- 10 Haziran 2015
- 419
- 299
- 53
- Konu Sahibi papatyaa80
-
mac likit olan hiç gğzel değill ama katı fondoten olan kalın baya ama sıfır hata bırakıyo o güzel..Ben de hala estee kullaniorum ama cizgilerde kaliyor o yuzden mac almayi dusunuyorum
yeni öğrendiğim bir yöntem var henüz denemedim . içinizde nasıl uygulandığını bilen arkadaşlar varsa bana bu konuda yardımcı olabilir mi ? gözaltına uygulanan kırmızı ruj üstüne kapatıcı sürdüğümüzde morlukları kapatıyormuş. yalnız nasıl bir ruj tercih etmemiz gerekiyor yağlı mı kuru ya da mat mı bilemiyorumiçinizde deneyen varsa msj atabvilirsiniz
Evet cok morlugu olanlar da yesil renk duzensizligi olanlarda sari kapatici oneriyorlar,ama keske kalici bisey olsa binlardan kurtulmak icin.Ruju goz altına surmeyı pek saglıklı bulmuyorum goz altımızdakı derı cok ınce cunku kı morlukta varsa zaten hasas demektır.
Ruj degılde artık oyle correctırler cıktı koyu renkte turuncu-kırmızıya calan morlukları kapatmak ıcın,yesıl renkte olanlarda sıvılceler kızarıklıklar ıcın flormarda var galıba oyle bır palet uygun fıyatlılarda ama nasıldır yapısı bılmıyorum. Bırde bobbı brown cok ıyı corrector konusunda .
urnotcal note hıc kullanmadım renklerıne bakmıstım ama bıraz grımsılık var gıbı ben rengını uyduramadım sız nasıl tercıh yaptınız ?
Islak bitisli ne demek canim?ben hic mat ruj suremiyorum,dudaklarim igrenc oluyorBen mac studio fix kapatıcı kullanıyorum çok yoğun bir kapatıcı .
Mat rujlar genelde dudakları kuruturlar daha ıslak bitişli rujlar tercih ederseniz kurumaz..veya mat ruj kullanıyorsanız rujun altına lipbalm sürmenizi tavsiye ederim. Mac rujlar favorim kalıcı yapıları ve pigmentasyonları süper.
Yanı cremsheen yapıda rujkar canımIslak bitisli ne demek canim?ben hic mat ruj suremiyorum,dudaklarim igrenc oluyor
Hiimm tamam simdi anladim:)Yanı cremsheen yapıda rujkar canım
Benim merak ettigim bu tarz bir urun alirken en acik rengini sectigim halde istdigim aydinlik goruntuyu saglamiyor,yanlis tercihler mi yapiyorum acaba?Giorgio Armani – High Precision Retouch – Concealer çizgilere dolma yapmıyor mor göz altı görünümüne iyi bir kapatma sağlıyor yapısı sayesinde doğal görünüm sağlıyor benim gibi göz altı sorunu olanlara özellikle tavsiye ederim
radıant creamyYa buralarda yeniyim ama görünce konu başlığını yazmadan edemedim, Nars'ın bi göz altı kapatıcısını aldım böyle ruj gibi olan değil de fırçalı bi tanesi var. Mutlaka deneyim ben 3 numarasını kullandım ve hayran kaldım
Aynen <3 Hiç bir markayı kötülemek istemem belki sevenleri vardır ama kesinlikle katılıormmmmm <3<3<3radıant creamycok guzel bı kapatıcı mac gıbı kurutmuyor.
Farmasi göz altı kapattıcilari gercekten cok gusel hos farmasinin herseyi guzelde ben cok memnunum tavsiye ederimarkadaşlar estee lauder marka gözaltı morlukları kapatıcısı nasıl kullanan var mı?yada başka memnun olduğunuz markalar varsa paylaşır mısınz
Bendeki rengi 03. Koyu tenlilere asla uymayacak bir kapatıcı. 4rengi var zaten. 4olanı, çok gri. 1-2çok çok beyaz olanlar için, 3 de hem aydınlatıcı hem kapatıcı normal beyaz tenliler için.Ruju goz altına surmeyı pek saglıklı bulmuyorum goz altımızdakı derı cok ınce cunku kı morlukta varsa zaten hasas demektır.
Ruj degılde artık oyle correctırler cıktı koyu renkte turuncu-kırmızıya calan morlukları kapatmak ıcın,yesıl renkte olanlarda sıvılceler kızarıklıklar ıcın flormarda var galıba oyle bır palet uygun fıyatlılarda ama nasıldır yapısı bılmıyorum. Bırde bobbı brown cok ıyı corrector konusunda .
urnotcal note hıc kullanmadım renklerıne bakmıstım ama bıraz grımsılık var gıbı ben rengını uyduramadım sız nasıl tercıh yaptınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?