Göz Çevresi Bakımı Gözaltı morluğum bir günde beni terketti (Üzüm çekirdeği yağı)

kızlar direkt yağı mı süreceğim..yıkayacak mıyım sürdükten bi süre sonra..yok mu bilginiz

Dün akşam bende başladım kullanmaya.. aktardan kayısı çekirdeği yağı ve üzüm çekirdeği yağı aldım ..bi gün birini bi gün birini kullan dedi.. göz altlarım hem siyah gibi hemde nemsizlikten ince çizgiler oluşmaya başladı..gerçi yaş 25 oldu ama :KK1::KK1: bakalım etkisini görecekmiyim

Rica ederim canım, internetten de araştırdım kırışıklıklara da ii geliyormuş, tüm cildine rahatlıkla kullanabilirsin, valla ben nemlendirici kullanmayı bıraktım artık üzüm çekirdeği yağı süreceğim hep. Hatta bir kahve fincanı suya 5-6 damla damlatıp içince yüksek tansiyona, kalbe, kötü kolestrole, kansere ii geliyormuş duyurulur.

Ben de türlü cilt problemleri için almıştım. Şu an sonuç verdiğini duymak çok hoşuma gitti hemen uygulayacağım. Teşekkür ederiz...:nazar:

ayy canım ya ne guzel saçların için neler koyuyorsun şampuanına, ben de denemek istiyorum saşlarım cok yorgun.. bir de hangi şampuanı kullanıyorsun?
tum bilgiler için cok teşekkürler inanki goz altınıda denemek için sabırsızlanıyoruuuuum

Çok sevindim canım. Ben kullanmadığım zaman yorgun olduğumda falan yine kararıyor gözlerimin önü (ama sürekli bilgisayar başında çalışmam, uykusuzluk, yorgunluk vs. buna etken), geçen aktara gittim, bu sefer başka bir aktardı, bir bayan çalışıyor, gözaltı morluklarım için ısrarla kayısı çekirdeği yağını tavsiye etti, bu seferde kayısı çekirdeği yağı aldım, kayısı çekirdeği yağı da çok iyi geldi, lekelere falan da iyi geliyormuş, aynı zamanda güneşe karşı koruyormuş, ben aktardan aldığım şeyleri kullanırken hiç tereddüt etmiyorum açıkcası, sonuçta ne diyorlar yiyebildiğiniz herşeyi yüzünüze sürebilirsiniz, bu yağlar suya damlatılarak içildiği zamanda çok fayda sağlıyor bedenimize, ben son zamanlarda içeriği ne olduğu belli olmayan kremler yerine aktardan aldığım yağları, otları, kili falan yüzüme sürmeyi yeğliyorum, en azından organik olduğunu biliyorum, özellikle seçtiğim markalar var ona göre tercih yapıyorum. Sampuanıma dahi çeşitli yağlardan ve sarımsak karıştırarak kullanıyorum 2 aydır, sonuç harika, her gören sırrımı soruyor, her aktara gidişimde yanımda iki üç kişi götürüyorum :)

Arkadaşlar bu arada ben yüzüme E vitamini sürüyorum çok iyi geliyor, kırışıklıklara karşı harika bir yöntem tavsiye ederim :KK66: bana da eczacı bir arkadaşım önermişti

Arkadaşlar bu arada ben yüzüme E vitamini sürüyorum çok iyi geliyor, kırışıklıklara karşı harika bir yöntem tavsiye ederim :KK66: bana da eczacı bir arkadaşım önermişti

hemen kocamı yolladım aldı4rdım üzüm çekirdeği yağını ikimizede sürcem akşama elimde:) beylerdede aynı etkiyi gösteriri umarım eşimin benden daha fena göz altları.yüzümüzede sürsemmi bayanlar ne dersiniz?

