gözaltı kapatıcısı

papatyaa80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
136
11
98
Ankara
arkadaşlar estee lauder marka gözaltı morlukları kapatıcısı nasıl kullanan var mı?yada başka memnun olduğunuz markalar varsa paylaşır mısınz

kullanmadım ancak benim çok morluğum yok sadece daha aydınlık olsun diye rimmel london match perfection kapatıcı kullanıyorumhem uygun fiyatlı hem de çok memnunum
ama eğer sizin morluklarınız belirgin ise önce bir corrector kullanırsanız kapatıcı ne olursa olsun daha güzel olur

estee lauder 2 yıl kadar kullandım canım gerçekten yoğun bir kapatma sağlıyor 2 yıl boyunca çok memnun br şekilde kullandımm ancak son bir yıldır mac studio finish concealar kullanıyorum ondan da çok memnun kaldımm estee yi aratmıyor hatta estee çizgilere dolma yapıyordu mac te böle bir sorun yaşamadımm bana sorarsan mac derimm

sheisido(doğru mu yazdım ki) onunkini kullanıyorum 106 no..turuncu gibi bi rengi var belki 20 tane kullandım.en iyi bu kapattı.

Este lauderin fondotenini kullandım düğünümde ve kınamda çok beğendim ilerleyen zamanlarda almayı düşünüyorum bende takipteyim konuyu

ben kullanıyorum sıkı bir esteeciyim. hem fondotenim hem de concealerım estee double wear, şiddetle öneririm. ama yılbaşını bekle, ben hep öyle zamanlarda alıyorum, ya da netten alıyorum

teşekkür ederim kızlar tavsiyelerinz için..bir de ruj tavsiyesi istiyorum..dudakları kurutmayan ne marka önerirsiniz

arkadaşlar estee lauder marka gözaltı morlukları kapatıcısı nasıl kullanan var mı?yada başka memnun olduğunuz markalar varsa paylaşır mısınz
Ben mac studio fix kapatıcı kullanıyorum çok yoğun bir kapatıcı .
teşekkür ederim kızlar tavsiyelerinz için..bir de ruj tavsiyesi istiyorum..dudakları kurutmayan ne marka önerirsiniz
Mat rujlar genelde dudakları kuruturlar daha ıslak bitişli rujlar tercih ederseniz kurumaz..veya mat ruj kullanıyorsanız rujun altına lipbalm sürmenizi tavsiye ederim. Mac rujlar favorim kalıcı yapıları ve pigmentasyonları süper.

Ben yıllardır LANCOME un gözaltı kapatıcısını kullanıyorum. Çok da bereketli, hemen bitmiyor. Rimel de de LANCOME hipnose üstüne tanımam. Hiç akmıyor, gece rimelle bile uyusanız , kirpikleriniz kazık gibi olmuyor ve yapışmıyor sabaha. Yani sabahına üstüne bi kat daha sürebiliyorsunuz. Biraz Pasaklı mıyım neyim

Note markasının concealer 01 numarasını kullanıyorum çok da memnunum göz altın kuruysa öncesinde göz kremi sürmeni öneririm

ben the balm ın kapatıcısını kullanıyorum. biraz katı bir yapısı var sürerken özellikle de kışın biraz zor oluyor ama kapatıcılık özelliği oldukça iyi. pek bir seviyorum kendisini <3

o kadar markanın ürününü kulladım bir türlü cildime uygun olanını bulamadım ayyyy kahretsin ben ne yapıcam....

Merhabalar. Öncelikle gözaltı yapınıza uygun kapatıcı kullanmanızı tavsiye ederim. Benim cildim kuru gözaltımda kırışıklıklar var. Bu yüzden nemlendirici krem mutlaka kullanıyorum kapatıcımı uygulamadan önce. Bir de morluklarım fazla yani ince kapatıcılar kullanamıyorum çünkü kapatmıyor Hem doğal hem de morluklarımı kapatan Bid Nike diye bir markanın kapatıcısını buldum. Eczanelerde satılıyor. Fiyatı 50 TL. Morluklarımı azalttı falan diyemem. Ama kapatıyor en azından ve kırışıklıklarıma dolup daha da belirginleştirmiyor. Mesela Yves Rocher'in gözaltı kapatıcısı kırışıklıklarıma doldu ve gözaltıma kahve tonlarında bir renk verdi. Aldığım gibi duruyor o yüzden.

The balm markasının time balm kapatıcısını kullanıyorum ama çok katı, nemlendirici kullanmama ragmen yinede kuruyor ve çizgilere doluyor konuyu takipteyim bende

kizlar, goz altiniza mutlaka nemlendirici surmeniz gerekiyor kapatici uygulamadan once. eger surmezseniz, cok daha cabuk kurur goz altlariniz
ben mac prolong wear, bobbi brown concealer kit ve bobbi brown corrector'dan memnunum.
uygun fiyatlilar arasindan da, note'un likit kapaticisina, loreal true match'e, flormarin siyah tupteki kapaticisina bakabilirsiniz.
benim goz altlarim mosmor buarada, eger pek morlugunuz yoksa ne kadar az kullanirsaniz(surerseniz) o kadar iyi

ben kuşlandım canım güzeldir.. tavsiye ederim baya arkadaşımında favorisi.. istersen foto yollarım özelden neyi öerak etyin hala kullanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…