sürmek.. Ben sırf bundan ameliyat olmuştum. Göz kapağını ters çevirip kesiyorlar arpacığı alıyorlar.

En iyi çare sarımsağı ikiye kesip sulu kısmını iyice sürmek.. Ben sırf bundan ameliyat olmuştum. Göz kapağını ters çevirip kesiyorlar arpacığı alıyorlar.
bende oldum o ameliyatı gözüm yerinden fırladı resmen Allahimm o nasıl acıydı kıtır kıtır kesti resmen gözümün içini..off aklıma geldikçe tuhaf oluyorum :(

Canım arpacık geçsede göz kapağının içinde tamamen gecmeyebiliyormus. Sana tavsiyem biran önce doktora gitmen. Daha geçen ay kuzenim gözünde arpacık çıktı geçmedi kist döndü doktor ameliyatla aldı. Düşünsene kızın göz kapağının içine iğne vurdular. O yüzden biran önce doktora git.

Hanımların dediği gibi pamukla cay surebilrisin sarimsak surebilirsin bir de kasigi isitip cikan yere basarlar ya o ucukta miydi bilemedim

bana iki iğne yaptı yinede uyusmadim canım çok yandı
Aa bak bana da 2 yaptı, ilkini yaptı kesiyi atarkan ben hissettim tekrar iğne vurdu, bir daha da bişi hissetmedim. Aslında alkolikler falan kolay uyuşmazmış, alkol de kullanmıyorum ki :P

Back