• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözaltı kapatıcısı

Benim merak ettigim bu tarz bir urun alirken en acik rengini sectigim halde istdigim aydinlik goruntuyu saglamiyor,yanlis tercihler mi yapiyorum acaba?
Merhaba egerki goz altınız koyu renkde ise ne kadar acık renkli kapatıcı kullanırsanız goz altlarınızda daha koyu bır renk olusur ve istedıgınız kapatıcılıgı yakalayamazsınız benım kullandıgım bu urunun bı guzel tarafıda bucuklu numaralrının olması yanı yanı 2-2,5 gibi numaralandırma yapmıslar bu yuzdende surdugunuz zaman cılt tonunuza gore guzel kapatıcılık saglıyor. Ben bi deneyın derım ☺️

Merhaba egerki goz altınız koyu renkde ise ne kadar acık renkli kapatıcı kullanırsanız goz altlarınızda daha koyu bır renk olusur ve istedıgınız kapatıcılıgı yakalayamazsınız benım kullandıgım bu urunun bı guzel tarafıda bucuklu numaralrının olması yanı yanı 2-2,5 gibi numaralandırma yapmıslar bu yuzdende surdugunuz zaman cılt tonunuza gore guzel kapatıcılık saglıyor. Ben bi deneyın derım ☺️
Tamam canim deniycem ama elimdekileri bitirmem lazim once napicam bu sari kapaticiyi bilmiyorum hasta gibi gorunuyorum surunce:(

Kızlar selam,

Mükemmel bir göz kapatıcısı arıyorum. Deneyimleyenler ve benimle marka paylaşabilecek olanlar var mı? Yardımmmmm

Kızlar selam,

Mükemmel bir göz kapatıcısı arıyorum. Deneyimleyenler ve benimle marka paylaşabilecek olanlar var mı? Yardımmmmm
Narsın uzun şişede olanı var ben kullanıyorum harika bence ya da fiyatlı biraz ama guerlenin arkadan çevirmeli ürünü var bence çok beğenirsin

valla ne markalar kullandım da benim bu konudaki sadık yarim mac pro longwear concealer... bayılıyorum ya, hem aydınlatıyor, hem morlukları kapatıyor. tek sorunu göz altını çok kurutması. ama bu kadar kusur kadı kızında da olur.

Back