- 3 Nisan 2014
- 35.999
- 146.527
- Konu Sahibi Gozbebegim58
la havle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bir fark yok..Oldu galiba.
Peki bunu kim yapıyor ? Kim doktora gidip oldu aldırıyor optikde? Herkes her yerden alıyor takıyor. Sağlığını düşünen pek yok.Lens almadan once olcum yapilmasi gerekiyor.Iki goz bebegimizin olculeri ayni olmayabilir.Kullanirkende talimatlara uyulmali ve belli bir saat sonra cikarmali.Olcum yaptirmadan ve kurallara uymadan takilan lens sorun cikarabilir evet ama bu lazer de pek masum degil.Sonucta gozun dogal yapisina mudahale var
Bu bile korkunç değil mi?Evet iyi cesaret orda haklısnız ama yıllardır lens kullanıyorum ve lens çok çok daha tehlikeli . Batma yanma iltahap neler neler yaşadım. Inşallah herşey gönlümce olur. Sonuçta üst pigmenti alıyor lazer. Altdaki renk ortaya çıkıyor. Riski yok.
Var fark hemde büyük fark var. Belki ben tam çekemedim. Yada siz aynı resimi yükledim yanlışlıkla ona baktınızHiç bir fark yok..
Mavise hevesiniz neden ela yada bal rengi de gayet güzel bir renk ..
Bilgiler lütfen :) hangi hastane . Simdiki hali resimler varmiKontrolden geçtim kusura bakmayın o yüzden yazamadım :) dediğim gibi ben reklam falan degilim. Nikim de neden gözbebeğim çünkü ben özel gozlerimle ilgili yaşadıklarımı sizinle paylaşmak için üye oldum.
Merhaba bana yazmanı cok ıstıyorum keske senınle ozelden konusabılsek nası ırtıbata gecebılırız ? Dr adı numarası fıyat ve dıger detayları banada söylesenMerhaba arkadaşlar. Ben pazartesi 28.ocak 2019 da istanbul a geldim göz rengimi değiştirmeye. Yıllardır lens kullanıyordum ve cok yapay olduğu belliydi. Çok araştırdım ama hiç bir yerde doğru düzgün bilgi bulamadım. Şaşırtıcı olan da o kadar çok müşteri mi desem (çünkü hastalık değil ki hasta diyim :) ) kimse bilgi yazmiyor. Herkes gizli yapıyor. Ne tuhaf dimi ? Fiyatı 15bin tl den başlıyor. Gözlerim bal kahve rengi di be su an yedinci günüm! Gözlerim yeşil oldu. Hafif mavi ışıltı görünüyor altta. Bir ay sonra tekrar gelecem. O zamana kadar daha arika olacak. Yaptırmak isteyenler bana yaza bilir merak etttiği konuları. Hiç ağrı sızı yok sadece bir yanma oluyir hafif. Damla damlatiyorsunuz göze zaten. Pişman değilim Inşallah bu yaz maviş maviş dolaşacam