Gözaltı yağ bezeleri

aynı sorun yıllardır bende de var. Kolestrolden olabilaceği döyleniyor ama kan tahlillerimde kolestrol düzeylerim hep normal çıktı. 1 hafta önce dermatologa gidip gösterdim elektrokoteriz denilen bir aletle yakılabileceğini döyledi. 2 gün önce cesaretimi toplayıp bu işlemi yaptırdım. korkulacak bir işlem değilmiş. benimkiler göz altıma çok yakın olduğu için 2, 3 yere iğne yapıp uyuşturdu. bölgenin tamamının uyuşturulması mümkün değilmiş. Uyuşturulan yerlerde hiç acı hissetmedim. Uyuşturulmayan yerlerde ide çok ufak bir sızı oldu. Şu an gözaltımda hafif bir şişlik ve yakılan yerlerde kabuklanmalar var. Birkaç hafta içinde düzelmesi gerekiyor. İz kalmaması için işlemden donra güneşe çıkmamak gerekiyor.

öncelikle geçmiş olsun aynı sorun bende de var bende bir kere yaktırdım ama pek faydası olmadı daha fazla çıktılar.sende de çıktı mı tekrar? yakıldıktan sonra herhangi bi krem kullandın mı tekrar çıkmaması için?yeniden yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum

benim göz kapagimda vardi distan görülmüyordu nohut kadardi cay buharina tuta tuta götürdük sükürler olsun simdi kücücük yine cikti onuda öyle yapcaz baska caresi yok napiyim

Merhaba bumerangg, yaktirdigini yazmissiniz gozalti torbalarinizi, ben Istanbul'da yasiyorum ve bu islemi bende yaptirmak istiyorum. bu yuzden hangi doktora hangi semte gittiginizi yazar misiniz?

Simdiden tesekkur ederim..

Ayni dettten bende muzdaribim. Ne desem ne yapsam kar etmiyor. Burdaki yorumlar üzerine kendime 0.50 mm derma roller aldim. Iki kere denedim gozeneklerimde bir acilma olustu. yag bezelerimde simdilik bir hareket yok olursa soyleyecegim :)

Konu gerilerde kalmis biraz katilima gec kaldim. Ben de ayni sorunu yasiyorum krem kullanan ve sonuc alan varmi acaba birde seda.sndr arkadasimiz acaba doktorun sıktıgı sprey neydi gerci 2011 de yazmissiniz msj ı ama ,o gunden sonra tekrar ettimi beni biraz bilgilendirirseniz cok mutlu olurum. Simdiden teşekkür ederim.

X