• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözaltı kapatıcısı

Uygun fiyatlı olarak, note full coverage çok örtücü, ben 2.paketi bitirdim ve benim göz altım inanılmaz mor. Tavsiye ederim

maybelline affinitone kullanıyorum tavsiye ederim
hem uygun fiyatlı(25-30 tl civarı) hemde iyi kapatıyor

yeni öğrendiğim bir yöntem var henüz denemedim . içinizde nasıl uygulandığını bilen arkadaşlar varsa bana bu konuda yardımcı olabilir mi ? gözaltına uygulanan kırmızı ruj üstüne kapatıcı sürdüğümüzde morlukları kapatıyormuş. yalnız nasıl bir ruj tercih etmemiz gerekiyor yağlı mı kuru ya da mat mı bilemiyorum :( içinizde deneyen varsa msj atabvilirsiniz

yeni öğrendiğim bir yöntem var henüz denemedim . içinizde nasıl uygulandığını bilen arkadaşlar varsa bana bu konuda yardımcı olabilir mi ? gözaltına uygulanan kırmızı ruj üstüne kapatıcı sürdüğümüzde morlukları kapatıyormuş. yalnız nasıl bir ruj tercih etmemiz gerekiyor yağlı mı kuru ya da mat mı bilemiyorum :KK43: içinizde deneyen varsa msj atabvilirsiniz

Ruju goz altına surmeyı pek saglıklı bulmuyorum goz altımızdakı derı cok ınce cunku kı morlukta varsa zaten hasas demektır.

Ruj degılde artık oyle correctırler cıktı koyu renkte turuncu-kırmızıya calan morlukları kapatmak ıcın,yesıl renkte olanlarda sıvılceler kızarıklıklar ıcın flormarda var galıba oyle bır palet uygun fıyatlılarda ama nasıldır yapısı bılmıyorum. Bırde bobbı brown cok ıyı corrector konusunda .

urnotcal urnotcal note hıc kullanmadım renklerıne bakmıstım ama bıraz grımsılık var gıbı ben rengını uyduramadım sız nasıl tercıh yaptınız ?

Bende mac te makyaj yaptirdim gecenlerde ve bana sari bir kapatici sattilar,direkt beyaz surersem kapatmazmis diye,ama buu surunce de hastalikli gibi duruyorum,ustune normalde kullandigim daha acik renk olan kapaticiyi suruyorum mecburen:/

Ruju goz altına surmeyı pek saglıklı bulmuyorum goz altımızdakı derı cok ınce cunku kı morlukta varsa zaten hasas demektır.

Ruj degılde artık oyle correctırler cıktı koyu renkte turuncu-kırmızıya calan morlukları kapatmak ıcın,yesıl renkte olanlarda sıvılceler kızarıklıklar ıcın flormarda var galıba oyle bır palet uygun fıyatlılarda ama nasıldır yapısı bılmıyorum. Bırde bobbı brown cok ıyı corrector konusunda .

urnotcal urnotcal note hıc kullanmadım renklerıne bakmıstım ama bıraz grımsılık var gıbı ben rengını uyduramadım sız nasıl tercıh yaptınız ?
Evet cok morlugu olanlar da yesil renk duzensizligi olanlarda sari kapatici oneriyorlar,ama keske kalici bisey olsa binlardan kurtulmak icin.

Ben mac studio fix kapatıcı kullanıyorum çok yoğun bir kapatıcı .

Mat rujlar genelde dudakları kuruturlar daha ıslak bitişli rujlar tercih ederseniz kurumaz..veya mat ruj kullanıyorsanız rujun altına lipbalm sürmenizi tavsiye ederim. Mac rujlar favorim kalıcı yapıları ve pigmentasyonları süper.
Islak bitisli ne demek canim?ben hic mat ruj suremiyorum,dudaklarim igrenc oluyor:(

Giorgio Armani – High Precision Retouch – Concealer çizgilere dolma yapmıyor mor göz altı görünümüne iyi bir kapatma sağlıyor yapısı sayesinde doğal görünüm sağlıyor benim gibi göz altı sorunu olanlara özellikle tavsiye ederim

Giorgio Armani – High Precision Retouch – Concealer çizgilere dolma yapmıyor mor göz altı görünümüne iyi bir kapatma sağlıyor yapısı sayesinde doğal görünüm sağlıyor benim gibi göz altı sorunu olanlara özellikle tavsiye ederim
Benim merak ettigim bu tarz bir urun alirken en acik rengini sectigim halde istdigim aydinlik goruntuyu saglamiyor,yanlis tercihler mi yapiyorum acaba?

Ya buralarda yeniyim ama görünce konu başlığını yazmadan edemedim, Nars'ın bi göz altı kapatıcısını aldım böyle ruj gibi olan değil de fırçalı bi tanesi var. Mutlaka deneyim ben 3 numarasını kullandım ve hayran kaldım :KK200:

Ya buralarda yeniyim ama görünce konu başlığını yazmadan edemedim, Nars'ın bi göz altı kapatıcısını aldım böyle ruj gibi olan değil de fırçalı bi tanesi var. Mutlaka deneyim ben 3 numarasını kullandım ve hayran kaldım :KK200:
radıant creamy :KK200: cok guzel bı kapatıcı mac gıbı kurutmuyor.

arkadaşlar estee lauder marka gözaltı morlukları kapatıcısı nasıl kullanan var mı?yada başka memnun olduğunuz markalar varsa paylaşır mısınz
Farmasi göz altı kapattıcilari gercekten cok gusel hos farmasinin herseyi guzelde ben cok memnunum tavsiye ederim

Kizlar ulkemizin urunu helal sertifikali bitkisel hemde kalitede dunya markalarini geride birakir bircok kuaofr gusellik salonu standını kullaniyo farmasi ürünleri tavsie ederim her urunu denedim hepsi ayri ayri harika

Bendeki rengi 03. Koyu tenlilere asla uymayacak bir kapatıcı. 4rengi var zaten. 4olanı, çok gri. 1-2çok çok beyaz olanlar için, 3 de hem aydınlatıcı hem kapatıcı normal beyaz tenliler için.

Back