Üzüm çekirdeği yağı belki faydalıdır belki değildir. Ben göz altı morluklarına-torbalanmaya bir faydası olacağına inanmıyorum.
Bu yazıyı buraya yazmadan evvel de "vitis vinifara" ile ilgili "hemosiderin" konusunda yapılmış bilimsel çalışmaları taradım inanın hiç bir çey yok.
Demek ki işin bilimselliği değil de şehir efsanesi kısmı tartışılıyor. OLABİLİR.

aMA Şunu belirtmek isterim kızlar : aktardan aldığınız üzüm çekirdeği yağlarının çoğu gerçek olmayabilir. Bunu anlamanın yolu ise kokusudur. Gerçek üzüm çekirdeği yağı gerçek pekmez gibi kokar. Çok keskin ve tatlı bir kokusu vardır. Ama ne yazık ki aslında oldukça pahalı olan bu yağı ucuza satabilmek için içine başka başka yağlar katılıyor.
Üzüm çekirdeği yağı süreyim de morluklarım geçsin derken dolaptaki mısır özü yağını sürüyor olabilirsiniz.

tatlı kalın

Gözaltı morluklarına badem yağıda çok iyi geliyor arkadaşlar.15 gün boyunca her akşam yatmadan önce göz altına sürüp yatın sabah kalkınca temizleyin. Gözünüze kaçırmamaya dikkat edin.tatlı badem yağı olmasına dikkat edin. Bol şanslar:)

Üzüm çekirdeği yağı belki faydalıdır belki değildir. Ben göz altı morluklarına-torbalanmaya bir faydası olacağına inanmıyorum.
Bu yazıyı buraya yazmadan evvel de "vitis vinifara" ile ilgili "hemosiderin" konusunda yapılmış bilimsel çalışmaları taradım inanın hiç bir çey yok.
Demek ki işin bilimselliği değil de şehir efsanesi kısmı tartışılıyor. OLABİLİR.

aMA Şunu belirtmek isterim kızlar : aktardan aldığınız üzüm çekirdeği yağlarının çoğu gerçek olmayabilir. Bunu anlamanın yolu ise kokusudur. Gerçek üzüm çekirdeği yağı gerçek pekmez gibi kokar. Çok keskin ve tatlı bir kokusu vardır. Ama ne yazık ki aslında oldukça pahalı olan bu yağı ucuza satabilmek için içine başka başka yağlar katılıyor.
Üzüm çekirdeği yağı süreyim de morluklarım geçsin derken dolaptaki mısır özü yağını sürüyor olabilirsiniz.

tatlı kalın
İşte buna katılıyorum.gerçek yağ olması çok önemli, güvenilir yerden alın..

hala bu yağları kullanan deneyen veya memnun kalan var mı acaba?
Bu arada bu yağların açıldıktan sonra son kullanma zamanları nedir? yağ bozulmaz kolay kolay ama vardır di mi bir süresi? =S

ben üzüm çekirdeği yağını yaklaşık 1.5 ay önce aldım.ben arada karışım yağ yapar kullanırım cildime.yaz aylarından bu yana maalesefki sivilce problemim vardı.aldığım pahalı kremler de çözüm olmadı.bende hepsini bıraktım.bu forumdan sivilcelere çözüm üreten bi arkadaş vardı onun dediklerini uyguladım.kremleri kestim.hametan kullandım yaz boyu.inanılmaz sürede iyileşme oldu yüzümde.kış aylarında yüzümde hep bir gerilme oluyordu.kullandığım kremlerin daha yağlı formlarına geçiş yapıyordum bu dönem.ama şu ana kadar böyle bir şey yaşamadım ve 1.5 aydır üzüm çekirdeği yağını da hametan kremimle dönüşümlü kullanıyorum.göz çevreme de üzüm ç.yağını kullanıyorum.şimdilik bi sorun yok.:KK71:

Merhaba ebuuuş, benimde sivilce problemim var :KK50: yaşım 30 oldu hala devam ediyor sivilcelerim, özellikle çene bölgemde hiç eksik değiller malesefff :KK43:
Hametam kremi ben oğlum için pişiklerde falan kullanıyodum, hiç duymamıştım sivilcelere de iyi geldiğini.
Merak ettim sen nerden duydun uyguladın birazcık bilgi verirmisin bana, bi ümit bende denemek isterim.

Gözaltı morluklarına badem yağıda çok iyi geliyor arkadaşlar.15 gün boyunca her akşam yatmadan önce göz altına sürüp yatın sabah kalkınca temizleyin. Gözünüze kaçırmamaya dikkat edin.tatlı badem yağı olmasına dikkat edin. Bol şanslar:)

Badem yağı kirpiklerede çok iyi gelir hem, b, taşla iki kuş desene :KK52:

X