Çocuk Hastalıkları Göz yaşı kanalı tıkanıklığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

umut472

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
6
2
Merhaba.26 aylık kızımda gözyaşı kanalı tıkanıklığı var.Masaj ve antibiyotik damla ile atlatamadık. Doktor ameliyat dedi.Bebeğini bunun için ameliyat ettiren oldu mu?Kaç aylıkken ameliyat ettirdiniz?Başarılı bir ameliyat oldu mu?Sondalama tekniğimi kullanıldı? Sonrasında tekrarladı mı?Ankara da bana Önerebileceğiniz ve bu ameliyatı yapabilecek çocuk göz doktoru var mı?

Merhaba.26 aylık kızımda gözyaşı kanalı tıkanıklığı var.Masaj ve antibiyotik damla ile atlatamadık. Doktor ameliyat dedi.Bebeğini bunun için ameliyat ettiren oldu mu?Kaç aylıkken ameliyat ettirdiniz?Başarılı bir ameliyat oldu mu?Sondalama tekniğimi kullanıldı? Sonrasında tekrarladı mı?Ankara da bana Önerebileceğiniz ve bu ameliyatı yapabilecek çocuk göz doktoru var mı?
Kızımdada vardı ama masajla geçti. Geçmezse 1 yaşında ameliyat demişlerdi çok şükür atlattık. Bir tanıdığım yaptırdı sondayla göz kanalı açılıyormuş çocugu şuan 1 yaşnda

Benim de oğlum 26 aylık nolur cevap verin çok çaresizim ameliyat dendi :KK43: bilgi verir misiniz

X