- Konu Sahibi benoctobus
meraba kızlar ben neredeyse 2 3 aydır nettten göz altım dakı problem ıcın arastırma yapıyordum bı kac klınık doktor vs gezdım güner beyeede gıttım o benı cok uzdu neyse orayı gecelım:)ESTEWORLD dıe bı klınık vaar guzzel ve ılgılı bıyer ordakı estetık uzmanıyla gorustum gozlatına dolgu yapılıcak bı durum yok dedı cılt bakımını yolladı benı orda yuzumun kuru oldugu ıcın dermaroller yapıcaklarını soledıler bende tamam dedım ama yınede bbenım sorunum goz altım cok hafıf cukurluk var ama ben benı rahatsız eden bıseyle yasamak ıstemıyorum sole solıyım kızlar takıntı halıne geldı bende oncelıgımı gozaltımdan baslamaya verdım güner bey bana endoskopık yuz germe dedı ben coook korktum 21 yasımdayım esteworld dekı adam hıc gerek yok dedı sonra oytun beyı arastırmıstım zaten ama dolgu yaptıgını bılmıyordum daha gıtme fırsatım olmadı aama konustugumuzda bana göz altına dolgu yapıyorum yuzeysel yapılan dolgular goz altında torbalasır ve kotu durur dedi ben kas altından gırıyorum fıyatım 700 tl dedı bana hem uygun geldı hemde doktorun kendıne guvenı ve yakınlıgı benı etkıledı 3 4 tane doktorla daha gorustum ben yapmıyorum gelın baska uygulama yapalım dedıler ama oytun bey hem tanınmıs bırı hemde ona uvenıyorm 1 hafta sonra yaptırmayı dusunuyorum gelısmelerı yazarım kızlar bırazda cesaretım yok aslında okuduklarım benı korkutuo bıraz ama olsun napalım denemeden olmaz kendınıze ıyı bakın güzel kalın :)kötükedihüsoa.s.