- Konu Sahibi BENRUYARUYA
-
zaten burun amelyatı olmussun morluklar tabıkı 3 haftada anca gecer bunun yagla alakası yok.bende burun amelıyatı oldum.elbette sıser morarır.o morluklar senın gercek goz altı morlukların degılkı..operasyon sonucu olusmus grcıcı odem sonucu olusan morartılar...
:80:
zaten burun amelyatı olmussun morluklar tabıkı 3 haftada anca gecer bunun yagla alakası yok.bende burun amelıyatı oldum.elbette sıser morarır.o morluklar senın gercek goz altı morlukların degılkı..operasyon sonucu olusmus grcıcı odem sonucu olusan morartılar...
:80:
ben bugün burdaki yazıyı okudum. göz altı morluğu problemim var. kırışıklıklarımda artıyor
aktara gittim üzüm çekirdeği yağı aldım. ne için kullanacaksınız dedi. morluk için dedim. kayısı çekirdeği yağı ve çilek esansıyla karıştırısanız cildinizde hiçbir problem kalmaz dedi. bende aldım bu akşam ilk defa sürdüm. bir hafta sonra sonucunu söylerim.
Ben tekrar üzüm çekirdeği yağı almaya gittiğimde aktar kayısı çekirdeği yağını tavsiye etti, ben de bu sefer kayısı çekirdeği yağı aldım, kullandım o da güzel, masaj yaparak yedirdiğin zaman rahatlatıyor göz çevresini ama çilek esansı hiç denemedim.
yağ bezeleri oluşmadı mı cildinizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?