- Konu Sahibi BENRUYARUYA
Canım masaj yaparak sür inşallah işe yarar, belki bende kısa sürede etki göstermesinin nedeni ameliyat nedeniyle gözlerimin altının eroinmanlar gibi morarması olabilir.
ben pamukla sürdüm sen nasıl sürüyosun cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım masaj yaparak sür inşallah işe yarar, belki bende kısa sürede etki göstermesinin nedeni ameliyat nedeniyle gözlerimin altının eroinmanlar gibi morarması olabilir.
ben pamukla sürdüm sen nasıl sürüyosun cnm
Ben elime damlatıp iyice masaj yaparak tüm cildime sürüyorum hatta elimde kalanları da elimin üzerine sürüyorum ellerim çatladığı zaman çatlaklara da ii geliyor.
teşekkür ederim
patates te çok iyi geliyor ama onuda denicem :)
genetik morluklara etki edeceğini sanmıyorum,sonuçta sizin ki ameliyata bağlı bi morlukmuş yani sürmesenşiz de geçecek bi morluk öyle değil mi?
Genetik morluk nasıl oluyor ki ben anlamadım, hangi bebeğin ya da çocuğun gözünün altını mosmor gördünüz? büyüdükçe zamanla kılcal damarların yüzünden dolayı morarıyor gözaltları, mesela çok yorulduğumuzda, uykusuz kaldığımızda vs. had safhalara çıkabiliyor. Ben ameliyat olmadan öncede zayıfladığım için gözlerimin önleri kararmıştı zaten, çukurluklara bişey yapmıyor ama morarmalar için yapıyor, çünkü dolaşımı hızlandırıyor. Zaten üzüm çekirdeği yağı aynı zamanda masaj yağı olarak bile kullanılabilen bir yağdır.
Yorgunluktan..uykusuzluktan bende çok kafama takıyorum bu morlukları ve kapatıcı kullanmaktan bana da gına geldi..bu yazdıklarınla da beni ümitlendirdin en kısa zmnda deneyeceğim inş.Bilgi için teşekkrler :)Kızlar az önce pc'mi kapattım ve yatmaya gidecektim, aynaya bir baktım haftalardır beni çileden çıkaran gözaltı morluklarım geçmiş, tıpkı bir eroinmana benziyordum ama şak diye gitmiş, hafifçe iç kısımlarda kalmış, bugün aktara gitmiştim saçlarım için birşeyler alırken aktara sordum 3 hafta önce burnumdan ameliyat oldum ve gözaltımda kararmalar, morarmalar kaldı, gözaltlarım çukurlaştı, bana ne tavsiye edersiniz diye, bana üzüm çekirdeği yağı verdi, bende akşama doğru sürdüm tüm suratıma hafif masaj yaparak, inanmayacaksınız (ki ben de inanamıyorum) gözaltımdaki morluklarım yok denecek şekilde gitmiş, burnumun sağ tarafında kocaman bir ödem kalmıştı o bile yumuşamış ve biraz inmiş, şoktayım, psikolojik olarak mı oldu ya da ne oldu bilmiyorum ama ben üzüm çekirdeği yağına bağlıyorum, bu saatte morluklarımın had safhada olması lazımdı ama gitmişler, paylaşayım dedim, çokkkk mutluyum :))) :dance::dance::dance:
Kızlar az önce pc'mi kapattım ve yatmaya gidecektim, aynaya bir baktım haftalardır beni çileden çıkaran gözaltı morluklarım geçmiş, tıpkı bir eroinmana benziyordum ama şak diye gitmiş, hafifçe iç kısımlarda kalmış, bugün aktara gitmiştim saçlarım için birşeyler alırken aktara sordum 3 hafta önce burnumdan ameliyat oldum ve gözaltımda kararmalar, morarmalar kaldı, gözaltlarım çukurlaştı, bana ne tavsiye edersiniz diye, bana üzüm çekirdeği yağı verdi, bende akşama doğru sürdüm tüm suratıma hafif masaj yaparak, inanmayacaksınız (ki ben de inanamıyorum) gözaltımdaki morluklarım yok denecek şekilde gitmiş, burnumun sağ tarafında kocaman bir ödem kalmıştı o bile yumuşamış ve biraz inmiş, şoktayım, psikolojik olarak mı oldu ya da ne oldu bilmiyorum ama ben üzüm çekirdeği yağına bağlıyorum, bu saatte morluklarımın had safhada olması lazımdı ama gitmişler, paylaşayım dedim, çokkkk mutluyum :))) :dance::dance::dance: