Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En iyi çare sarımsağı ikiye kesip sulu kısmını iyice sürmek.. Ben sırf bundan ameliyat olmuştum. Göz kapağını ters çevirip kesiyorlar arpacığı alıyorlar.
En iyi çare sarımsağı ikiye kesip sulu kısmını iyice sürmek.. Ben sırf bundan ameliyat olmuştum. Göz kapağını ters çevirip kesiyorlar arpacığı alıyorlar.
bende oldum o ameliyatı gözüm yerinden fırladı resmen Allahimm o nasıl acıydı kıtır kıtır kesti resmen gözümün içini..off aklıma geldikçe tuhaf oluyorum
bende oldum o ameliyatı gözüm yerinden fırladı resmen Allahimm o nasıl acıydı kıtır kıtır kesti resmen gözümün içini..off aklıma geldikçe tuhaf oluyorum
Canım arpacık geçsede göz kapağının içinde tamamen gecmeyebiliyormus. Sana tavsiyem biran önce doktora gitmen. Daha geçen ay kuzenim gözünde arpacık çıktı geçmedi kist döndü doktor ameliyatla aldı. Düşünsene kızın göz kapağının içine iğne vurdular. O yüzden biran önce doktora git.
Aa bak bana da 2 yaptı, ilkini yaptı kesiyi atarkan ben hissettim tekrar iğne vurdu, bir daha da bişi hissetmedim. Aslında alkolikler falan kolay uyuşmazmış, alkol de kullanmıyorum ki