Göz yanması..

shadowwomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
203
0
96
Antalya
arkadaşlar ben daha öncede 2 kez doktora gittim
ama hiçbir faydaları olmadı.
gözüm hep yanıyor. beyaz iplikler çıkıyor yapışkan beyaz
buğulu bişey. sonra hep batma falan filan :gitme:
yorgunluktan uykusuzluktan desem veya bilgisayara
çok bakmaktan yok oda değil dışarda uykudan uyanınca bile
lütfen bana yardım edin ne yapmalıyım artık bu
gözlerimden çok yoruldum bıktım :1no2:

Merhaba bence bir göz doktoruna git ama devlet hastanesine değil göz merkezine gözlerindeki batlamalr bence o çıkan ipliksi şeylerden oluyor bendede oluyor sabah kalktığımda özellikle yanmaya gelince çok fazla parmağını sokuyor olabilirsin oda yakıo gözleri bir süre yani bende böyle oluyor gözyaşıyla ilgili bir problemin olabilr arkadaşım için göz yanması şikayetiyle doktora gittik damala falan verdi kullandıktan sonra geçmezse tekrar bakılıcak dedi gözyaşları yeterli üretilmiyor die sorun olabilir dedi buda gözlerde çapaklanma meydana getiriyormuş bir an önce doktora git ellerini gözüne mümkün olduğunca değdirme birde mikrop kapmasın
geçmiş olsun

bende de göz yanması vardı doktora gittim göz kuruluğu dedi restasis ve refresh damla verdi 1 yıl kullandım. Göz kuruluğu yoksa stresten de olur dedi başka göz doktoru.Yağ bezeleri var pamukla sıcak su yap dedi diğer bi doktor.Uykusuzluktan yanıyorsa soğuk su pansumanı iyi gelirmiş. Diğer meşhur bir yöntem de çay pansumanıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…